Terbukti dan di Jamin.
Shahbiz - Sun 5/Aug/2012 2:33pm [Last Comment]
Assalamualaikum dan Salam Sejahhera,

Disini saya ingin berkongsi perniagaan bersama anda bagaimana ingin menjana pendapatan dengan mudah dan selesa di rumah. Apabila kita sebut tentang berniaga, kita semestinya memikirkan tentang modal permulaan untuk berniaga. Tetapi dengan mengikuti perniagaan yang saya berikan,anda tidak perlu sebarang modal. Malah, anda akan mendapat $10 bagi setiap link yang anda klik. Mudah dan senang bukan. Bagi memulakan perniagaan ini, anda hanya perlu daftar akaun baru secara PERCUMA. Selepas mendaftar, anda sudah boleh memulakan perniagaan anda sendiri tanpa sebarang modal. Langkah-langkah mendaftar akan saya tunjukkan bagi memudahkan anda. Ingin tahu bagaimana?

Klik link di bawah dan buka akaun secara percuma...

http://www.fineptc.com/index.php?ref=shahdcl

1. Klik pada create account
2. Isikan maklumat pada account detail, personal detail, dan legal.
3. Selesai isi maklumat anda, klik create account
4. Kemudian klik login, masukkan usename dan password yang anda telah buat pada awal pembukaan akaun dan klik access account.
5. Selepas itu, paparan akaun anda akan keluar. Akaun anda masih kosong dan anda harus membuat klik bagi bagi mendapatkan $10 per klik.

Langkah-langkah untuk membuat klik
1. Di bahagian atas akaun anda, klik view ads.
2. Paparan Get Paid To Click akan keluar
3. Di situ ada 5 link atau iklan yang perlu anda klik bagi mendapatkan $10 setiap iklan.
4. Klik iklan yang pertama, tunggu 60 saat dan klik nombor yang di arahkan.
contoh: (click 7 3567) klik 7 jangan klik nombor lain. Setiap iklan mempunyai nombor yang berbeza.
5. Ulangi langkah tersebut bagi setiap iklan sehingga selesai kelima-lima iklan.
6. Lakukan klik link pada setiap hari bagi mendapatkan pendapatan yang konsisten. Sekiranya pada hari ini anda tidak membuat klik,iklan tidak akan dibawa pada hari berikutnya.

KIRAAN PENDAPATAN SELAMA 7 BULAN
Pendapatan sehari $50 x 30 hari = $1,500.00
Sebulan $1,500 x 7 bulan = $10,500.00
$10,500 x 3.5 = RM36,7500.00

Note :
Untuk membuat pengeluaran/withdraw minima akaun $10,000.00 yang akan dibayar melalui Alertpay ataupun Paypal

Bagi yang ingin memperolehi pendapatan $10,000 selama 1 bulan. Create account pada link dibawah. Saya akan tunjukkan cara bagaimana untuk memperolehi pendapatan lebih senang dan cepat dalam masa sebulan. Anda hanya perlu ikuti setiap langkah yang saya akan ajar anda selepas anda mendaftar di bawah saya..Jangan risau, benda ini percuma...Saya harap anda ambil peluang ini untuk menceburi perniagaan percuma ini..kerana saya dah berjaya dapat income daripada benda percuma ini...

25 0rang yang terawal sahaja saya akan bagi tips menjana $10000 dalam masa sebulan dan anda boleh menikmati hasil usaha anda klik iklan yang berharga $10 untuk setiap iklan..

http://www.fineptc.com/index.php?ref=shahdcl


Sila emailkan usename anda kepada saya,selepas membuat pendaftaran.

SELAMAT MENCUBA DAN BERJAYA....

Niche: Buat Duit
 
1. Nas 24 - Sun 5/Aug/2012, 2:46pm
mcmna nk hubungi..no tel and email tak bagi.  
2. Dhuha90 - Sun 5/Aug/2012, 3:05pm
betul ke cik dah dpt...mcm scam je...  
3. Shahbiz - Sun 5/Aug/2012, 3:25pm
EMAIL SAYA : shahmvoice@gmail.com  
4. Olan 3 - Sun 5/Aug/2012, 3:35pm
mmmmmmmmmmmmmmm senang2 je dapat duit kan huhuhuhuhuhu  
5. O neil Samara - Sun 5/Aug/2012, 3:39pm
saya sgt2 brminat email ke burn_zecu85@yahoo.com  
6. Shahbiz - Sun 5/Aug/2012, 3:39pm
o neil samara: awak clik je link yg sy bg...nanti awk akn dpt link awak sendiri dan awk promote pd kwan2 awak yg lain guna link awk sndiri  
7. Jep 5 - Sun 5/Aug/2012, 4:02pm
sy dh register n forward username mcmana nk dpt 10k...hehehe...harap2 dapat ler...tp masa register tk de pun column paypal...jef_2020@yahoo.com  
8. M Faisal 2 - Sun 5/Aug/2012, 4:22pm
Email to pe_sal09@yahoo.co.uk
Jgn lupa lawati page (www.facebook.com/PermataCollections)
Promosi Baju Raya! Murah dan menjimatkan wang anda!  
9. Shahbiz - Sun 5/Aug/2012, 4:22pm
http://www.fineptc.com/index.php?view=proof&sid=TVM0eU9EVTFNRGcxTkRJ&sid2=TVM0e&siduid=867967&  
10. Shahbiz - Sun 5/Aug/2012, 4:33pm
m faisal: awk hnya click pd link yg saya bg kt atas tu  
11. Shahbiz - Sun 5/Aug/2012, 4:49pm
pastikan anda buka 1 akaun paypal..sila copy link ini : www.paypal.com  
12. Muhadis - Sun 5/Aug/2012, 11:35pm
saya pun register.. tolong send details kat muhadis81@yahoo.com.my  
13. Muhammad Azrul - Sun 5/Aug/2012, 11:36pm
PENDAPATAN PASIF!!

Syarikat kami menawarkan vending machine IKHLAS RO water pada harga sangat berpatutan sempena kedatangan hari raya ini.

pendapatan minima dalam RM 800- RM1400 TANPA PERLU BEKERJA..

hubungi saya di 0176251345
futureof1dinar@yahoo.com  
14. Efansya - Sun 5/Aug/2012, 11:59pm
email sya nk jugak shaifful_26@hotmail.com  
15. Mierzainal - Mon 6/Aug/2012, 1:25pm
fineptc scam lah..cer google  
16. Ashraf 46 - Mon 6/Aug/2012, 7:55pm
email me. ashlee123471@ymail.com  
17. Wahid - Wed 8/Aug/2012, 9:55am
e/mail kat saya  
18. Wan 675 - Wed 8/Aug/2012, 12:40pm
dah create account. saya click iklan, tapi xkeluar number pon. kenapa ya?
email details : beam_boy87@yahoo.com  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..