Tengok Tayar (Kereta/Lori) Terpakai & Berkualiti - Johor
Leefat - Sat 21/Jun/2014 12:07pm [Last Comment]
Assalamualaikum & Salam sejahtera

Kepada yang mencari tayar (kereta@lori) terpakai & bekualiti.dengan pelbagai saiz..

kawasan johor boleh tengok tayar, tak perlu datang kedai, kami akan bawa tayar ke tempat anda.

(kluang, batu pahat, benut, renggam, layang2, pontian, jb, kulai, .....)

sila hubungi 0167610939

Niche: Bengkel Tayar
 
1. Ihsan 5 - Sat 21/Jun/2014, 12:24pm
tayar lori 1 tan 700/15 brape harga? sms ke 012-2080515  
2. Rizuan 9 - Thu 24/Jul/2014, 12:01pm
Pihak kami menyediakan perkhidmatan transport dari Singapore ke johor bharu,kami juga ada menyediakan perkhidmatan mengeluarkan tayar terpakai dari Singapore ke johor segala urusan akan kami uruskan termasuk urusan kastam.
Untuk keterangan lanjut sila tel 0123904081  
3. L P Tyre N Service - Sat 11/Oct/2014, 1:41pm
Jikalau untuk area pantai timur macamana pula tuan. Boleh tolong berii sedikit penjelasanemail kepada
lpmaju260813@gmail.com  
4. Syah 7 - Tue 25/Nov/2014, 5:45pm
Assalam...saya memerlukan supplier untuk tayar lori pasir baru dan terpakai dalam kuantiti skala besar..sekiranya tuan-tuan berminat boleh hantar sebut harga ke rush_dms@yahoo.com.my..  
5. Joe 284 - Thu 5/Mar/2015, 10:24am
Boleh hanta ke kelanta..
Kalu boleh bg harga ke no 0126366070  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..