Tender Usahawan Francais 2015 Telah Dibuka. Ramai Orang Dah Untung RM8000 ke Atas Bulan Pertama (Modal Disediakan)
Cairiel Azry - Sat 27/Dec/2014 2:56pm [Last Comment]
Assalamualaikum w.b.t & salam usahawan semua.

TENDER USAHAWAN FRANCAIS 2015 DIBUKA SEKARANG.


kami membuka peluang utk menjadi usahawan francais kami.

kat luar banyak syarikat berkonsepkan francais. sbb apa banyak sebab biz francais paling mudah.
sbb semua dah tersedia. TAPI modal TERLALU BESAR

Apa yg menarik tentang francais kami?

1. paling rendah modalnya dan paling cepat pulang modalnya.
2. tidak perlu sewa kedai, renovation, upah pekerja, pengiklanan, simpan stok.
3. keuntungan semakin meningkat jika follow plan tindakannya dgn sempurna.
4. perniagaan yg boleh diwarisi kepada anak atau isteri.
5. SYARIKAT KUKUH SELAMA 20 TAHUN BEROPERASI dgn KERJASAMA KUAT SYARIKAT KEWANGAN utK BAntu kita buat Bisnes.

sbb apa berbaloi?? cerita bisnes mesti nak untungkan.?? ni kami dah siap kira utk anda:

bulan pertama je dah pulang modal.

bulan ke2 untung ke Rm15k

bulan ke 3 untung meningkat ke RM50k

paling best MODAL DI SEDIAKAN BAGI YG LAYAK.

disamping tu faedah lain yg ditawarkan?

1. ansuran bulanan kereta dibayar utk anda selama 4 tahun
2. ansuran rumah dibayar utk anda selama 20 thn
3. melancong free 2 x setahun utk suami isteri.

Sy hanya akan berjumpa dgn yg betul2 serius nak tahu dan melihat peluang utk menjadi usahawan Francais kami.

hubungi sy terus di talian panas 017 242 1531 call/ sms/ whatsapp utk buat temujanji.

lokasi sy di Cheras dan pejabat urusan kami di jalan klang lama k.lumpur.

sampai jumpa anda bakal usahawan

Niche: Iklan Terbuka
 
1. Solihin 3 - Sat 27/Dec/2014, 2:57pm
elken  
2. Nematixtrading - Sat 27/Dec/2014, 9:06pm
nematix.synergy@yahoo.com, emailkan sy detail biz yg tuan tawarkan. tq  
3. Hashimah Hashim 2 - Sun 28/Dec/2014, 8:25am
saya berminat..bolih email saya...shimah_ani@ymail.com..tq  
4. Mohd Hisam Bin Mohd Hasan - Sun 28/Dec/2014, 8:28am
Emailkn ke Hisyam527@gmail.com..tq bos  
5. Naman - Sun 28/Dec/2014, 10:25am
emailkan kt sy.... naman7enterprise@gmail.com  
6. Zul Abd Rahman - Sun 28/Dec/2014, 12:48pm
email detail
zulffm@ymail.com  
7. Qaiezer - Sun 28/Dec/2014, 2:53pm
berminat..bole email ke qaiezer2@yahoo.com  
8. Nor Hasniza Md Salleh - Sun 28/Dec/2014, 4:04pm
saya perlukan detail product yg tuan ada. sila email saya : surie_za8@yahoo.com  
9. Sulaiman 19 - Sun 28/Dec/2014, 8:00pm
Tlg pm slmnabd@yahoo.com  
10. Mohamad Fauzi 10 - Mon 29/Dec/2014, 12:26am
Email : mfauzisamsuri@gmail.com  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..