Temuduga Terbuka Tenaga Nasional Berhad TNB
Rohana Binti A Rahman 2 - Tue 8/Sep/2020 10:10am [Last Comment]
Temuduga terbuka maintenance dan supervisor Tenaga Nasional Berhad

Lepasan PMR
Gaji RM2000 dengan OT
11/9/2020
8.00 pagi

Bangunan ibu pejabat tnb 129 jalan bangsar 59200 kuala lumpur

Rohana Binti A. Rahman
Head (hr shared service centre)

kaleigha96@myhashpower.com

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Syahieda82 - Tue 8/Sep/2020, 11:59am
utk perempuan boleh mohon ke? sebagai supervisor tnb?  
2. Aimra a Malaysia - Fri 11/Sep/2020, 3:16pm
Assalamualaikum ramai yang dah pergi dan balik.
Pada mulanya, sy teman suami ke alamat diberi tu, securiti ckp tak ada intrview terbuka pun..kami tggu dekan 15 minit, nasib baik guard dtg ckp ada intrview . pastu suruh kami ke bangunan satu lg. kmudian dekat sana suruh naik tingkat 8. tapi tiba2 bila dh naik, dia kata interview di glenmarin tnb shh alam. Pastu dari bangsar pergi ke shh alam. kemudian, di shh alam, masuk kat tower 1. Dia kata tak ada interview.. dia kenal puan Rohana katanya, tapi tak ada interview pun dibuat.

Saya cuba semak info puan ni:
Rohana Binti A. Rahman
Head (hr shared service centre)

Ya mmg wujud, tapi bila saya cuba emel, ikut emel yg puan bagi ni, tak wujud pun emel ini. (
kaleigha96@myhashpower.com)

Selain suami sy, ada ramai lg yang balik macam tu je, tak ada pun interview.

Harap selepas ni kalau nak open interview, tolong maklumkan info yang lengkap ya seperti no pejabat utk pertanyaan, alamat yang tepat dan betul serta emel yang valid.

Saya kasihan tengok orang yg datang dari jauh negeri lain nak interview n btul2 perlu pekerjaan, tapi akhirnya balik mcm tu je setelah datang dari jauh.

Maafkan saya jika salah cakap, jika betul interview ada tapi kenapa tak maklumkan pada pejabat yang tertera alaamt di iklan ni. Jika dah tukar alamat interview, kenapa kami ke sana , tapi orang sana cakap tak ada interview.

Maaf atas salah silap. Moga urusan puan tuan dipermudahkan. Terima kasih.....  
3. Syahieda82 - Tue 15/Sep/2020, 9:05am
nasib baik la adik saya xpergi interview..betul ckp puan...saya setuju...jgn buat mcm nie seolah aniyai kat org yang datang nak interview kerja...skrg nie susah nak cari kerja...bila ada open interview nak kerja,...org sungguh nak datang....harap puan rohana faham....maaf sori to say gak..  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..