Tempahan & Kelas Jahitan Baju Kurung (Melaka)
Akma86 - Thu 21/Jul/2011 12:31pm [Last Comment]
saya seorang tukang jahit berpengalaman dalam pembuatan baju kurung.

saya bersedia menerima tempahan utk menjahit baju kurung dan juga saya ingin berkongsi ilmu dengan mereka yang mahu belajar membuat dan menjahit baju kurung di kedai saya.

Yuran adalah berpatutan & kelas dibuat pada hari Sabtu & Ahad.

Saya berada di Jasin,Melaka.

Pada yang berminat boleh hubungi saya di talian :017-6151321 (Puan Zaiton).

Sekian, terima kasih semua.

Niche: Kedai Jahit | Kursus Dan Seminar
     
  1. Zura 74 - Tue 16/Aug/2011, 2:53pm
    saya berminat...berapa yuran yg sy perlu byr?kat bangunan mana jasin tu?  
  2. Arzcempaka - Fri 19/Aug/2011, 11:19am
    Bagi yang menetap di Bandar Melaka kelas menjahit Baju Melayu, Baju Kurung dan Manik akan diadakan lepas Hari Raya Puasa.Berminat hubungi 0104219140  
  3. Wanie 53 - Tue 23/Aug/2011, 3:24pm
    ARZCEMPAKA; kedai kamu kat taman cempaka ker?? boleh tak sms pada saya berapa kos yuran untuk join klas menjahit? 0173139784  
  4. Yati 8 - Thu 15/Sep/2011, 2:30pm
    akma, tumpang iklan ye..

    sy amik tempahan & ajar jht manik..location: bkt beruang..adios..  
  5. Asmah 44 - Wed 19/Aug/2015, 2:21pm
    saya beminat
    berape yuran bulanan
    saya ada ambik tmphan jahit halus tudung .  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia