Tempahan Jahit Pukal dan Individu - Johor
Nisha 60 - Thu 27/Jun/2019 1:19pm [Last Comment]
Lokasi : skudai
Terbuka : malaysia dan singapore

Assalamualaikum dan salam sejahtera warga majalah.

Tidak terlambat rasanya akk nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri.. Maaf Zahir dan Batin.
Terutama pd pelanggan tetap akk... thank u sbb percaya dan suka dengan hasil kerja yg di beri... ada yang dah 10 tahun bersama.. alhamdulillah... serta bg yang baru nak mula berniaga juga... di alu2kan utk bekerjasama dengan team akk bg merealisasikan impian anda.. InsyaAllah.

Tempahan jahitan secara pukal dan individu untuk wanita dan lelaki serta kanak2 lelaki dan perempuan telah di buka semula. Bagi anda yg berminat boleh terus :

Call/Whatsapp : +60 - 17704 0033
K. Nisha
Skudai

Akk juga terima sesiapa saja yg mahu membuat alteration.

Niche: Kedai Jahit | Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Pakaian Kanak2
 
1. Nisha 60 - Wed 31/Jul/2019, 4:54pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera warga majalah.com

Tempahan jahitan secara individu dan pukal. Tempahan jahitan sentiasa di buka pada mereka-mereka yg berminat atau mahu mencuba citarasa jahitan yang baru mengikut budget anda. Boleh hubungi akk segera untuk maklumat lanjut.

Whatsapp / call : +60177040033
Kak nisha.

Tempahan bukan sahaja pakaian tetapi ada juga tempahan langsir, cadar, sarung bantal, alas meja..atau jika anda ada design lain dari yang lain, boleh datang berjumpa dengan k.nisha.
Soal harga boleh bincang, mengikut kadar budget dan kesesuaian dengan kerja yang di inginkan.  
2. Rosdi 36 - Sun 3/Nov/2019, 9:09pm
Saya berminat kak..  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..