Tempah Rubber Stamp Secara Online
Centralworld @ Centralworld Enterprise - Wed 8/Aug/2012 2:14pm [Last Comment]
Kami menyediakan perkhidmatan membuat rubber stamp (cop getah) jenis pre-inked (dakwat tersedia) dengan HARGA TERMURAH DI PASARAN.

Tak kira cop jenis apa - cth cop perniagaan, cop nama, cop perkahwinan, cop tandatangan, cop dsb, KAMI SEDIA TERIMA

EMPAT SEGI
Kod Saiz Harga
CW1055 10 X 55mm RM12
CW1556 15 X 56mm RM13
CW1843 18 X 43mm RM14
CW1867 18 X 67mm RM16
CW1383 13 X 83mm RM17
CW2267 22 X 67mm RM17
CW3030 30 X 30mm RM18
CW2755 27 X 55mm RM20
CW2767 27 X 67mm RM22
CW3267 32 X 67mm RM25
CW4367 43 X 67mm RM33

BULAT
CW17 17 ? (13.5 X 13.5mm) RM13
CW23 23 ? (18.5 X 18.5mm) RM15
CW32 32 ? (27.5 X 27.5mm) RM20
CW45 45 ? (40.5 X 40.5mm) RM25

BUJUR
CWOV45 34 X 46mm RM20


LANGKAH-LANGKAH BERURUSAN
1. Kenal pasti jenis, saiz dan kod rubber stamp
2. Hantarkan pesanan ke emel mycentralworld@gmail.com
3. Buat pembayaran menerusi akaun di bawah & kepilkan bukti pembayaran
4. Kami akan menghantar butiran & artwork
5. Artwork disemak dan disahkan pembeli
6. Rubber stamp akan dihantar ke rumah anda dalam masa 3 hari bekerja (Semenanjung Malaysia)

NOTA
---> Tambahan RM3 SAHAJA bagi setiap rubber stamp yang mengandungi LOGO/IMEJ
---> Kos penghantaran ditanggung pembeli RM3 (SEMENANJUNG) / RM4 (SABAH/SARAWAK)
---> Penghantaran PERCUMA untuk pembelian RM25 ke atas (PosDaftar) atau RM50 ke atas PosLaju
---> Untuk tempahan ekspress, sila tambah RM6 untuk kos POSLAJU(bayar sebelum pukul 4petang (ISNIN-JUMAAT, next day sampai *Tertakluk kpd zon POSLAJU)


MAKLUMAT PEMBAYARAN
---> MAYBANK :5521-8950-1303 (CENTRALWORLD ENTERPRISE)
---> CIMB BANK : 0206-0013595-055 (CENTRALWORLD ENTERPRISE)

Untuk maklumat & keterangan lanjut ---> SMS 014-5295222 / mycentralworld@gmail.com

Niche: Pengedar Alat Tulis
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Mishal Abdul 2 - Wed 8/Aug/2012, 4:09pm
    ok cantik.. sy mmg nk buat rubber stamp self ink, nnt sy email my artwork, see whether u can provide it. Email sy : mishalabdul@gmail.com
    tq//013-7884008  
  2. Centralworld - Wed 8/Aug/2012, 4:29pm
    Mishal, sila emel untuk keterangan lanjut.  
  3. Amir 55 - Wed 8/Aug/2012, 10:58pm
    tlh hantar contoh cop yg anda dah buat ke pasarmalam.kedaikopi@gmail.com. memang nak buat stamp cop ni. tq  
  4. Centralworld - Thu 9/Aug/2012, 9:19pm
    En. Amir, sila check email  
  5. Mr Karuk11 - Tue 14/Aug/2012, 1:16pm
    bolrh hantar katalog atau sample.
    email me: myniaga11@yahoo.com  
  6. Centralworld - Tue 14/Aug/2012, 8:44pm
    ok Mr. Karuk sila check mail  
  7. Jayz 3 - Thu 16/Aug/2012, 10:52pm
    salam.tumpang iklan ye tuan....perkhidmatan membaiki kasut dan beg .hanya sms untk pengambilan dan penghantaran dari rumah anda.service dijamin tip top........sbrg ptanyaan hbungi 013 4448907 trima kasih  
  8. Centralworld - Fri 17/Aug/2012, 9:53am
    Makluman kepada semua pelanggan, disebabkan cuti pajang Hari Raya,penghantaran barang hanya akan dilakukan pada atau selepas 22 Ogos 2012. Kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Berhati-hati di jalan raya dan moga selamat sampai ke destinasi :-)  
  9. Centralworld - Sun 26/Aug/2012, 9:56pm
    Tempahan rubber stamp secara online dibuka sejarang  
  10. Centralworld - Mon 27/Aug/2012, 10:47am
    Tempahan rubber stamp secara online dibuka sekarang. Penghantaran ke seluruh Malaysia  
  11. Centralworld - Mon 3/Sep/2012, 7:19pm
    Rubber stamp, tempahan secara dalam talian. Hanya emel, buat pembayaran. Barang akan sampai ke rumah/pejabat anda dalam masa 3 hari :)  
  12. Centralworld - Fri 7/Sep/2012, 10:17am
    harga termurah setiap hari  
  13. Centralworld - Wed 19/Sep/2012, 10:19pm
    Tempahan rubber stamp kini boleh dibuat menerusi www.facebook.com/centralworld.online  
  14. Rahman 31 - Fri 16/Nov/2012, 7:03pm
    boleh tolong emelkan katalog..
    rahmankhat@gmail.com
    terima kasih.  
  15. Centralworld - Wed 21/Nov/2012, 11:17pm
    Keterangan lanjut boleh didapati di www.facebook.com/centralworld.online  
  16. Centralworld - Wed 30/Jan/2013, 12:04am
    Order 1 unit pun boleh. Keterangan lanjut boleh didapati di www.facebook.com/centralworld.online  
  17. Centralworld - Thu 28/Feb/2013, 11:21pm
    Order 1 unit pun boleh. Keterangan lanjut/tempahan/pertanyaan di www.facebook.com/centralworld.online

    Jaminan harga terbaik!  
  18. Skyhawk - Mon 14/Apr/2014, 2:16pm
    boleh email kan katalog cop,thnx  
  19. Centralworld - Fri 4/Jul/2014, 2:28pm
    Order 1 unit pun boleh. Keterangan lanjut/tempahan/pertanyaan di www.facebook.com/centralworld.online  
  20. Issey 2 - Mon 8/Dec/2014, 9:18am
    boleh tlg emailkan katalog
    hafiezah_88@yahoo.com
    sy nk tempah cop untuk perkahwinan, so sy akan design sendiri.. berape ye cas yang akan di kenakan?  
  21. Imangdt - Tue 17/Feb/2015, 8:36pm
    Boleh tolong hantar katalog di imangadget@gmail.com.. Terima kasih  
  22. Zainal 148 - Sat 28/Mar/2015, 12:19am
    Salam. Boleh hantar katalog di zainalmuzafar@yahoo.com terima kasih  
  23. Shahziera - Wed 6/May/2015, 2:17am
    email catalog myshahziera@gmail.com  
Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.