Tempah Baju Melayu
Wan 1214 - Wed 7/Oct/2020 11:50am
❗❗❗ PERHATIAN SEMUA❗❗❗
Save dulu number saya dlm phone anda👇👇
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
https://wasap.my/60172960335/Global-Amity 📲
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
❤TERIMA KASIH 😉👍

🔵Jika anda memerlukan perkhidmatan tailor bila2 masa sahaja, kami sedia menerima tempahan dari anda, lelaki dan perempuan.👫

✅Tempah Baju melayu
✅Baju melayu pengantin
✅Baju melayu sedondon majlis nikah
✅Jubah dan kurta
✅Kemeja, baju batik
✅Seluar slack
✅Seluar jeans
✅Baju kurung
✅Jubah dan dress
✅Repair jeans dan Alteration

💪Kami berpengalaman dalam bidang tailoring👔 insyaallah akan memberikan perkhidmatan terbaik kepada anda dari segi kualiti dan penyediaan product dari awal dan akhir.

Call☎ atau whatsapp jer.. Kami menyediakan perkhidmatan terus ke tempat anda untuk mengambil tempahan anda. Atau boleh walk in ke butik kami. 📍Whatsapp sekarang untuk mendapatkan lokasi butik kami.

✂📉Jika anda buat tempahan dalam volume atau kuantiti yang banyak, kami. Sedia berunding dari segi harga dan diskaun 🎁 yg TINGGI 🎉🎊 yang bakal anda nikmati. Pakat share post dan number saya dan tempah baju beramai-ramai.

Jika anda dalam masalah last Minute ⏰dan tak tahu mana nak buat baju, kami akan mengambil tempahan anda dan tempahan express siap punya dengan kualiti jahitan butik Insyaallah memuaskan dan selesa untuk dipakai.👍😍

🏃💨💨Apa tunggu lagi, hujung2 tahun ni ramai yg hendak mendirikan rumah tangga 💑bolehlah menempah dengan saya baju2 Melayu anda.

Niche: Kedai Jahit | Pemborong Pakaian Lelaki
 
    1. No comment yet!
    Your Comment: Max 1000 characters.
    Login Email:
    Password:
    Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
    Warning!
    1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
    2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
    3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
    4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
    Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

    Youtube Link

    Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
    Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
    Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
    Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
    Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
    Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
    Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
    Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..