Telekung Vietnam dan Baju Melayu (Lelaki)
Che Teh Merican - Mon 11/Apr/2011 12:09pm [Last Comment]
saya adalah pembekal terus telekung vietnam dan juga baju melayu.sesiapa berminat sila call saya 0125786964.harga boleh di runding mengikut kuantiti.sila buat tempahan awal untuk hari raya ini......

Niche: Produk Dari Vietnam | Pemborong Telekung Dan Songkok | Pemborong Pakaian Lelaki
 
1. Zairul Azman - Mon 11/Apr/2011, 12:20pm
you kat mana
email harga telekung kat saya.kalau ambil 10 pcs
zairul6625@yahoo.com  
2. Sue 67 - Tue 12/Apr/2011, 4:26am
email senarai harga telekung wholesale
MOQ?
suraini21@gmail.com  
3. Z Norha - Tue 12/Apr/2011, 4:50pm
tolong email katalog baju melayu n harga borong n detail z_norha@yahoo.com  
4. Hussein Bin Yusuy - Wed 13/Apr/2011, 4:55am
tolong email harga borong untuk telekung dan baju melayu.kalu ada gambar lagi baik. hantar pada tpd15@hotmail.com.
thank.  
5. Suhaimi 27 - Thu 14/Apr/2011, 1:01am
jika anda ada blog perniagaan lebih mudah urusan jual beli anda ...
PROMOSI : Upah buat blog perniagaan hanya RM30 sahaja jika berminat sila hubungi saya 012-6050016  
6. Mohamad Faiz - Thu 14/Apr/2011, 1:17am
boleh mintak quotation harga baju melayu dewasa dan kanak2? tolong email pada saya nurazian86@yahoo.com.my  
7. Zazascarf - Thu 14/Apr/2011, 11:43am
email details...
nk borong...
zazascarf@yahoo.com  
8. Waniez 2 - Sun 17/Apr/2011, 11:33pm
kalo nk amik 10-11 pcs baoe harga ye?

ASAP...need by dis may.... liza@sagawa.com.my  
9. Noorma - Mon 18/Apr/2011, 8:55am
tolong email arga borong kain telekung yer....ade gmbr skali x?....telekung ni yg latest skrg ke?...  
10. Che Teh Merican - Mon 18/Apr/2011, 7:19pm
noorma... kalau berminat sila call saya 0125786964  
11. Zaidah 6 - Thu 21/Apr/2011, 10:53am
sy berminat n boleh emailkan gambar dan harga ke email sy:azresources55@live.com  
12. Azizah 11 - Sun 24/Apr/2011, 8:19pm
email detail & gambr 1x kat saya......
aj730925@yahoo.com  
13. Dla Azmi - Mon 9/May/2011, 12:14pm
email kepada saya price dan maklumat mengenai borong telekung dan baju melayu. dla_azmi@yahoo.com  
14. Perakfashionfest11 - Wed 11/May/2011, 11:42am
salam....
kami akan menyediakan booth untuk disewa pd 10-12hb Jun 2011 di Dataran DBI,Ipoh,Perak. Jika pihak Puan berminat sila layari http ://perakbeautyfashionfest2011.blogspot.com atau hubungi urusetia 05 3114013/05311 4256 atau komuniti program: 0129178339(Pa'Engku)/0165214283(Athirah)  
15. Arzcempaka - Mon 16/May/2011, 11:28am
email saya arzcempaka@yahoo.com  
16. Roslan 28 - Tue 24/May/2011, 3:58pm
saya berminat, tlg email catalog gmbr, n hrganya.. lanmus_se@yahoo.com  
17. Com 2 - Thu 20/Oct/2011, 10:23pm
email dtail & pic online_shop5910@yahoo.com  
18. Ratu 6 - Fri 27/Apr/2012, 10:59am
email kepada saya price dan maklumat mengenai borong baju melayu
ratu.collection@rocketmail.com  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..