Teknik Forex Terbaik
Tuah 37 - Thu 25/Mar/2021 9:50am [Last Comment]
Di Malaysia ada pelbagai teknik yang di gunakan oleh trader ketika trading. Ada teknik yang boleh menghasilkan profit yang sangat tinggi dan ada juga teknik yang tidak menjadi.
Kebiasaannya teknik ini di hasilkan berdasarkan patern arah pasaran yang lepas dan dengan menjangkakan trend pasaran tersebut akan kembali lagi apabila situasi yang sama berulang kembali.
Ada teknik yang telah di buat secara automasi Robot dan ada juga teknik yang di buat secara manual

Teknik Megnet Megneto
Teknik ini telah di cipta oleh trader berpengalaman Sifu F. teknik ini khas untuk trader yang trade di pair GOLD. Kebarangkalian teknik ini Take Profit (TP) sekitar dalam 90% ketepatan dan ramai trader-trader Gold yang mengunakan teknik ini ketika trading

Teknik Gold Duo
Teknik ini di cipta oleh Cikgu Muslim dan beliau telah menggunakan teknik ini ketika trading. Teknik ini khas untuk trader yang trade pair GOLD. Ketepatan teknik ini juga sekitar 90%

Bagaimana untuk belajar Teknik ini

Jika anda ingin belajar teknik ini secara percuma anda perlu terlebih dahulu untuk membuka akaun di weltrade melalui pautan di bawah

https://my.weltrade.com/trading/type_account?r1=ipartner&r2=28439

(untuk mendapatkan bonus 50USD Support margin, sila buka akaun type Micro dan membuat deposit 50 USD. 100 usd akan di kredit masuk kedalam akaun trading)

Setelah anda membuka akaun di weltrade, anda boleh mengikuti kelas belajar Forex Online melalui Fb Page

https://www.facebook.com/WeltradeMY - Untuk belajar teknik megnet megnetto
Kelas belajar forex online di adakan setiap hari Isnin-Jumaat jam 3.30 ptg-5ptg

https://www.facebook.com/OnlineForexEducation - Untuk belajar teknik megnet megnetto
Kelas belajar forex online di adakan secara berjadual jam 9mlm. sila rujuk tarikh kelas di FB

Untuk Info weltrade sebuah broker antarabangsa berlesen dan telah berada di pasaran selama 15 tahun. (1996) Ia menyediakan platform terbaik untuk berdagang dan menyediakan khidmat bantuan tempatan serta Bank-bank tempatan bagi urusan deposit dan wihdrawal. Broker weltrade telah menerima pelbagai anugerah di peringkat antarabangsa di atas mutu dan kualiti yang telah di berikan

http://www.weltrade.com.my
http://www.weltrade.com
Facebook weltrade MY
Youtube weltrade malaysia

Wakil tempatan 012-2963403

Niche: Forex Malaysia
 
1. Azhar 37 - Wed 7/Apr/2021, 4:21pm
tidak beberapa lama lagi kita akan menyambut ketibaan ramadhan. Semua orang ternanti-nanti kehadirannya
Dan ada juga yang sudah mula memikirkan tentang persiapan Hari Raya.

Berita Baik kepada Trader yang ingin menjana pendapatan daripada Trading di Financial Market (Forex, Kripto, Gold, OIl)
Weltrade menawarkan bonus berganda sempena Ramadhan
100% Bonus Support Margin kepada semua pelanggan sedia ada akan di berikan sempena Ramadhan bermula dari 13 -15 April 2021
Min deposit untuk mendapat 100% Bonus adalah 100 USD dan maksimum Bonus di perolehi sehingga 500 USD. dengan Bonus ini anda berpeluang untuk mendapatkan Profit ketika berdagang nanti

Tidak lupa juga, Bonus Spinner , Astrocard juga masih berlangsung, dengan min deposit 50 USD anda akan mendapat 1 pusingan astrocard dan setiap tambahan 50 USD berikutnya anda akan mendapat satu lagi pusingan astrocard.
Astrocard merupakan bonus lucky draw hadiah dari 5-1000usd dan akan kredit masuk kedalam Equiti dan ianya 100% support Margin.

Ohh Lupa, jika anda berjaya trade sehingga 300 lot, I phone pro Max 12 akan menjadi milik anda secara percuma.

Pro account pula spread nya halus seperti bawang dan ianya akaun STP tanpa caj komisyen

https://my.weltrade.com/trading/type_account?r1=ipartner&r2=28439

apa tunggu lagi buka akaun weltrade sekarang di pautan di atas. weltrade juga menyediakan kelas pembelajaran secara percuma setiap hari dari Isnin-Jumaat jam 3.30 petang di FB weltrade MY....  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..