Tawaran Kerja Membina dan Menyiapkan 300 Unit Rumah untuk Anak Syarikat Kementerian Kewangan Malaysia
Lg Network Services - Wed 12/Mar/2014 10:56am [Last Comment]
Kontraktor kelas A yg berkelayakan membuat kerja dan kedudukan kewangan boleh dibuktikan, kerja binaan di seluruh Malaysia pilih kawasan yang anda minati.

Prosedur mudah, progress payment.

Hubungi saya En. Awi 011 2315 5079.

Tarikh tutup: 21hb Mac 2014

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontrak Tender Kerajaan
 
1. Sraziqs - Wed 12/Mar/2014, 11:01am
Salam.sila emailkan details penuh tk.(Sraziqs@gmail.com)  
2. Zara Pia - Thu 13/Mar/2014, 12:50am
Maaf ya encik tumpang nk bg info.
Saya mencari juga kontraktor klas A berkemampuan membina unit rumah murah berkualiti di pelbagai area di semenanjung malaysia.mampu dari segi kewangan,kualiti rumah,pekerja pembinaan dan pelbagai faktor.
Serius sahaja dan islam bumiputera yg boleh apply.Tanpa sebarang bayaran muka/upfront.Janji anda nak projek ni,Siapa cepat dan serius dia dapat.Genuine projek.
Emel details ke. Hazzelhaszara@gmail.com

Kepada yg berjaya akn di bawa ke mesyuarat taklimat di kuala lumpur.sertakan nama syarikat anda,no talian dan sbg nya  
3. Muchlis - Thu 13/Mar/2014, 9:00am
salam tua-tuan saya adalah subcon kayu, besi dan concrete,ikat batu,h sime-D bangle.sekarang tengah butuh kerja memandangkan kerja kerja di Bandar enstex projek tabung haji sudah siap dan projek istana negri9 sudah siap pekerja semuanya tukang besi dan tukang kayu 80 orang. tuan tuan yang berminat perhikmatan saya telp 0163248559 email: reezk  
4. Muchlis - Thu 13/Mar/2014, 9:09am
saya adalah subcopn kayu,besi,concrete membutuhkan pekerjaan pada masa ini tuan tuan dan puan puan sila telp saya 0163248559. Email :reezky99@gmail.com pekerja ada80orang  
5. Jackie 5 - Thu 13/Mar/2014, 12:03pm
jika memerlukan subkon sila call016-5556510  
6. Calicat - Fri 14/Mar/2014, 2:15am
Rahsia Menenangi Perolehan Kerajaan

Ebook yang memberikan panduan dan tunjuk ajar kepada para bakal kontraktor dan kontraktor untuk memahami peraturan, teknik dan rahsia disebalik perolehan kerajaan.

Dengan cara yang betul syarikat anda akan berjaya memenangi perolehan kerajaan secara pembelian terus, sebutharga atau tender dengan lebih cepat
Kami kongsikan segala pengalaman dan pengetahuan dalam memenangi perolehan keajaan. Dari sini anda pasti dapat membuat keuntungan berganda serta menewaskan pesaing anda dalam setiap bidaan.

Klik...http://krulnzm.ashadee.com/go/zwallet/  
7. Reza 21 - Sun 16/Mar/2014, 6:16pm
Sila-sila emel detail projek ke invisible_tiger77@yahoo.com terima kasih  
8. Ahmad 791 - Tue 25/Mar/2014, 11:26am
Sesiapa yg berminat utk membeli syarikat kontraktor kela A G7 spkk stb, hubungi saya 016-9268815  
9. Ryeman - Wed 26/Mar/2014, 4:18pm
projek sediaada memerlukan funder...projek perumahan generasi kedua felda 300 unit..sudah ada award latter....hubungi saya Duriman Aziz 0196182001  
10. En Din Putra - Fri 28/Mar/2014, 2:07am
jika ada kenalan sy kontraktor kelas A g7...so ada tak yg brani open persen utk projek nie...bkn nk senang lenang tapi sy just open,tak pyh nak selindung2...klu bole bg persen bole kita berbincang dn tinggal kn no hp tuan ok..  
11. Mohd Jihad 3 - Mon 31/Mar/2014, 8:15am
Saya berminat mohon email ke : pjnmkt@gmail.com

@ Whatsapp
01125831079  
12. Ray Lim - Mon 31/Mar/2014, 12:17pm
Kalau memerlukan Pinjaman Projek, Call saya di 016-461 9933. Kadar bunga terendah di KL dan Klang Valley.  
13. Chanthirrasegaran S - Fri 4/Apr/2014, 3:54pm
we are construction company,pls email the quotation to
Email:vjr1313@gmail.com  
14. Naim 112 - Fri 4/Apr/2014, 4:04pm
Assalam, kami kontraktor yang berdaftar dengan SSM, k.kewangan & cidb g3, beroperasi di gombak, Batu caves, berminat dengan segala kerja pembinaan & ubahsuai..... Email kepada Naim_260193@yahoo.com  
15. Kita Trading - Fri 23/May/2014, 11:02pm
kementerian kewangan malaysia..mana anak syarikat..tipu semua tu  
16. Yanda - Thu 5/Jun/2014, 10:50am
Salam. Kami dari AMS kuang. Kami menerima tempahan GRILL, GATE, AWNING DAN KERJA2 BESI LAINNYA. Hubungi: 0173135404  
17. Hijjahmizi - Thu 19/Jun/2014, 7:47pm
Salam Tuan..Kami syarikat pembekal pasir ada menjual pasir halus,kasar dan Tanah Merah sekitar selangor.Jika Tuan berminat bolehlah email kepada saya.Utk pengetahuan tuan saya bukan broker..hijjahmizi@gmail.com  
18. Anba 2 - Tue 5/Aug/2014, 3:00pm
mohon email kepadasa saya trwanba@yahoo.com  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..