Tawaran Istimewa untuk Main Contractor M&E!
Ahmad Firdaus Bin Abdul Jalil @ SFZ Engineering Sdn Bhd - Thu 10/Apr/2014 12:24pm [Last Comment]
Salam Muhibah..Kami dari SFZ Engineering Sdn Bhd ingin menawarkan perkhidmatan kami kepada Main Con sekalian:

Electrical ? Installation / Field Work (Ex:* Power and Control Cable Way & Cabling Work)
Electrical ? Testing & Commissioning (Ex:HV and LV Cable Testing)
Instrumentation ? Installation / Field Work
(Ex: Instrument Impulse Piping and Tubing Work)
Instrumentation ? Testing & Commissioning (Ex:Loop Check & Functional Check)
Trading for E&I Equipments (Ex: PSV, MOV, HV&LV Swithgear)

Perbezaan kami daripada sub con lain:
1.Bersedia utk apa jua adhoc task dengan menggunakan modal sendiri..24 Jam/7 hari
2.Profit margin yang kami ambil dalam lingkungan 10-15%(terbuka sampai hujung tahun ini sahaja-objektif mendapatkan kerja lagi penting untuk improvekan company profile)
3.Tawaran sebutharga yang pantas untuk supply material & servis..dijamin untuk diberikan dalam tempoh 1 hari bekerja.

Sila hubungi Firdaus 0197200375 atau email ke arefier@hotmail.com untuk makluman lanjut.

Niche: Wiring Aircond Plumbing Repair | Kontraktor Jurutera
     
  1. Nurul 1542 - Mon 14/Apr/2014, 4:11pm
    ad buat cabling kt kota kinabalu x??  
  2. Ahmad Firdaus Bin Abdul Jalil - Mon 14/Apr/2014, 6:21pm
    Ada Nurul..sila email Scope of Works & LO ke arefier@hotmail.com..InsyaAllah kita boleh buat..  
  3. Azima 5 - Thu 17/Apr/2014, 3:53pm
    ada job electrical di pahang..berminat tk  
  4. Ahmad Firdaus Bin Abdul Jalil - Sat 19/Apr/2014, 3:31am
    Berminat Azima..Sila email scanned LO & SOW ke arefier@hotmail.com  
  5. Shhalim - Sat 19/Apr/2014, 9:49pm
    Salam cik azima...klu dipahang ada keje M&E saya berminat gak. Sila emailkan detail to shhalim72@gmail.com

    Tq
    Shhalim  
  6. Azima 5 - Sun 20/Apr/2014, 12:24am
    baik nanti saya email kan..harap dpt kejesama sb sama2 cari makan kerja nak mula hujung bulan 5 atau awal bulan 6 kerja more elektrical yg saya dpt ni  
  7. Ahmad Firdaus Bin Abdul Jalil - Sun 20/Apr/2014, 6:16am
    Ok..terbaik..sama sama Bumiputera mencari rezeki di bumi Allah..  
  8. Muhammad Dennis - Sun 20/Apr/2014, 2:24pm
    Salam En.Ahmad Firdaus tumpang tanya,pekerja tuan ada NAIOS tak .Sila email company profile ke

    m.dennis@d-elektra.com

    Tq  
  9. Muhammad Dennis - Sun 20/Apr/2014, 2:31pm
    Azima5. Berminat dgn kj elec.di pahang tolong email detail ke

    m.dennis@d-elektra.com

    TQ  
  10. Ahmad Firdaus Bin Abdul Jalil - Sun 20/Apr/2014, 5:11pm
    Ada Dennis..nanti sy emailkan  
  11. Mohd Sham Pudin - Mon 21/Apr/2014, 12:44am
    wiring di sabah
    blh hubungi 01131518701
    atau email snegroup15@gmail.com  
  12. Miss N 5 - Mon 21/Apr/2014, 8:07pm
    encik firdaus: kalau ada surat lantikan dr main cont encik terima tak? payment dr maincont...ikut progress  
  13. Ahmad Firdaus Bin Abdul Jalil - Mon 21/Apr/2014, 8:43pm
    Miss N5..selagi ianya geneuine saya terima..  
  14. Ahmad Firdaus Bin Abdul Jalil - Tue 22/Apr/2014, 9:05am
    Miss N5 email no phone..senang contact  
  15. Aziz 117 - Wed 30/Apr/2014, 12:35am
    salam en azima5...klau ade kerja2 elektrikal kat pahang email saya....sy tinggal kat kuantan abdul_aziz827431@yahoo.com @ cal 0139827431  
  16. Azidil Azim 2 - Thu 15/May/2014, 11:47pm
    salam tuan... klau ada kerja2 elektrikal di johor boleh contct sy  
  17. Azrul Abd Sokor - Fri 27/Jun/2014, 3:03am
    salam,saya dari danisha services menawarkan kerja2 wiring n network...klu ade nk bg sub or sub labour kami terima..sijil pw2 n chargeman nk pakai pn kami ade...hubungi 0712557067  
  18. Mohd Khairi Bin Marzuki - Sat 22/Nov/2014, 6:39pm
    salam tuan syarikat saya menyediakan perkhidmatan coring, cbr test & fdt test di pulau pinang& kawasan sekitar.... jika perlukan khidmat syarikat saya boleh contacts saya. khairi_hmz@yahoo.com 019-4003411 @ 017-5263339 tq tuan.  
  19. Din Ali - Thu 5/Feb/2015, 11:14am
    klu adekerje2 wiring n aircond n maintanance kontrak boleh emel saya emerlia1@gmail.com atea kl n selangor
    emerlia1@gmail.com  
Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)