Tawaran Bisnes Partner Hanya untuk Warga Johor
Ayu Moist Cake - Sat 24/Oct/2015 2:55pm [Last Comment]
Alhamdulillah, kami adalah pengedar tepung kek coklat di Malaysia.

Kami kini sedang membina jaringan perniagaan kami di negeri Johor terlebih dahulu sebelum ke seluruh negara ini.

Insya-ALLAH ini satu peluang terbaik untuk warga Johor terutamanya bagi mereka yang ingin menjalankan perniagaan tetapi belum ada idea lagi

Marilah bersama kami, kita bina perniagaan ini bersama-sama, bermula di Johor dahulu !!

Jika anda tinggal di Johor, sila hubungi kami segera untuk dapatkan info detail berkenaan tawaran bisnes partner ini

Insya-ALLAH, antara bisnes terlajak order adalah bisnes makanan

Whatsapp kami di 012-7818748 sekarang !

Anda juga boleh jumpa kami di:

FB: Nur Idayu Kek

IG: ayukekcoklat

=======================

Kami amat gembira jika anda adalah:

1. Surirumah
2. Pelajar
3. Pekerja yang cari duit tambahan untuk menyara kehidupan keluarga

=======================

Tawaran ini hanya untuk orang Johor sahaja

1. Bisnes partner kawasan

2. Bisnes partner dropship

=======================

Whatsapp kami di 012-7818748 sekarang !

Anda juga boleh jumpa kami di:

FB: Nur Idayu Kek

IG: ayukekcoklat

Niche: Bisnes Roti Dan Bakeri | Tempahan Kek Dan Coklat
 
1. Rasidi Said 2 - Sat 24/Oct/2015, 7:58pm
Tumpang iklan..
Orang johor yang bisnes vape. Kami adalah pengedar e-liquid secara borong berminat email
Shide87@outlook.com untuk keterangan lanjut  
2. Ros 160 - Fri 11/Dec/2015, 4:52pm
assalam.sy berminat utk menjadi bisnes partner dropship.blh emailkn info dia alamat sy ros_nisa14@yahoo.com.tq  
3. Mohd Jihad 3 - Thu 13/Oct/2016, 8:18pm
Kami di Bakeri Ikhwan berminat :
013 8883012 Siti Khadijah Abdullah

Mutiara Rini, Skudai Johor
Email:
pjnmkt@gmail.com  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..