Tawaran Bekerja Pengawal Keselamatan Sambilan/Sepenuh Masa
Wikia - Tue 9/Sep/2014 12:19pm [Last Comment]
Syarikat kami memerlukan Pengawal Keselamatan yang akan bertugas di KL Sentral (siang malam), Cheras (10pm - 6am) , Ampang (4ptg - 4 pagi) dan penjaga perpustakaan / surau (keperluan kepada wanita) di kawasan sekitar stadium Shah Alam.
Jika berminat boleh hubungi 0380765230 atau kamal 0146673823

Niche: Kerja Kosong | Kerja Sambilan | Servis Keselamatan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Pinjaman Melalui Wechat Johor - Thu 11/Sep/2014, 3:59pm
Petayaan mengenai pinjaman wang call saya ke 016-7630643 (agus) tq  
2. Awie1980 - Fri 12/Sep/2014, 2:58pm
salam tuan..sy nak buat part time di kl sentral..leh ker?
sy leh buat keje utk mlmm dari 10pm hingga pg ..leh inform sy blk tq
nie no sy tuan
0196036178  
3. Mkj - Sat 13/Sep/2014, 12:26pm
Salam saya berminat tuan kerja malam dari 7mlm hingga 7 pagi jepzgalaxy@gmail.com  
4. Azlan Bin Abdullah 2 - Mon 22/Sep/2014, 3:09pm
Berminat untuk Pengawal Keselamatan Sambilan di Cheras(10pm - 6am).Jika masih ada kekosongan boleh hubungi saya di 01123851240.Terima kasih  
5. Ahmad Faizal Aminuddin - Tue 23/Sep/2014, 9:57am
Saya nina dari Eagleye Trading ada meneyediakan khidmat pekerja asing dari nepal yang khusus untuk pengawal keselamatan sila hubungi saya 0146336395  
6. Nazwan Ibrahim - Fri 26/Sep/2014, 12:08pm
kami membekalkan ''security equipment'' seperti Walkie-Talkie, Amano/Digital Watchman Clock, CCT, Alarm System DLL dengan harga yang berpatutan...

Berminat boleh hubungi NAZWAN (019 - 411 9372)  
7. Gobinath - Fri 26/Sep/2014, 7:35pm
We have 100 Nepalese security guards ready to start work immediately. Contact number: 0126302523  
8. Aziah Abbas - Mon 27/Oct/2014, 12:43pm
kepada yang berminat bekerja sebagai pengawal keselamatan pangsapuri di kota damansara ...hubungi 012-3849071  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..