Tawaran 2 Tapak Berniaga di UKM KL
Shirley 13 - Thu 10/Apr/2014 9:04am [Last Comment]
Assalammualaikum, kawan saya Afifah dari UKM KL ingin tawarkan tapak berniaga
bagi event yg dianjurkan oleh Persatuan Mahasiswa Fakulti Farmasi iaitu
Food Frenzy Carnival.

Event ini akan berlangsung selama 4 hari (14-17 April) dalam kawasan
kampus UKM KL. Sewa sebanyak rm500 (rm50 akan dipulangkan kalau tapak
dibersihkan selepas tamat program).

Jualan makanan sgt digalakkan + takda ulang jualan jenis makanan yg sama!

Maklumat lanjut boleh hubungi dia terus, 0175191790/ nurulafifahaddnan@gmail.com.
boleh tinggalkan emel juga kalau berminat. Terima kasih!

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Tutyakley - Thu 10/Apr/2014, 11:42am
Berminat tp mahal sngt sewa tapaknya..  
2. Shirley 13 - Fri 11/Apr/2014, 7:53am
Boleh bagi email atau phone no? Kita nego sikit?  
3. Nashruddin 2 - Fri 11/Apr/2014, 12:24pm
share tapak dgn saya boleh? saya jual kek je. 014 - 837 -1299  
4. Zulia Collection - Fri 11/Apr/2014, 3:06pm
Mahal sgk x payh layan...laku x laku blm
thu lagi...tah ape pun x dpt..klu dlm tempat budak bljr x pyh mahal2 budk belajr kan ada duit pun..skli nk lalu rasa baik x payah..tanye je lebih bli nye x...huhuhu...sy ada pergalaman sbp tu sy berani nk cakp..rugi lgi ada...  
5. Shirley 13 - Fri 11/Apr/2014, 4:32pm
Zulia Collection, terima kasih atas komen anda. Kami amat menghargai komen tu. We feel sorry that kalau dulu anda pernah berniaga dan rugi dgn event dulu. Tapi kami juga mendapat sambutan baik daripada sesetangah peniaga katanya program ni amat bagus dan membawa keuntungan yang banyak so minta kita organise program yang sama pd masa depan. Kali ini organisasi adalah yang lain dan harga kami juga murah sikit drpd dulu. Maaf kalau ade ape yang tersilap cakap. :)  
6. Ryna 13 - Fri 11/Apr/2014, 4:35pm
BOLEH EMAIL DETAILS KE novaclassiq@gmail.com  
7. Anismazura - Sat 12/Apr/2014, 12:19am
010 4396455 atau email repat2011@yahoo.com  
8. Titiemas - Mon 14/Apr/2014, 5:00pm
Berminat... email detail ke titiemasmajujaya@yahoo.com @ watsap 0123164020  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..