Tart Nenas Raya 2020
Casper 7 - Wed 5/Feb/2020 2:28pm [Last Comment]
Kami pengusaha kuih lejen tart nenas sedang mencari agen2 yang berminat untuk berniaga tart nenas pada Hari Raya Aidilfitri 2020.

Tart Nenas kami sangat istimewa kerana berkualiti PREMIUM di mana hanya menggunakan bahan2 berkualiti seperti:
- Pure Butter (Imported)
- Tepung Unbleached (Tanpa Peluntur)
- Telur Organik
- Jem Nenas dimasak Homemade
- Bebas pewarna

Pemilihan agen akan bermula pada 22 Feb 2020 dan jualan akan bermula pada minggu pertama Bulan Ramadhan.

Tart nenas kami dihasilkan sepanjang tahun, anda hanya perlu pre-order. Untuk agen, kami akan beri harga diskaun dan harga jualan. Harga agen bermula serendah RM420.

Bagi yang nak beli tart nenas, kami buka juga seperti biasa. Order sepanjang tahun. Boleh terus order dengan kami dan kami boleh cod ke kawasan yg terlibat.

Agen2 dinasihatkan daftar lebih awal supaya lebih banyak order boleh masuk sebelum bulan puasa nanti.

017-642 9325
WhatsApp kami untuk maklumat lanjut

Atau Follow Instagram kami @tartnenasgold
https://www.instagram.com/tartnenasgold

Niche: Tempahan Biskut Dan Tart
 
1. Syahieda82 - Wed 5/Feb/2020, 4:05pm
berminat jadi agent email ke honeysyam1182@gmail.com  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..