Tapak Uptown Kuala Selangor untuk di Sewa
Nurul Hudah @ ARYUNE SHOPPE
Tue 24/Mar/2015 12:33pm [Last Comment]
Sesiapa yg ingin memulakan perniagaan dan mencari tapak untuk berniaga,ini adalah peluang keemasan.Uptown kuala selangor akan di buka pada 1 mei 2015 dan ia memerlukan 200 gerai untuk di sewa.sewa bulanan sgt berpatutan dan mampu untuk peniaga2 kecil yang baru berjinak dlm apa jua bidang jualan.

Masa operasi 9mlm-3pg
Kuala selangor

Sila hubungi Encik Wan 012 6264170 untuk sebarang pertanyaan.

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Ahmad Mujahid Mohd Asri - Tue 24/Mar/2015, 1:18pm
Harga sewa sebulan berapa?..017-3505750  
2. Nurul Hudah - Tue 24/Mar/2015, 2:19pm
RM350..boleh wassapp terus number en.wan 0126264170  
3. Phenomenonfest - Tue 24/Mar/2015, 4:34pm
tumpang iklan. kami mengalu-alukan penyertaan dari vendor2 makanan, fesyen, lifestyle untuk menyertai Phenomenon Festival 1.0. details seperti berikut:

Tarikh Event : 25.04.2015 - 26.04.2015
Lokasi Event : Bazarena Stadium Melawati Shah Alam
Waktu : 10 pagi- 10 Malam
Size Tapak : 10' x 10'
Equipment yang disediakan : Meja beralas size 3' x 6' , 2 kerusi dan Power Point.
Facilities : Mobile Toilet, Information Counter, Food Seating Area
*ada appearance artis terkenal, buskers dan ramai lagi!


untuk keterangan lanjut sila email ke phenomenonfest.vendors@yahoo.co.uk atau whatsApp 0169483930.  
4. Nurul Hudah - Tue 24/Mar/2015, 5:49pm
Sewa brp?  
5. Regzpro - Wed 25/Mar/2015, 8:09am
Minta izin. Sewa tapak minima RM50 di Bazar Karaoke Ria pada 28 & 29 Mac 2015 (Sabtu & Ahad) 12tghari sampai 9malam di Mid Point Shopping Centre, Pandan Indah, acara-acara berkonsep hiburan karaoke. Sewa PA Sytem/DJ/Karaoke/Projektor/Stage Lighting/Fog Machine. Ujibakat penyanyi dan model sambilan. Tel/Msg/Whatsapp 0122967085  
6. Iszsweet - Wed 25/Mar/2015, 1:18pm
Minta izin ya..sesiapa yg ingin berniaga di tapak uptown danau kota, kami ada satu ruang niaga untuk disewa. start niaga bulan april ini. sila wassup/ msg 0133537100  
7. Abdullah 121 - Thu 26/Mar/2015, 9:31am
Sesiapa nk beli baju kurung terpakai hubungi kami hanya RM10 sepasang


Hubungi 0193412152  
8. Mhalizan - Mon 30/Mar/2015, 1:54pm
Lokasi Uptown di mana ye..  
9. Nurul Hudah - Wed 1/Apr/2015, 4:30pm
Mhalizan boleh wassapp en.wan 0126264170 untuk pertanyaan ye,  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..