Tapak Buang Tanah Dan Bahan Buangan Binaan
Timberland - Tue 28/Aug/2012 12:57pm [Last Comment]
Saya ada tempat dumping site untuk tanah buangan di sri gombak, gombak sebelah MRR2 dan Batu Caves.

1. Sri Gombak - 20 Ekar
2. MRR2 - +/- 8000 Trip
3. Batu Caves - 15 Ekar

Kami Mengenakan caj RM 15/trip lori. Negotiable.

Jika ada yang mencari tapak buangan (tanah dan bahan buangan binaan), call saya di 012 299 5563.

Niche: Bisnes Kitar Semula | Kontraktor Pembinaan | Servis Pembersihan
 
1. Aishah 243 - Wed 3/Apr/2013, 10:09pm
tumpang iklan,
saya mempunyai tempat untuk buang tanah di tepi jalan batu 14, hulu langat, selangor.
berminat hubungi 0142285060  
2. Haniff 26 - Sat 27/Apr/2013, 9:52pm
saya mempunyai tempat untuk buang tanah di tepi jalan teras jernang bangi, selangor. berdekatan taman desa sentosa teras jernang. FOC
berminat hubungi 0172085700  
3. Naz 158 - Thu 20/Mar/2014, 10:33am
Tempat buang sisa batu construction atau tanah di bukit naga shah alam. Call 0129034321  
4. Sarmilah - Thu 29/May/2014, 4:19pm
Tumpang yer

Tempat Buang Tanah Tasik Biru Kundang
Nizam 0126577492  
5. Mohd Ariff My - Tue 23/Dec/2014, 4:45pm
tumpang iklan juga..
saya mempunyai tempat untuk buang tanah dan bahan buangan binaan di lot jalan pengkalan, Rantau Panjang, Klang
Kos pengangkutan ditanggung sendiri, tapak adalah percuma
Berminat sila hubungi Ariff - 012-9192369  
6. Faiz9988 - Mon 19/Jan/2015, 10:49am
memerlukan tanah buangan/tanah kotor dari tapak pembinaan untuk di timbus/di tambak atas tanah milik saya. segala kos pengangkutan disediakan oleh pihak kontraktor yang ingin membuang tanah tersebut, tapak buangan adalah percuma. lokasi telok panglima garang, banting. call - faiz (0146386052)  
7. Azyz - Fri 8/Apr/2016, 4:10pm
Tumpang iklan - Sesiapa yang sedang mencari tapak buangan (tanah dan bahan buangan binaan) di kawasan Bangi Lama, call saya di 016 369 0807. T.Kasih  
8. Mr Mohammad 8 - Wed 11/May/2016, 12:40pm
Salam, sesiapa yang hendak membuang batu atau tanah merah di kawasan kuala kubu bharu, selangor. Call 011-19705776.  
9. Muhd Ikhwan - Fri 30/Sep/2016, 4:42pm
saya ada tapak membuang tanah di PANTAI REMIS, JERAM. call 0195588804-  
10. Khairi 161 - Mon 21/Nov/2016, 9:00am
Slm, mana2 driver lori atau company yang ingin menjimatkan masa, jarak trip untuk buang tanah merah daripada tapak project sekitar senawang atau paroi boleh contact sy. Sy bg alamat tanh lot kg sentosa saya berdekatan kawasan tersebut. Keluasan xbesar hanya 6000kaki je. 0105066812  
11. Mohd03 - Fri 9/Dec/2016, 9:59pm
Mana-mana kontraktor perumahan, kontraktor syabas atau sesiapa saja berada di sekitar shah alam, klang, usj subang, puchong, kota kemuning, bukit rimau, rimbayu, tropicana yg nak buang tanah merah, tanah melekat atau batu renovation boleh call saya muhammad 014-6490025 ..tempat letak percuma seluas 3 ekar..asalkan pihak tuan sediakan& uruskan lori& backhoe sendiri untuk ratakan tanah sendiri..terima kasih  
12. Mohd03 - Sat 10/Dec/2016, 7:08pm
tetapi kalau tanah liat& sampah semata2 x dialu-alukan  
13. Tarmidzi - Fri 24/Mar/2017, 7:43am
Memerlukan tempat membuang sisa batu construction atau tanah di area muar. Sila hubungi saya
01127357949  
14. Syarifah Norraihan - Mon 27/Nov/2017, 8:53am
salam,,siapa2 nak buang tanah ,,,ada di sungai penchala,damansara,,,berminat boleh contect 0172446624 raihan  
15. Saifulah - Tue 5/Jun/2018, 10:54pm
Buang tanah dan batu di tempat saya di padang jawa shah alam dekat ktm padang jawa
Buang secara percuma...call sy 0166462344 saiful  
16. Azlinah Md Arif - Sun 24/Jun/2018, 3:30pm
Tumpang iklan. Buang tanah dan batu di tempat saya Melaka area lebuh raya AMJ Kandang. Buang secara percuma ...call 0173490218 (epi)  
17. Hafidz Izhar - Thu 28/Jun/2018, 10:53am
Tumpang iklan

Sapa2 nak buang tanah construction, saya ada kawasan besar boleh buang. Di tepi Taman Lingkaran Nur Kajang. Boleh Whatsapp saya 0162570097. Boleh bincang detail pasal lori

Terima kasih  
18. Huda 151 - Wed 18/Jul/2018, 10:58am
Tumpang iklan...Saya mempunyai tempat untuk buang tanah dan bahan buangan binaan di Sikamat, Seremban, N.Sembilan
Kos pengangkutan ditanggung sendiri, tapak adalah percuma
Berminat sila hubungi Huda - 012-7563813  
19. Rafizal Samad - Thu 27/Sep/2018, 7:45pm
Tumpang iklan juga.saya ada tempat buang tanah,sampah dan apa saja di kawasan kinrara puchong..mana abam lori 10 tayar dan 6 tayar rasa nak masuk buang boleh col saya.0122730406-sam  
20. Faiz Ahmad - Wed 17/Apr/2019, 3:28pm
Saya menyediakan tempat buang tanah dan batu di tasik biru kundang,Selangor. Call/ws 0199943970  
21. Nordin 62 - Mon 13/May/2019, 8:06am
Assalamualaikum. Saya memerlukan bahan buangan batu binaan untuk kerja2 penambakan tanah di lot tanah bapa saya di Gombak. Hubungi saya 016-2768610 Nordin. Terima kasih.  
22. Arip 21 - Tue 14/May/2019, 1:04pm
Assalamualaikum...saya menyediakan tempat buangan batu batu binaan / tanah / pasir / batu piling / mozek dan nk buang genting bumbung pon boleh di tempat saya secara percuma. tidak perlu meratakan hanya tinggal buang sahaja...lori 6 tayar atau 10 tayar amat di alu alu kan....tempat kampung budiman, u14 shah alam, atau kampung budiman, meru klang...(tempat sama)..no Tel = 010 4293 004 boleh call saya atau ws atau sms  
23. Abu Kodin - Sun 28/Jul/2019, 7:16pm
Tumpang iklan...Saya mempunyai tempat untuk buang tanah dan bahan buangan binaan di Johan Setia, Klang, Selangor.
Kos pengangkutan ditanggung sendiri, tapak adalah percuma.
Berminat sila hubungi Abu - 011-37953457 / 0123685202  
24. Faiz Ahmad - Mon 6/Jan/2020, 12:33pm
Saya menyediakan tapak untuk buang tanah & batu di tasik biru kundang selangor. Sekiranya berminat boleh whatsapp/call saya - 0199943970 (Faiz)  
25. Numan - Thu 20/Feb/2020, 6:32pm
Saya ada menyediakan tapak untuk buang tanah secara percuma di Sg Merab Luar. Boleh call/whatsapps 0122791484 (MAN)  
26. Lee Serious Businessman - Thu 14/May/2020, 4:12pm
Salam sejahtera semua pihak pemaju, pihak kontraktor,dan pihak tuan tanah.
syarikat kami menyediakan bahan buangan konkrit yang bercampur aduk dengan pasir dan batu(sisa batu pasir konkrit). Kawasan Kilang kami di sekitar Ipoh (lembah kinta, perak)Sesuai untuk:
1) pertimbusan tapak tanah
2) tapak buang tanah untuk tasik dan lombong
3)kerja-kerja penambakan tanah di kawasan projek pembangunan

Sesiapa yang berminat, minta hubungi MR. LEE: 0187001597  
27. Hamdan 125 - Tue 25/Aug/2020, 8:47pm
Assalamualaikum...saya menyediakan tempat buangan batu batu binaan / tanah / pasir / batu piling / mozek di tempat saya secara percuma. tidak perlu meratakan hanya tinggal buang sahaja...lori 6 tayar atau 10 tayar amat di alu alu kan....tempat kampung Sungai semungkis hulu langat bt 14 tepi jalan tar
Sila call encik Hamdan 0176870635  
28. Naz 158 - Fri 20/Aug/2021, 10:54am
Assalamualaikum...saya menyediakan tempat buangan batu batu binaan / tanah / pasir / batu piling / mozek dan nk buang genting bumbung pon boleh di tempat saya secara percuma. ..lori 6 tayar atau 10 tayar
sampah plastik, bahan kimia/ bahaya = DI LARANG
.tempat Pulau Indah, jln persiaran masjid sultan, kg sg pinang .
no Tel = 012 9034321 nazim boleh call saya atau ws atau sms  

Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..