Tapak Booth utk Disewa Sempena Tomoipro Muaythai Challenge 2014
Helmi 160 - Tue 11/Mar/2014 1:15pm [Last Comment]
**minima 3 lokasi ikot zon

Tapak Booth utk Disewa Sempena Tomoipro Muaythai Challenge

100 tapak booth 20' x 10' utk disewa sempena Tomoipro Muaythai Challenge 2014 yg akn diadakan di 12 negeri sem.malaysia.

Details lokasi: Kangar, Perlis 23may-25may

Baling, Kedah 6jun-8jun

Balik Pulau, Penang 20jun-22jun

Kota Bharu, Kelantan 15aug-17aug

K.T'ganu , Terengganu 29aug-31aug

Jengka, Pahang 12sep-14sep

Kuala Pilah, N.9 26sep-28sep

Batu Pahat, Johor 17oct-19oct

Bandar Melaka, Melaka 31oct-2nov

Sabak Bernam, Selangor 14nov-16nov

Lumut, Perak 28nov-30nov

Bukit jalil* 12dec-14dec

Mencari peniaga makanan kering,basah,pakaian,aksesori,kecantikan dan pelbagai.

Antara xtvt yg disediakan spt: -senamrobik -cabutan bertuah -pertandingan memasak -pemeriksaan kesihatan percuma -kempen derma darah -pertandingan karaoke/xtvt keluarga -bigwalk(jalan kaki beramai-ramai) -persembahan artis dan sesi bertemu peminat -Pertandingan liga tomoipro dan byk lg

**Anggaran pengunjung yg hadir 10 000-20 000.

Sape2 berminat bole tinggalkan alamat email utk maklumat lanjut atau call/sms/whatsapp 0122915104 / 0175285352

Boleh jg layari www.tomoipro.com

Tarikh tutup pada 31 mac 2014

Dengan kerjasama boxxtomoi malaysia dan kelab muay thai malaysia

Terima kasih

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
     
  1. Aida 104 - Tue 11/Mar/2014, 2:22pm
    Email detail plz ai_damie_us91@yahoo.com  
  2. Helmi 160 - Tue 11/Mar/2014, 3:57pm
    As salam sy dah email..sila bg feedback,atau reply sms/wassap..thank  
  3. Daus Ek9 - Tue 11/Mar/2014, 10:44pm
    send detail daus_9737@yahoo.com  
  4. Roha Yahaya - Wed 12/Mar/2014, 8:44am
    Email : are_ngah76@yahoo.com  
  5. Helmi 160 - Wed 12/Mar/2014, 10:00am
    Dah email dah..tq,kalo tuan/puan xkesah boleh wassap.je atau sms ke num phone yg ada tq  
  6. Sainy 2 - Wed 12/Mar/2014, 11:21am
    Emailkan ke sainy_6600@yahoo.com
    Minat nak ikut roadtour tomoipro..  
  7. Hasikin Bin Mat Soho - Wed 12/Mar/2014, 1:16pm
    tolong emailkan maklumat terperinci ke tpmpl12@yahoo.com
    tk, atas kerjasama tuan  
  8. Zull 18 - Wed 12/Mar/2014, 3:51pm
    hye. boleh emailkan sy detail tapak dan harga. terima kasih.

    zuljaguh@yahoo.com  
  9. Helmi 160 - Wed 12/Mar/2014, 4:31pm
    Ok semua peniaga tegar yg berminat sy dah email detail...thank  
  10. Durinkitchen - Wed 12/Mar/2014, 4:31pm
    email durinkitchen@gmail.com  
  11. Helmi 160 - Wed 12/Mar/2014, 8:18pm
    Ok tq dah email  
  12. Tutyakley - Wed 12/Mar/2014, 10:52pm
    klau nak satu saje x boleh ke? memandangkan bukit jalil dekat dengan saya..ini kali kedua saya mohon. hrp bleh beri info dekat saya.
    tutyakley@gmail.com  
  13. Adli8miles - Wed 12/Mar/2014, 11:46pm
    emel details plz tuk tapak kelantan..
    mohdadlifahim.mzack@gmail.com  
  14. Helmi 160 - Thu 13/Mar/2014, 2:35pm
    Sy dah email.harap tuan/puan.boleh whassap atau sms.trs ke num sy tq  
  15. Amar 67 - Thu 13/Mar/2014, 4:52pm
    salam blh pm sy dengan detail harga tapak dan kemudahan amar_ieqa@yahoo.com  
  16. Helmi 160 - Thu 13/Mar/2014, 6:49pm
    Sy dah.email tq..utk.detail tapak sila sms atau wassap terus ke num 012-2915104 / 017-5285352  
  17. Lova - Wed 19/Mar/2014, 2:50pm
    pls send detail to lovacocoparadise@gmail.com  
  18. Helmi 160 - Thu 20/Mar/2014, 4:13pm
    I dah email tq  
  19. Suhaila 25 - Fri 21/Mar/2014, 3:12pm
    salam...email sy dengan detail harga tapak dan kemudahan  
  20. Helmi 160 - Sat 22/Mar/2014, 12:34am
    Puan suhaila25 mcm.mana sy nk email puan sbb puan x tggl kan email pun..atau puan boleh tra call sy kalo puan.berminat atau sms/ whassap

    Tq  
  21. Helmi 160 - Mon 31/Mar/2014, 7:38pm
    Salam 1 malaysia
    **Tawaran tapak niaga
    **Tomoi pro challenge 2014

    20x20 = rm1800.00
    20x10 = rm1000.00
    ( untuk 3 hari 1 lokasi )

    **10 lot makanan akan di setup seperti foodcourt total 10 lot shj utk makanan / minuman

    **Total 12 lokasi
    -Zon utara
    -zon timur
    -zon selatan
    -zon tengah
    (Bagi setiap zon 3 lokasi)

    **Deposit rm1800.00 @ bayaran lum sum minima 3 lokasi

    **Untuk tempahan lot sila hubungi
    017-5285352/012-2915104

    **detail peniaga yg diperlukan

    Nama :
    No I/c :
    No tel :
    Email :
    Nama syarikat :
    No pendaftaran sykt :
    Jenis syarikat :
    Alamat :
    Bentuk peniagaan :
    Kwsn peniagaan skrg :
    Jenis jualan :
    Bilangan tapak yg diperlukan :
    Remark :

    Sekian terima kasih  
Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)