Tanah Tapak Pam Minyak untuk Dijual dan Tapak Kolam Pancing Disewa.
Shahbiahssp - Sun 7/Mar/2010 8:46pm [Last Comment]
Tanah Untuk Dijual/Sewa
Tepi Jalan di Jeram, Kuala Selangor.
Luas 1.25 ekar.

Tanah Tapak Kolam ikan Untuk disewa.
Luas : 2.75 ekar
Tepi Sungai,
Lokasi : Sungai Sejanggut, Jeram
Kuala Selangor.
Minat;
sila hubungi
shah - 0127556788
shahbiahssp@yahoo.com

Niche: Tanah Untuk Dijual | Kontraktor Minyak Dan Gas | Penternak Ikan | Tanah Sewa | Sukan Pancing | Bisnes Stesen Minyak
 
1. Mohd Fahimi - Sun 20/May/2012, 7:28pm
salam tuan sy nak tanya tapak kolam pancing tu kalau sewa kira mcm mane boleh email detail ke matrixld33@yahoo.com.or call 012-2224727.mie  
2. Mr Sarip - Sat 25/Aug/2012, 11:24am
Salam....saya memerlukan kolam untuk disewa di kawasan Selangor.Hubungi 0172347813 kalau anda ada kolam untuk disewakan.  
3. Mohd Basir 2 - Sat 5/Jan/2013, 12:25am
jika ada kolam pancing nak disewa, sila hubungi saya basirpm@gmail.com  
4. Ida Ahmad 4 - Wed 20/Nov/2013, 10:26am
saya nk ty ada kolam @ tanah untuk dipajak..email saya..antahent@yahoo.com  
5. Kobai3 - Wed 11/Jan/2017, 11:05am
saya ada sebuah kolam pancing area seksyen 28 shah alam untuk disewakan.
mencari yang btol2 berminat dan boleh beri full komitmen sahaja.
jika ada sebarang pertanyaan boleh whatsapp saya di 01121919773.  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..