Tanah, Ladang Getah & Ladang Kelapa Sawit untuk Dijual
Melissa Peter - Thu 23/May/2019 1:39pm [Last Comment]
Looking for Property Buyers!

Salam sejahtera warga majalah,

Sy mencari buyer yg berminat utk beli pokok getah, award letter dah kluar, umur pokok lebih 40tahun, 13,000ekar... rough estimation, 1ekar 150-220batang pokok, owner nak jual urgent, Lokasi di PERAK..

Utk info lebih lanjut, deposit, payment terms& dsb blh Whatsapp shja ke:

0176275629

Tanah sawit / oil palm plantation di kelantan 5688 ekar, leasehold, tempoh dlm grant 99tahun... umur sawit 8-17tahun 2800ekar telah ditanam dgn pokok sawit, 1302 ekar telah ditanam sawit tpi tak menjadi &1576 ekar tanah masih kosong.. owner nak jual urgent....

Tanah ULU LANGAT, SELANGOR
17 EKAR, FREEHOLD
SURROUNDED BY NATURE, WATTERFALL
BEAUTIFUL LANDSCAPE

Tanah di Chepor, Ipoh 130ekar freehold sesuai utk developer yg nak buat projek perumahan... lokasi yg strategik....

Tanah sawit johor, freehold 29,833ekar

Tanah sawit sarawak freehold 30 000ekar

Tanah sawit di perak, freehold 11,833ekar

Utk info lebih lanjut, boleh whatsapp sy:
0176275629

Tq

Niche: Tanah Untuk Dijual | Ladang Getah Kelapa Sawit | Agen Hartanah
 
1. War Head 3 - Mon 1/Jul/2019, 2:36am
Ready buyer untuk tanah semenanjung call atau what app untuk rundingan seterusnya 0137024500. Wan  
2. Nanamaj - Sun 22/Dec/2019, 11:20am
Saya ada tanah 5 ekar ladang kelapa untuk di sewa area samarahan, sarawak. 0146823881, sesuai untuk yang nak mulakan bisnes kecil kecil . Sesuai untuk ternakan kambing/lembu juga  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..