Tanah 24 Ekar untuk Dijual di Pinggiran Putrajaya
Asaz69 - Thu 12/Jan/2012 10:21am [Last Comment]
Tanah seluas 24 ekar berstatus freehold untuk dijual di Pinggiran Putrajaya, kawasan-kawasan bersebelahan telah dibangunkan dengan lot-lot banglo dan perumahan. Min 5 minit ke Putrajaya dan 15 min ke UKM, Bandar Baru Bangi.

* Boleh dipecah lot dan dijual secara individu

* Bila sudah ditukar status (convert) boleh dijual pada harga hampir 2 kali ganda lebih tinggi kerana berhampiran Putrajaya!

* Pembeli cara langsung/individu/syarikat berdaftar/pemaju dialu-alukan

* Geran atau dokumen hanya akan diberi setelah berjumpa secara rasmi

* Harga boleh dirunding

Niche: Tanah Untuk Dijual
 
1. Suhaidy - Thu 12/Jan/2012, 2:51pm
salam, perlukan khidmat yntuk tukar syarat tanah boleh hubungi 0196780795  
2. Majid 3 - Thu 12/Jan/2012, 5:17pm
Bg detail. Abdmajidmjd@gmail.com  
3. Zul 39 - Thu 12/Jan/2012, 11:16pm
bg detail

ajun_22@yahoo.com.my  
4. Mat Suhairi Darin - Fri 13/Jan/2012, 5:15pm
Berapa harga?  
5. Asaz69 - Sat 14/Jan/2012, 8:18am
Tanah seluas 24 ekar berharga RM8,800,000 (boleh dibincang) sesiapa yang serius untuk membeli boleh melihat tanah tersebut secara menetapkan appointment dengan saya di mylea69@gmail.com.  
6. Sanusi 4 - Mon 16/Jan/2012, 3:59pm
Saya ada pemaju yg minat
Saya nk lot nombor tanah.... tanpa salinan geran utk bawa bincang juga lokasi tanah. Jika mrka minat nanti kita jumpa. Email kat rare.nucleusklang@gmail.com saya d klang tkasih  
7. Sanusi 4 - Mon 16/Jan/2012, 4:02pm
Maaf ,Tanah ni freehold malay reserve ke ? Juga 1st layer road frontage !!!  
8. Solehah Adnan - Mon 16/Jan/2012, 11:26pm
tanah untuk di jual 2 tempat di pulau pinang dekat teluk kumbar 4ekar dan sungai batu tepi pantai 34,000sq ft hubungi saya 013-4541230.  
9. Az 17 - Tue 17/Jan/2012, 12:20am
anak pokok gaharu subintergra.
3 ke 4 kaki rm5.50.
4 ke 5 kaki rm6.50.
call 0122240951  
10. Hafez 10 - Tue 17/Jan/2012, 8:30pm
tanah pertanian 2ekar di sg merab bangi berdekatan petronas sg merab.. freehold malay reserved. RM1.3M nego.call 0193624705  
11. Rajman - Tue 17/Jan/2012, 11:16pm
Mr.Asaz69, pls kindly forward the land details to my email rajman.raj23@yahoo.com.my
Tq.
Promans Project Managment  
12. Gee 17 - Tue 24/Jan/2012, 7:08pm
en asaz please email semua dokumen pada saya sebab buyer dah ada menunggu.please i need your contact no urgent to gee.goldcat@gmail.com  
13. Quick Purple - Wed 1/Feb/2012, 12:37pm
Tanah Lot Banglo Di Sg Buloh
kawasan sekeliling perumahan & masjid
bagus untuk pelaburan hartanah
luas tanah 620 meter persegi
harga RM230k boleh runding
hubungi owner tanah :
0193310217 nizar  
14. Ida 141 - Sat 18/Feb/2012, 4:01pm
salam Asaz69.....dah ada org beli tak ni ke? Kalau belum pls provide details at idaproperty@yahoo.com.

Tq  
15. Alif2169 - Mon 27/Feb/2012, 11:04am
salam saya berminat mcm mana saya nak berhubung tlg cal saya 0172873068  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..