Syarikat Wedding Planner dan Catering untuk Dijual Murah
Ismaiza Ismail - Thu 1/Jun/2017 11:51am [Last Comment]
Sebuah perniagaan untuk wedding planner dan catering untuk dilepaskan:
- Ofis, butik, stor dan dapur di Rawang. Semua setempat.
- Peralatan catering 10000 pax bernilai rm200k
- Peralatan memasak yg lengkap utk masak lebih dr 10,000paxs bernilai rm150k
- Peralatan pelamin yg mempunyai 7 set utk pelamin dewan/rumah bernilai lebih dr rm100k
- Baju2 pengantin dalam 100 pasang bernilai lebih 80k
- Peralatan dewan dan kanopi sebanyak 7 set (majlis kahwin) bernilai lebih RM100k
- Mempunyai booking yg sedia ada hingga March 2018 bernilai lebih RM2 juta
- Owner baru bertuah hanya jalankan perniaagaan dan meneruskan marketing
- Fb dan ig akan diberikan sekali utk tujuan marketing
- Sangat berbaloi bagi yg ingin membuka bisness kerana semua dah tersedia dan job pon sudah ada. Masuk terus buat job dan buat untung.
- Owner sekarang telah membuka perniagaan lain dan tidak boleh bagi komitmen dan yang penting bukan tak untung.
- Segala gambar profile dan kerja2 sebelum ni akan diberikan sekali
- Penerangan untuk menguruskan dan marketing akan diberikan sekali
- Segala contact utk pengangkutan, pekerja part time, dan vendor2 lain akan diberi sekali
- Pendek kata semua kami bg termasuk 3 biji lori... serius puas hati

Nak jual semuanya pada harga RM350k sahaja.

Untuk appointment tengok tempat, sila MESEJ 011 21532218
JANGAN komen di sini. MESEJ SAHAJA. Panggilan tidak akan dijawab kerana hp tidak dibawa bersama.
YANG BETUL2 SERIUS SAHAJA YA. Saya cukup sibuk ya....

Niche: Tempahan Katering | Bisnes Pengantin | Bisnes Untuk Dijual
 
1. Gaban Power - Tue 13/Jun/2017, 11:44pm
Salam , Berita baik buat katerer. Kami boleh bantu jana income dari jualan minyak masak terpakai kepada Kami.

Harga - 30 sen jika kami ke lokasi / rumah tuan
harga - 40 sent jika tuan hantar ke Hq kami.
Minyak masak Terpakai ini untuk projek Biodiese.
Terima Kasih

Info details : Mr Hafiz
+60183284366
Hq Bukit Naga Klang - Info dulu sebelum datang.  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..