Syarikat Sdn Bhd Untuk Dilepaskan @ Dijual
Setiausaha Syarikat Nkgroup - Fri 11/Oct/2013 2:56pm [Last Comment]
Salam sejahtera,

Saya Setiausaha Syarikat berpejabat di Cheras.

Ada beberapa buah syarikat untuk dijual oleh pemilik syarikat masing-masing.

1) Transtinta Sdn Bhd

Authorised Share Cap: RM100,000
Paid up Cap: RM5,000
Audit and Annual Return completed
Tarikh ditubuhkan: 12 Oktober 2010
Akaun Semasa: Maybank dan aktif
Sijil Kem Kewangan: Ada

Harga Jual: RM5,000 lengkap semua termasuk pertukaran Pengarah dan pemindahan saham syarikat.


Sila hubungi kami di talian 0199620568 (call/sms/whatsapp) atau 0390746391.

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Pendaftaran Syarikat
 
1. Wan 151 - Sat 12/Oct/2013, 2:20pm
Asslam...
tolong email kpd sy asap tuan..
bg detail semua termasuk audited acc
utk 3 tahun tu untung atau tidak..
dan adakah syarikat terikat dgn mana2 hutang..terima kasih.

ridhuan5659@yahoo.com.my  
2. Hakhiruzzaman Mohamad - Sun 13/Oct/2013, 11:30pm
saya berminat...sila emailkan detail  
3. Nasir 81 - Mon 14/Oct/2013, 12:03am
email detail syarikat dan P&L audited di nasir.rts@gmail.com  
4. Setiausaha Syarikat Nkgroup - Mon 14/Oct/2013, 11:18am
Salam,

Email telah dihantar.

Thanks  
5. Ahmad Firdaus 7 - Mon 14/Oct/2013, 12:00pm
Email to firdaus@mtech.my  
6. Amirulhakim 5 - Wed 16/Oct/2013, 1:49am
email kan detail ke amirulhakim@outlook.com  
7. Mrzakry - Wed 16/Oct/2013, 11:39am
email detail seperti di atas ke zakri82@gmail.com  
8. Mus 168 - Wed 16/Oct/2013, 12:11pm
tolong emailkan kepada saya
detail sykt yg nak di jual dan lain2 syarikat yang ada untuk di jual
kepalaguru@yahoo.com  
9. Nizam 62 - Wed 16/Oct/2013, 2:36pm
Syarikat Oil & Gas nak jual RM400k.
Berminat sms/call 0169007078  
10. Firdaus Cr - Wed 16/Oct/2013, 3:02pm
email details irfirdaus19@gmail.com  
11. Zull 13 - Fri 18/Oct/2013, 4:18pm
email detail pal_ley@yahoo.com
bagaiman dengan hutang  
12. Nizam 441 - Sun 20/Oct/2013, 3:03am
Pls emel to zamas8082@gmail.com  
13. Tender Resources - Sun 20/Oct/2013, 2:44pm
MENCARI class A kontraktor (G7) untuk dibeli.
0193033379  
14. Setiausaha Syarikat Nkgroup - Mon 21/Oct/2013, 3:06pm
email telah pun dihantar kepada tuan2 semua. terima kasih.  
15. Fizal 7 - Mon 21/Oct/2013, 6:25pm
Sy pn nk details jgk mantis_viper@yahoo.com  
16. Nizam 438 - Tue 22/Oct/2013, 6:39pm
salam, boleh tolong emailkan details ke aninass.enterprise@yahoo.com.  
17. Setiausaha Syarikat Nkgroup - Wed 23/Oct/2013, 11:09am
saya dh email. kpd yg betul2 berminat sila maklumkan pd email sy tersebut dan akan sy emailkan lg document yg lebih details lg. tq  
18. Muhammad Idris 2 - Thu 14/Nov/2013, 1:51pm
lesen pkk n cidb kelas f n kelas d(g1,g3)..utk d jual msg atw sms 0133190005  
19. Abdulhadi 16 - Fri 15/Nov/2013, 4:55pm
email kan pada saya copotancopot@yahoo.com  
20. Pct007 - Sun 17/Nov/2013, 11:26am
emailkan detail kepada saya pakatanct@yahoo.com.tq  
21. Ramzi8001 - Tue 26/Nov/2013, 9:55am
Kindly, email detail mana2 syarikat yang ingin diambilalih kepada ramzitapar@hotmail.com, terima kasih.  
22. Abei - Wed 11/Dec/2013, 10:37am
Tender Resources..
dah dapat lesen G7?jika belum..anggaran bajet berapa yg dicari?tq  
23. Abei - Tue 21/Jan/2014, 11:17pm
lesen G7 utk dijual segera..berdaftar diKelantan..tq
hp 013 2663769
abei279@yahoo.com  
24. Zalrich - Wed 14/May/2014, 12:37pm
Saya sedang mencari Syarikat sdn bhd yang murah untuk dijual..dlm lingkungan harga rm500~ rm1500 sahaja, ada ke ?? jika ada sila email ke zalsuria4u@gmail.com  
25. Ninie 43 - Fri 29/Aug/2014, 4:31am
Salam tuan,
Saya berminat, cma nk tahu company ada terikat dgn mana2 pinjman bank atau tdk.
Pls e-mail to ninie2ninie@gmail.com  
26. 1m sia - Fri 29/Aug/2014, 11:15am
msiakreatif@yahoo.com.my  
27. Harunkhadri - Thu 29/Jan/2015, 10:36am
mencari com oil and gas yg mempunyai projek atau contract dgn petronasatau shell unutk di jual..

mana-mana syarikat melebihi 5 juta atau lebih,,
pengalaman syarikat 3 tahun keatas..
diutamakan yang mempunyai projek dgn shell atau petronas

Jika ada sila hubungi saya: 012-9845474  
28. Shafie77 - Wed 25/Feb/2015, 11:25am
Sedang mencari syarikat Sdn bhd berserta mof Dan bumi yang hendak dijual..

Boleh berhubung di email saya

Shafie.portmr@gmail.com
0192336097  
29. Ahmad Saiful - Tue 3/Mar/2015, 10:21am
En saiful 01112994330 k  
30. Azizam Azizan - Wed 10/Jun/2015, 3:08pm
Salam

Saya zam, saya tengah mencari syarikat yang hendak di jual.

Criteria
1. Pernah masuk tender (tidak kisah bidang apa)
2. ada lesen Mof

Agak urgent, sila hubungi saya di 019-3960277 (azizam azizan)
jikalau mempunyai syarikat memenuhi criteria di atas

regards
Azizam Azizan  
31. Ady 188 - Tue 3/Sep/2019, 12:30am
Asslam...
tolong email kpd sy asap tuan..
bg detail semua termasuk audited acc
utk 3 tahun tu untung atau tidak..
dan adakah syarikat terikat dgn mana2 hutang..terima kasih.

shahempayar@yahoo.com  

Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..