Syarikat Kami Menyediakan Perkhidmatan Servis Kurier untuk Syarikat atau Individu
Ma Gemilang - Tue 16/Oct/2018 9:48am
Mempunyai warehouse sendiri di Shah Alam, Kuala Lumpur dan Johor Bharu. Syarikat kami menyediakan perkhidmatan di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

- Pihak kami mempunyai lesen dengan MCMC dan KASTAM.
- Mempunyai pengalaman dalam bidang forwarding dan kurier.
- Tiada had minima barangan untuk dihantar.
- Harga yang kami tawarkan untuk cas penghantaran paling murah dari syarikat kurier yang sedia ada.
- Barang pelanggan adalah sulit dan kepuasan pelanggan adalah tanggungjawab kami
- Barang yang akan dihantar mengikut masa yang ditetapkan.

Hubungi : 011-26038255 (En Amir)

Niche: Bisnes Kurier Dan Logistik
     
  1. Amir 740 - Thu 1/Nov/2018, 4:50pm
    Dapatkan sistem online Courier dengan harga rm 3000 sahaja.
    Ia adalah perisian yang direka untuk syarikat-syarikat yang mengendalikan beban yang memerlukan sistem untuk memantau logistik penyimpanan dan pengendalian kargo ke destinasi akhirnya, pengumpulan modul mengikat yang akan membuat pengebilan automatik, mengikut dimensi, berat dan bentuk pengendalian beban tersebut  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)