Supply Buah Potong dan Donut Pelbagai Perisa di Kantin2 Kilang dan Ofis Area Pontian dan JB
Siti Noraini Md Saleh - Wed 4/Jul/2018 2:32pm [Last Comment]
Saya berminat untuk menghantar buah-buah yang telah dipotong dan donut pelbagai perisa untuk jualan di kantin2 kilang, sekolah, universiti/ kolej atau pejabat area pontian & Johor Bahru.

Saya yakin jualan buah potong dan donut di kantin anda akan laris dan mendapat permintaan yang tinggi...... saya juga ada membuat karipap kentang frozen.

Siapa yang berminat boleh hubungi saya di talian 017-7708841 (ain).. atau email di norainisaleh@gmail.com untuk pertayaan lebih lanjut.

017-7708841 (ain)
norainisaleh@gmail.com

Niche: Pembekal Buah Buahan | Tempahan Kuih Muih
 
1. Nurul H - Tue 11/Feb/2020, 10:15am
nice  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..