Supplier Diesel Roadtanker (D2) Spec Petronas, Harga 2.30 Seliter Fob
Rezkybumi @ Rezky Bumi Enterprise
Mon 27/Feb/2012 11:54am [Last Comment]
Salam warga Majalah.
Kami mencari pembeli Diesel untuk kegunaan industri Domestik Seluruh Semenanjung Malaysia. Harga yang amat menarik dan sukar untuk dilepaskan. Harga siap hantar kelokasi dimana pembeli kehendaki. Cara pembayaran siap hantar sebelum loading ke tangki pembeli harus bayar kepada kami (COD) di site. Minima 10000 liter untuk setiap pembeli yang ingin mendapatkannya.
**Syarat: Pembeli mestilah mempunyai Skip Tank, Storage Tank @ Shore Tank**

Berminat sila hubungi kami dengan segera
hafis
0179177078

hantar loi kpd rofiza_abdrahman@yahoo.com

Niche: Kontraktor Minyak Dan Gas
 
1. Tamilvanan - Mon 27/Feb/2012, 12:20pm
berapa harganya?
kadalan29@gmail.com  
2. Kalhamid - Mon 27/Feb/2012, 12:55pm
pihak kami memerlukan used diesel...kal 2276@gmail.com  
3. Rezkybumi - Mon 27/Feb/2012, 6:23pm
mr.tamilvana,harga 2.30 seliter fob  
4. Andy Firdaus - Mon 5/Mar/2012, 6:39pm
saya ada diesel dengan harga rm2.15-rm2.30(penghantaran seluruh semenanjung)email hmsnet2020@yahoo.com  
5. Ak 3 - Thu 8/Mar/2012, 12:42am
salam semua, sapa berminat untuk menjadi ajen untuk menjual diesel,petrol & lubricants dari shell di seluruh malaysia, bolehlah hubungi saya.
azlan 012-361 0304  
6. Excelsupply - Thu 8/Mar/2012, 8:59am
Tuan Ak 3 sy berminat untuk menjadi pembekal disel n petrol tuk kegunaan industri dan maritim..sila bg detail ke excelsupply31@gmail.com atau hubungi/sms 0126732276  
7. Suhainin Suhaibul - Tue 20/Mar/2012, 9:54pm
salam semua,saya mencari maklumat pembekal diesel (euro 2m)petronas dengan harga usd 900 p/mt kebawah spot atau bulanan (12bln roll & extansion sebanyak 30k mt sebulan..fob seluruh malaysia..permintaan pembeli saya,tq  
8. Ajib 8 - Thu 22/Mar/2012, 1:18am
bekalan minyak diesel. boleh email kepada saya mnb2603@hotmail.com  
9. Ramzussilmi Muda - Fri 23/Mar/2012, 9:53am
sye ade buyer cari minyak diesel subsidi sesiapa yg ade hubungi sye 0124907468 atau email ramzussilmi.muda@gmail.com
ASAP  
10. Shahrizal 35 - Mon 18/Jun/2012, 11:30pm
Supplier minyak diesel sila hubungi saya. Berapa hatga seliter? Berapa lori/liter boleh supply sehari. 0172436210 barong786@gmail.com  
11. Eg Isa Petroleum - Thu 19/Jul/2012, 12:26am
we Supply Subsidy and Petronas direct

Subsidy : Rm 2.0 without transportation
Petronas direct: Rm 2.35

Call or sms : 0169803337  
12. Shahrizal786 - Thu 29/Nov/2012, 12:04am
Genuine buyer diesel yg besar atau utk projek besar spt construction dalam negara (long term contract) dan buyer besar luar negara (vassel) sila hubungi saya. Saya direct petronas. Hanya deal dgn buyer yg strong dan legal project. Tak nak OPL, direct port dlm dan luar negara. 50,000mt ke atas boleh supply. Email saya maklumat dan no contact anda: barong786@gmail.com  
13. Syed Alhaddad - Fri 7/Dec/2012, 11:23pm
D2 supplier is urgently required.

Please quote me the price of D2 diesel for ships and boats in RM per litre as per below methods.

Location: Tok Bali
1. Road Tanker (25,000 litre/day)
2. Ship to ship (500,000 litre/week)

Email to syed.idzwan@yahoo.co.uk
TQ  
14. Kamal597 - Wed 27/Mar/2013, 9:24pm
Sy sdang mencari buyer..harge 2.40 seliter..bole runding lg klu btol2 berminat..syarikat kami tidak mempunyai masalh utk supply minyak seberapa banyak pon bole..
Sila email di saujanaboy86@gmail.com  
15. Harith Syazan - Wed 12/Jun/2013, 12:39pm
For serious buyer please contact me for Diesel Euro 2. RM2.20/ltr (RM2598.40.mt)

HP: 019-9782446  
16. Shashi 2 - Tue 25/Jun/2013, 3:58pm
saya pelukan diesel urgent.....sila hantar harga seliter.......0164953736....email..sha6791@yahoo.com  
17. Danny Aman - Wed 31/Jul/2013, 12:04pm
Sya memerlukan DIESEL 200 000 tan metrix SEHARI
TANPA PUTUS

HARGA YG DI IGINKN RM2.10 /perliter
Sila hubungi sya ASAP 0197182834  
18. Azmi Ah Tan - Thu 15/Aug/2013, 10:05pm
Kami pembekal diesel ke serata negara..terbaru ke china...pls contact azmi..019 203 1303  
19. Gnotguess - Fri 23/Aug/2013, 2:39am
jika ada pembekal diesel dgn harga subsidi utk petrol station.... offer paling rendah yg saya dpt kini ialah rm1.25... masih mencari yg boleh offer lebih rendah jika ada... (gnot_guess@yahoo.com)  
20. Wawan 9 - Sat 28/Dec/2013, 11:10am
Sy ada euro 2m.harga 2.31 siap hantar.kuantiti sehari 50 tan.utk roadtanker
Harga 2.43 pki vessel
Harga 2.40 fob.jika ada yg berminat boleh call sy
Kuantiti boleh cerita nnti.agrement n po d perlukan.
0173643630-wawan  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..