Supplement untuk Hilang Ngantuk - Sesiapa Ada Cadangan
Rardxee - Fri 20/Jun/2014 10:44am [Last Comment]
Sesiapa ada cadangan atau ada menjual produk yang boleh hilangkan ngantuk di pejabat walaupun tdo dah cukup.

Niche: Pengedar Produk Kesihatan | Diskusi Bisnes
 
1. Ysls76 - Fri 20/Jun/2014, 10:48am
hubungi saya 012-9242367 saya boleh bantu menyelesaikan masalah anda  
2. Wadi 17 - Fri 20/Jun/2014, 10:57am
saya ada supliment yg mampu hilangkan mengantok serta menyegarkan mata contoh ketika memandu atau mengadap komputer. sila hubungi saya di aswadi5677@gmail.com  
3. Dr Love - Mon 23/Jun/2014, 4:15pm
jika i mengantuk ketika memandu atau di office, i ambil ubat fichermans friends ataun tictac atau gula2 hacks. masalah kami kaum wanita adalah jumlah kalori setiap pengambilan. jika kalori tinggi akan menjadi gemuk dgn mudah kerana bahan ini diambil setiap hari waktu bekerja. kesan jangka panjang penting. begitu juga dgn pengambilan cofee. isunya adalah berapakah kandungan gula setiap 'dose'.  
4. Fasha 32 - Tue 24/Jun/2014, 11:24am
saya ada cara penyelesainya.. watsup saya fasha -0137878318.
anda boleh menjana pendapatan sampingan dengan produk ini..  
5. Myhasrin 2 - Tue 24/Jun/2014, 10:39pm
Main whatsapp sure ilang ngantuk  
6. Amie29 2 - Wed 25/Jun/2014, 11:36am
saya ada produk untuk hilangkan mengantuk serta bagi tenaga lebih2 ladi di bulan ramadhan..wassap sy 0126044214  
7. Seizha 2 - Thu 26/Jun/2014, 11:16am
Alhamdulillah. .saya minum trace mineral daripada revell global dan juga kopi mint..
Mmg hlg ngantuk pdhal tdo 2jam je ....

Trace mineral ini juga dapat mencairkan darah n kolesterol sbb dlm satu botol trace mineral trdpt lbih dari 50jenis mineral .insyaallah ia bnyk mmbntu menyah toksin dan pnykit lain ddlm bdn...

Jka bmnt pm sy...
0107965369. tq  
8. Adilah 59 - Thu 26/Jun/2014, 11:44pm
NRG Tea. N-R-G ( Nature's Raw Guarana). Guarana ialah biji kuno dari Amazon yang mempunyai sama ciri dengan kafein untuk meningkatkan tenaga secara semula jadi di samping membantu menambah kecergasan minda. NRG=ENERGY gitu... Itu adalah faktanya. Guarana juga membantu membuang toksik di dalam badan.

Teh ini berkeupayaan untuk mengatasi keletihan, turunkan berat badan dan yang utama pada yang selalu migrain atau selalu sakit kepala memang bagus minum NRG Tea ni. Untuk yang selalu bersukan bagus sebagai penambah tenaga.. Kiranya teh ni lebih kepada memberi tenaga kepada kita setiap hari... dan yang paling senang sekali adalah bancuhannya sama ada panas ke sejuk ke terpulang pada selera masing2.. memang jimat masa.tak perlukan gula.

Guarana is basically an herbal form of caffeine. The surprising truth about guarana is that while it may be a valuable aid for temporarily increasing energy levels (which is usually needed before an intense workout or first thing in the morning as a ''pick-me-up''), its ability to break down and mobilize fat and use it for energy makes it a ''natural'' choice for fat loss. Guarana is typically found combined with other ''stimulating'' herbs to further compound its properties and increase its ''fat-burning'' effects.

Penduduk amazon menggunakan biji guarana untuk dibuat tea bagi mengekalkan stamina mereka. Sebab guarana ni begitu banyak kelebihan dia, banyak produk penurunan berat badan dan juga produk sukan menggunakan guarana sebagai compound utama. Berita baiknya, tak payah nak pergi ke amazon untuk ambil guarana ni, beli je terus NRG Tea ni :)

pm wsapp 01123772476. Pengedar diperlukan  
9. Madiha 4 - Fri 27/Jun/2014, 1:45pm
Hurmmm...apa kata cuba Mineral Coffee ni...kopi yg direka tuk kesihatan...bukan shj tuk hilangkan penat tp juga tuk kesihatan...
Boleh prevent dr kena kencing manis, hilangkan stress, cergaskan otak, hilangkan sakit2 sendi, hilangkan migrain, gastrik n byk lg...hubungi saya untuk dapatkan mineral coffee berasaskan garam buluh...017-9109210  
10. Zaid Mohd Noor - Mon 30/Jun/2014, 2:08pm
SALAM RAMADAN, Pada bulan yang mulia ini, saya ingin memperkenalkan satu produk kesihatan terbaru di pasaran, CELLMAXX yang berasaskan mikroalga, aphanizomenon flos aquae (AFA) dari Tasik Klamath, Oregon Selatan, Amerika Syarikat.

Hasil kajian klinikal AFA yang terkandung dalam CELLMAXX bertanggungjawab merangsang semula tulang sum-sum kita sehingga berjaya mengeluarkan semula stem cell- stem cell induk dari tulang sum-sum manusia.

Faktanya, selepas 60 minit pengambilan AFA tulang sum-sum kita mengeluarkan sehingga 3-4 juta stem cell induk baru @ bersamaan 25% daripada stem cell induk tubuh yang dapat memulihkan kesihatan pesakit.

Khasiat yang terkandung dalam CELLMAXX

1. L-SELECTIN LIGAND
? Membantu penghasilan dan pengaktifan sel induk
dewasa daripada tulang sum-sum secara semula jadi.

2. POLYSACCHARIDE
? Membantu penghasilan sel NK (Natural Killer Cell)
sebagai benteng pertama melawan sel kanser dan
virus di dalam tubuh
? Membantu penyerapan dan pergerakan sel induk
dewasa secara optima
? Menurunkan kadar kolestrol dan membantu
penyerapan nutrisi serta mengawak gula dalam darah

3. PHYCOCYANIN
? Kaya dengan antioksidan dan antiinflamantori
? Menghalang pembentukan COX-2 sejenis enzim
inflamantori
? Mampu merawat penyakit asma dan buah pinggang

4. PHENYLETHYLAMINE (PEA)
? Membantu merawat penyakit Attention Deficit Disorder
(ADD)
? Membantu mengatasi kemurungan
? Meningkatkan konsentrasi dan focus terutamanya pada
kanak-kanak
? Mengatasi penyakit nyanyuk/ pelupa
? Meningkatkan pengaktifan membran sel otak

Harga RM150 sekotak dan beli 2 kotak RM240.

Maklumat lanjut mengenaoi produk CELLMAXX, sila call/sms/whatsapp di talian 018-9559597 atau layari www.maxxafa.com.  
11. Gigahertz - Tue 1/Jul/2014, 8:19am
senang. je. tahu buah epal merah? makan bende tu SELEPAS sarapan pagi . jangan sesekali makan epal tu BERSAMA makanan lain atau sebelum makan maknanan lain. nanti perut jadik senak. pergi ofis pukul 8 mengantuk pukul 9 ..dalam kul 8.30 tu dah boleh makan sebijik.


ataupun kalau sibuk sangat makan time kerja. sambil buat kerja sambil makan.make sure makan sampai habis. anda akan terkejut resultnya!  
12. Mohd Suffian B Moidu - Tue 1/Jul/2014, 4:20pm
Assalamualaikum,

In sha Allah produk ni bagus
https://www.facebook.com/JusTingkatFungsiOtak

Call/whatsapp 0173001203  
13. Mohd Jihad 3 - Thu 3/Jul/2014, 9:41am
Boleh hubungi sya bgi sesiapa yg beminat menjadi pengedar/ agen Kek lapis di Semenajung khususnya di johor. Sila whatsapp: 0138883012
01125831079
Email: sitikhadijah_313@yahoo.com  
14. Khairul Amin 7 - Thu 3/Jul/2014, 2:42pm
nasihat saya ambil product yang diiktiraf secara klinikal dan terbukti sekian lama keberkesanannya. Untuk masalah tuan boleh ambil :
1.vita-lea
2.B-complex
3.omegaguard
4.cinch energy
untuk penerangan lanjut atau ada masalah lain boleh kongsikan bersama saya di 0139305499  
15. Rardxee - Fri 4/Jul/2014, 8:30am
terima kasih smua bg cadangan...  
16. Mohd Bahij Ahmad - Wed 9/Jul/2014, 12:26am
Penah dengar teknologi genetic yang boleh mudakan sel-sel dalam badan sekaligus kasi tenaga extra.

Boleh tingkatkan concentration minda, kuatkan otot2, jantung dan kekuatan sexual dan tak lupa boleh tegangkan kulit.

The supplement target mitochondria untuk activekan gen2 mitochondria. Kalau ada background science akan paham. NAk terang kat sini susah sket.  
17. W J Resources - Wed 3/Sep/2014, 9:49pm
K biasanya mengantuk sbb bnyak Kolestrol dalam badan tuan.tuan boleh guna kn produk ajaib sy.produk catuaba .Boleh mmbntu tuan hilang kn mngantuk tuan .berminat kol sy 0169310404  
18. Nurdiyana Shukor - Fri 24/Oct/2014, 11:28am
Awak minum cinch tea shaklee. Confirm tak mengantuk. Ni amik utk stay up pn bagus.

No order bole cari sy. Nationwide sold out. Dkt sy ada lg 8 kotak je.

Wasap Diyana 017-4593733  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..