Sub Ejen Insurans Kereta Motor 2020
Faical Wafa Agency - Thu 13/Feb/2020 1:00pm
Kami mempelawa sesiapa sahaja untuk menjadi rakan niaga kami;

Kelebihan;
1. tambahan kepada insurans sedia ada yang ditawarkan oleh ejensi tuan/puan-kepada ejen sedia ada

2. pendapatan sampingan kepada penjawat awam, pekerja swasta, ejen unit trust, ejen hartanah, ejen topup, pegawai bank, sale person di bank, penjual kereta, ejen personal loan, ejen coway, ejen cuckoo, dan lain-lain.

3. kepada ejen insurans yang mengalami masalah akaun dengan principal. seperti cbc suspended dan etc. tetapi masih mempunyai client dan masih berminat untuk menjalankan perniagaan ejensi

4. kami juga menawarkan insurans third party untuk semua jenis kenderaan seperti lori permit a dan c, bas pesiaran, bas sekolah, kereta antik, teksi dan motorsikal.

5. komisen sehingga 7% dari jmlah premiun insurans (etiqa takaful/takaful ikhlas)

6. setiap ejen yang menjadi rakan niaga kami akan diuruskan oleh seorang staff kami yang akan ditetapkan untuk bertindak sebagai pembantu tuan puan dalam semua urusan berkaitan mendapatkan sebut harga, anda tidak perlu mengira sendiri yang perlu dibayar, semua diuruskan oleh kami termasuk penghantaran roadtax.

7. dengan teknologi yang ada semuanya boleh diuruskan secara online dan tiada had sempadan lokasi tuan puan

8. hubungi saya segera untuk maklumat lanjut.

019-9951245
019-9951245
Call/sms/whatsapp (saya preffer whatsapp) atau drop hp no tuan disini saya akan call semula.

Terima kasih. semoga perniagaan kita bertambah maju dan berkat

Niche: Insurans Roadtax Kereta | Ingin Berniaga
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)