Student Ipta - Ingin Cari Wang Saku
Siti Ajar Ghazali - Mon 18/Oct/2010 4:41pm [Last Comment]
Salam..sy student IPTA yang mncri wang saku..
Tetapi saya memilih untuk menjual produk makanan,minuman atau ape2 barang yang senang dijual di pasaran hari ini tanpe mengeluarkan modal.contohnya,bakery,kerepek,jeruk2 yang sudah dipacking dengan kuantiti rm1.jika ada sila beri cadangan kepada saya secepat mungkin..sy sedia untuk berniaga.email sy di sitiajarghazali@yahoo.com
dengn penerangan yang jelas dan detail.TQ.

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Nori 2 - Mon 18/Oct/2010, 4:52pm
hai siti, saya akan emel anda ok  
2. Stormreaders - Mon 18/Oct/2010, 5:09pm
Stormreaders one stop centre buku ilmiah dari Telaga Biru/Pts/Ana muslim/Galeri Ilmu... HAnya modal serendah Rm90 mampu miliki kedai (affiliate) sehingga Rm200K.

Mobile Stokist ANda - http://www.stormreaders.my/component/contact/50-kuala-lumpur/51-mohd-ariff-hamdan.html

Email : hf_awib@yahoo.com.my
tel : 0192878916

tQ  
3. Nmy - Mon 18/Oct/2010, 5:12pm
adik belajar kat mana?  
4. Littletrees - Mon 18/Oct/2010, 5:17pm
Salam Sejahtera,
Kami ialah Sub Distributer Little Tree Malaysia ingin menjemput anda sekiranya berminat untuk menjadi sebhagian dari pruncit Little Tree.

Berikut ialah Harga borong bagi peruncit:

Pakej A: 120 Keping = RM624
Pakej B: 300 Keping = RM1,560
Pakej C: 500 Keping = RM2,550
Pakej D: 1000 Keping = RM5,000

Penghantaran terus ke kedai anda secara percuma.
(Subang Jaya, Ampang, Kajang, Semenyih, Damansara, Puchong, Putrajaya, Klang & Shah Alam Sahaja.)

Penghantara pos Percuma. Ke seluruh Malaysia.

Untuk Maklumat lanjut anda boleh layari:
http://littletreessupplier.weebly.com/index.html

Atau hubungi kami:
+6013 660 4200 Mr.Jay  
5. Siti Ajar Ghazali - Mon 18/Oct/2010, 5:25pm
di upm  
6. Noris Mahidin - Mon 18/Oct/2010, 5:28pm
sy packing kerepek rm1 n awak jual blh tk.. nnt sy bg komisyen.. email saya noris6172@gmail.com kalu setuju  
7. Nmy - Mon 18/Oct/2010, 8:35pm
kalau adik berminat untuk jual baju T dan blouse utk student UPM, contact saya nmyglory2010@gmail.com  
8. Fafbiznet - Mon 18/Oct/2010, 9:37pm
singgah skali kat http://fafbiznethome.blogspot.com  
9. Moomoo - Tue 19/Oct/2010, 1:37am
saya pun student upm juga! dkt k17.. Pun berfikiran sama spt awak.. skunk tgh wat biz kecil2an jugak.. cari pocket money maa.. mybe kta leh join venture sama2! jual2 ni.. kta grak skali? ok x? amacam? ni my contact no n my email.. 013-2771617, maybe_rory8me@yahoo.com  
10. Fikri 4 - Tue 19/Oct/2010, 9:47am
upm xda ke tapak tuk disewa...
sewa kt cafe2 pn bleh..
jual waffle ato frankfurter ke...
masyuk gak...
law berminat emel sy..
fik_riey@yahoo.com
brg2 smua sy leh sediakn...
just cari tapak je...  
11. Cahaya Berseru - Tue 19/Oct/2010, 2:52pm
PALING MUDAH PALING CIPUT MODAL. JUAL TOP UP TEPON. TOP UP RM10 dapat untung RM0.50  
12. Ahmad Rashidi - Tue 19/Oct/2010, 11:57pm
salam dik.abang ada biz yang bleh bantu adik.bagi pelajar mcm adik,kami di Dayah Perfume menyediakan pakej serendah RM50 dengan keuntungan dijamin pada adik RM34.Berminat sms je kat abg di 013-4726510  
13. Puvan - Wed 20/Oct/2010, 12:34am
cubalah check website ini.pasaran luas dan senang mendapat duit..online or offline..check dan call saya.terima kasih.no tel dalam website.modal rendah sahaja(rm70)

http://www.toneexcel.biz/index.php?id=19501  
14. Siti Ajar Ghazali - Wed 20/Oct/2010, 2:31pm
to fikri 4:
tapi sewa tu kne ada duit.
buat mase ni sy x de duit  
15. Siti Ajar Ghazali - Wed 20/Oct/2010, 2:34pm
to:cahaya berseru
mintak email anda  
16. Nani 2 - Wed 20/Oct/2010, 3:10pm
adik nk klau nk tlg jualkan t-shirt muslimah akak blh tolong...

pls email akak rusnani@ymail.com

x perlu kuar modal....
akak blh gi sana..  
17. Matspyy - Wed 20/Oct/2010, 3:35pm
Dik siti bro ada satu klu dik setuju,,jual pewangi bilik..baru rm1.50 satu..bro pos dik jualkan..so dik xpening pala mikir pasal modal barang habis dik dpt upah okx..berminat ni email bro matspyy@yahoo.com.my  
18. Mohd Akmal Che Anuar 2 - Wed 20/Oct/2010, 6:09pm
saudari..meniaga mestia ada modal?..sampai bila pun biznes macam tu jugak..nak kawin pun ada modal..  
19. Anis 21 - Thu 21/Oct/2010, 12:30am
salam..↲if adik berminat nk tempah nasi lemak n jual kt kolej adik bleh email akak..selain tu akak juga terima tempahan buat ice blended bubble tea..skang ngah rancak dgn student uia coz mereka byk amik order n jual kt sana..upm lum try lg if adik sudi contact akak ya..anieyss@yahoo.com  
20. Rosniati Ahmad Zaini - Thu 21/Oct/2010, 2:22am
bahulu berinti n mini popia dlm pek Rm1. Hari minggu boleh ambik order nasi impit kuah kacang atau nasi lemak sambal ikan bilis. berminat sms 017-2292708 puan rose  
21. Siti Ajar Ghazali - Fri 22/Oct/2010, 12:02am
Tq kak anis and Puan rose...ada masa sy cntct k..=)  
22. Firdaus 13 - Sat 23/Oct/2010, 11:17pm
Salam Siti.Saya sedang mencari 4 individu lagi untuk cukupkn 15 individu yang ingin menjadi ejen jualan kuih tradisional cakar ayam tanpa modal..Jika berminat boleh sms saya Firdaus-0197611099 @ email firdaus.ffe@gmail.com..saya dah emailkan keterangan lanjut ke email anda.t.kasih  
23. Ramzan Bin Yacob - Sun 24/Oct/2010, 9:05am
klau anda di negeri johor anda boleh buat marketing utk perniagaan saya secara part time, sila tel saya 0127777907 ramzan  
24. Izadn9 - Sun 24/Oct/2010, 1:30pm
salam,
usaha ct dlm mengalas pelajaran dn brsungguh mncari pendptn amat di banggakn.
saya mncari graduan yg blh mmbantu saya dlm it khusus blh mmbuat ebook, bisnes saya smpi ke global mrkt. modal saya blh keluarkn.
cuma beri sedikit gambaran ct ke: qwimalaysia@yahoo.com
tk  
25. Nazzanor - Tue 26/Oct/2010, 11:15am
salam,

nak tak jual muffin coklat chip
komisyen 25%
harga 1pcs rm1
berminat email nazzanor1981@gmail.com
kak ina  
26. Noriah Abu Bakar - Wed 27/Oct/2010, 3:19pm
Assalamualaikum..

Adik berminat tak nak jual produk sambal bilis cili padi akak. kalau hendak cuba akak boleh beri sampel untuk rasa. Jika berminat sila hubungi akak di no. tel 019-5646052, kajang.  
27. Siti Ajar Ghazali - Thu 28/Oct/2010, 12:10am
kak noriah ada email tak?  
28. Ming - Fri 29/Oct/2010, 3:03pm
Saya cadangkan sila ke auditwebs.webs.com  
29. The Colors Food - Thu 4/Nov/2010, 11:27am
Siti Ajar:

Anda bole menjadi pengedar nasi ambeng, permintaan pasti tinggi di kalangan pelajar, sebungkus nasi ambeng, ada lauk ayam, ikan masin, serunding kelapa, sambal goreng ( tempe, tauhu dan suun ) sekiranya berminat, hubungi kamal di 016 366 0600 or email thecolorsfood@gmail.com  
30. Zambri - Wed 24/Nov/2010, 7:51pm
hubungi saya untuk jadi agen colector fotostat ipt (Tanpa Modal).
zam 017-9233842
email : zambrisaaid80@yahoo.com  
31. Siti Ajar Ghazali - Thu 25/Nov/2010, 5:02pm
salam encik zambri, mcm mane nak jadi ejen tu?  
32. Shahrul 34 - Fri 26/Nov/2010, 4:55pm
siti brminat jual kincin nma yg comel??smestinya rmai bdk ipt yg suka tempah kincin ni..kalu nk tgk cmne designnyer blh email kt= belalang_la@yahoo.com  
33. Siti Ajar Ghazali - Fri 26/Nov/2010, 8:36pm
ok.sy dah email dah  
34. Liza 162 - Wed 5/Oct/2011, 8:54am
saya ada menjual lollichoc, handmade chocolate, harga sesuai utk student. modal tak banyak, $35 utk 50 batang. Penghantaran percuma ke upm. saya tinggal di kajang, selangor  
35. Matthamdan - Tue 19/Feb/2013, 10:10am
Berikut ialah link2 yg percuma utk jana pendapatan secara online.

1. http://goo.gl/rXQn6

2. http://goo.gl/yBXx0

3. http://goo.gl/x1Li1


Sila layari laman2 tsbut utk maklumat lanjut.


Selamat Berjaya!

Matt  
36. Aiennassir - Tue 19/Feb/2013, 10:21am
borong peplum minimum 6pcs..beli dengan harga murah dan berpatutan untg berganda dgn modal yg dikeluarkan..
untuk niaga kcil kecil..berminat emel ke aiennassir@ymail.com  

Page 1   (Total 36 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..