Stock Ready! Promosi Sehingga 31 Jan 2012. Perangkap Lipas Moden, Velform Sauna Belt, Bamboo Slim Suit, Tent Castle, Kelambu Moden 2 Pintu, Pisau Seramik, Alarm Rumah, Aneka Jenis Payung dan Lain-Lain.
Amir 186 - Thu 19/Jan/2012 2:58pm [Last Comment]
Salam warga Majalah.Com.....

Afhwenterprise adalah sebuah syarikat yang didaftarkan di bawah SSM. Afhwenterprise menjual pelbagai produk2 secara online/offline dan secara borong. Harga bleh kurang lagi jika ambil dalam kuantiti yang banyak. Ada sesetengah produk yang ada promosi sehingga 31/1/2012. SESIAPA NAK DROPSHIP PUN BLEH. SMS JE DAN SY AKAN BGTAU PRODUK APA YANG BLEH DROPSHIP.

Untuk melihat pelbagai produk, saudara/saudari bolehlah melayari blog saya di bawah ni. Macam2 ada. SMS jer atau email untuk bertanyakan produk yang saudara/saudari hendak itu. InsyaAllah sy akan memberi membalasnya secepat mungkin.

Kalau nak order terus pun bleh, isi jer form kat bahagian bawah sekali dlm blog bawah ni.

www.afhwenterprise.blogspot.com

Yang tengah hot kat pasaran sekarang adalah pisau seramik (ceramic knife), perangkap lipas moden, velform sauna belt, payung-payung, kelambu moden 2 pintu, bamboo slim suit, lampu-lampu, tent castle dan alarm. Memang macam goreng pisang panas. Sekejap jer abis stock. Memang laris dan terbaik..

Sudi2kanlah tgk produk2 kat dlm blog dibawah ni..

www.afhwenterprise.blogspot.com

Terima kasih Majalah.Com..

Niche: Perkakas Rm2 Dan Gajet
 
1. Matahari 2 - Fri 20/Jan/2012, 10:53am
Tumpang iklan. Jom shopping di page Iman Collections. klik sini http://www.facebook.com/pages/Iman-Collections/302733119758701...tq  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..