Stesen Minyak untuk Dijual - S. Alam
Mie 23 - Mon 9/May/2011 1:39pm [Last Comment]
stesen minyak untuk dijual di s.alam...sila hubungi sy sekiranya berminat 0123446494 -fahmie

Niche: Kontraktor Minyak Dan Gas | Bisnes Untuk Dijual | Bisnes Stesen Minyak
 
1. Asroy Adnan - Mon 9/May/2011, 2:04pm
kat seksyen mana? harga ?  
2. Asmadi 6 - Mon 9/May/2011, 5:13pm
salam
blh saya tahu kat area mn stesen minyak tu.. dan berapa nk nk jual?  
3. Azizi 8 - Tue 10/May/2011, 9:24am
lau wt iklan tu biar la lengkap...plz la...  
4. Shuk 5 - Tue 10/May/2011, 2:24pm
en azizi....kalau serius nak beli..kan boleh contact jer org yg iklan kan tuh...no fon pun dah ader...  
5. Fikri 4 - Tue 10/May/2011, 11:56pm
yeah2....tepat benar statement cik shuk 5....  
6. Aman 8 - Wed 11/May/2011, 3:17pm
2-2 statement tu pun betul!
anyway en fahmie boleh email details kat saya.

terima kasih.  
7. Ekin 19 - Wed 11/May/2011, 5:42pm
betul2  
8. Mie 23 - Wed 11/May/2011, 7:45pm
salam..hubungi saya sekiranya berminat untuk mendapatkan detail.sekian terima kasih  
9. Azmi 59 - Sun 15/May/2011, 1:52pm
Salam Mie 23:
sila email pada saya untuk detail.
Terima kasih.  
10. Mazz 4 - Wed 18/May/2011, 7:59pm
email kat saya details... saya berminat n nak tahu shah alam dekat mana???  
11. Siti001 - Mon 30/May/2011, 10:40pm
en fahmi,sy turut bermiant sila emailkan detail penjualn  
12. Nashir - Tue 31/May/2011, 7:40am
Tumpang lalu, sesiapa yg berminat nak tahu tentang pelaburan KWSP sila emel no. phone pd:nasirace82@gmail.com, sy akan hubungi anda secara percuma.  
13. Hamizan Hamid - Fri 3/Jun/2011, 10:24am
Saya memang berminat dan sudah lama mencarai petrol station.

Harap dapat keterangan berikut:

1. Jenis petrol - Petronas atau Shell?
2. Sebab nak jual?
3. Lokasi sebenar - untuk tinjauan
4. Harga?

Hamizan Hamid  
14. Hamizan Hamid - Fri 3/Jun/2011, 10:56am
Lupa nak bagi email address - hamizan65@gmail.com  
15. Hj Shukri - Fri 10/Jun/2011, 9:07pm
bro stesen minyak dah ada buyer ke, kalau tak my uncle berminat, shukrywhitebuilders@yahoo.com.,detail price location,  
16. Haizad 2 - Mon 13/Jun/2011, 11:28pm
valid lagi ke nih?ke dah de orang beli?please email me kalo masih valid amirul_haizad@yahoo.com  
17. Rodjem - Tue 12/Jul/2011, 2:31pm
stesen minyak utk dijual di melaka....jalan utama lebuh AMJ....berminat email kjjem@yahoo.com  
18. Onn Azmi Bin Mansor - Thu 8/Sep/2011, 4:33pm
saya berminat juga.. kalau ada bahagian klang pun boleh juga. email saya onnazmimansor@ymail.com  
19. Tycoon Malaya - Tue 18/Oct/2011, 9:59am
Salam tuan/puan, saya dari Tycoon Tyre Oil Sdn Bhd dengan rendah hati meminta maaf kerana menghantar email ini tanpa diundang. Kami telah meneliti pihak tuan/puan di majalah.com dan mendapati pihak tuan/puan berkemampuan untuk memiliki stesyen minyak.
Pelaburan stesen minyak adalah serendah RM300k dan boleh juga setinggi RM3m jika dibeli dari tangan orang lain, namun income kasar bulanan hanyalah sekadar RM20k ? RM30k.
Ini tidak termasuk jika system,condition stesen minyak yg tidak diurus dengan betul, akan mengurangkan jumlah jualan. Sistem pantauan yang tidak betul juga boleh menyebabkan anda kerugian kerana transaksi adalah secara tunai.
Email saya ini adalah berkenaan sebuah projek yang melibatkan oil and gas juga. Salah seorang pengarah di dalam syarikat kami juga memiliki stesyen minyak dan kerana itu juga dia mendedahkan perkara ini, kalau tidak masakan ada owner yang nak jual stesyen mereka?
Kami sedang mengusahakan sebuah projek Green Technology, highly profitable. Dana yang diperlukan adalah untuk membuka sebuah kilang yang menghasilkan minyak(sama function as diesel) dari tayar terbuang. Tidak memerlukan lesen diesel dari kerajaan kerana minyak yang dihasilkan belum ada spec, tetapi amat diperlukan oleh industri2 berat.
Minyak diesel yang dibeli oleh industry adalah RM2.80 seliter manakala minyak yang dibekalkan melalui proses ini hanya RM1.40 seliter(harga semasa player2 dalam bidang ini). Bayangkan dengan modal 500k, ROI hanya memerlukan masa setahun, kilang2 berebut nak beli minyak ini, tetapi dengan pembukaan sebuah kilang ini, kita hanya mampu supply 2 buah kilang industri saja maksimum. Permintaan sangat tinggi hingga kita terpaksa menolak permintaan kilang2 lain. Hanya mampu menjual kepada kilang2 yang mengikat kontrak sahaja.
Jadi saya dengan rasa rendah hati, saya menjemput tuan/puan untuk membalas email email saya untuk sebarang pertanyaan di tycoontyreoil@yahoo.com
Bagi yang serius, boleh reply di email di atas, kemudian kami akan follow up untuk memberikan no untuk di hubungi melalui email tuan/puan?terima kasih  
20. Zakizakaria - Wed 8/Feb/2012, 1:35pm
Stesen Minyak BHP untuk disewa kawasan Melaka Tengah, Melaka.

Sebulan RM10,000.00

Semua dan siap, owner tak ada modal.

Belum operasi lagi baru siap dibina  
21. Shamsul 26 - Tue 24/Apr/2012, 7:22pm
kpd yg berminat utk membeli stesen minyak blh hubungi saya.saya agen hartanah mewakili owner.lokasi di Perak.hp 0105326926.  
22. Zalrich - Mon 8/Jul/2013, 11:57pm
sy ada 1 stesen minyak untuk dijual di kelantan.segera.untuk keterangan lanjut sila hubungi saya di 017-985 4627  
23. Ahmad Saiful - Tue 17/Feb/2015, 2:01pm
Saiful.di talian 01112994330.mncari stesen minyak  
24. Salwa76 - Mon 23/May/2016, 11:53am
Saya berminat membeli @ mengambilalih stesen minyak.0139719132 salased7276@gmail.com  

Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..