Splicing Termination Networking Fibre Optic - Kedah
Fitri Asm - Tue 25/Jun/2019 9:40am [Last Comment]
Kami adalah syarikat mahir mempunyai kepakaran dalam bidang FIBRE OPTIC dan NETWORKING mempunyai team yang cukup untuk menyediakan perkhidmatan kerja-kerja splicing+server setup+server maintenance dan lain-lain lagi.

Kami juga menyediakan perkhidmatan kerja-kerja networking seperti penyambungan kabel LAN cat5e dah cat6, pemasangan Access Point dan lain-lain.

Team kami lengkap dengan kad NIOSH TM.

Pengalaman
- Splicing indoor & outdoor fibre optic cable + Ringcut
- FTB Termination
- Rack mount/Wall Mount Fiber Enclosure
- Fiber Jointing Enclosure
- Server setup
- DWDM testing
- Configure load scrip
- Troubleshooting

Jika anda memerlukan perkhidmatan penyambungan semula atau apa jua kerja membabitkan NETWORK boleh lah berhubung dengan kami

fitri 017-4511567

Lokasi kami di Kulim, Kedah

Niche: Kontraktor Jurutera | Produk Telekomunikasi | Wiring Aircond Plumbing Repair
 
1. Izzat 125 - Wed 20/Nov/2019, 4:56pm
Mencari subcon untuk kerja-kerja
*installation UNIFI
*kerja tarik kabel fiber baru (AND)
*maintenance cable (NMO)
*maintenance (TROS)
-kawasan Pahang

Sesiapa yang berminat boleh email pada saya
izzat_4@yahoo.com
ATAU
Hubungi saya 0139697074
-boleh maklum kawasan yang berminat buat pemasangan UNIFI didalam kawasan Pahang  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..