Soooooo Senang nak Buat Duit Dengan Bigpay Air Asia
Mohd Azmi 19 @ Awoc
Wed 27/Mar/2019 8:54am [Last Comment]
Walaupun tak ada la target saya untuk dapat ribu-ribu ringgit dengan referral program ni tapi
''duit is still duit''.

Dapat RM100-RM200 untuk kerja mudah ni pun cukup la, boleh buat belanja kawan makan kat kedai mamak.
Nak buat modal untuk start bisnes pun boleh. Caranya ialah anda apply debit card BigPay ni dengan install app melalui link di bawah:

http://bigpay.link/referrals

Kemudian masukkan referral code: 9CWXAD6ZFN
Dengan cara ini, anda dapat RM10, saya pun dapat RM10.

Eleh, RM10 aje?
RM10 ini untuk 1 referral.
Kalau refer 10 orang, tak ke dapat RM100? Boleh UP sikit belanja kawan dari kedai mamak ke kedai nasi arab. Satu lagi requirement yang diperlukan ialah anda kena top up RM20 untuk BigPay kirimkan kad ini kepada anda. Ha... ini yang buat ramai yang sangkut.. Lutut menggeletar.

Otak mula fikir, ''eh, kenapa nak ambik duit RM20 aku pulak? Tadi kata nak bagi RM10 kat aku?''
Sudahnya... ramai yang berhenti bahagian ini.

Sebenarnya RM20 yang diminta itu untuk sahkan anda betul-betul nakkan kad tersebut dan ianya masih lagi ada di dalam kad tersebut. Bukan setakat RM20 itu aje, RM10 PERCUMA tu pun diberikan. Jadi, ada RM30 la selepas anda top up kad tersebut.

Soooo... bagus tak investment RM20, dapat RM30? Mestilah bagus kan?

Tapi mungkin mereka yang sangkut bahagian nak masukkan RM20 ni adalah mereka yang tak yakin dengan syarikat BigPay ni.

Hello!
Ini adalah sebahagian daripada servis daripada syarikat yang memberikan anda AirAsia (syarikat kapalterbang tu). Kalau itu pun tak dapat dipercayai lagi, tak tahulah. Anda sendiri yang rugi sebabnya saya sendiri pun dah rujuk 77 orang setakat ini dan dah guna pun duit referral yang diberikan.

Alhamdulillah... boh RM20 dapat RM30, lepas tu kaching, kaching, kaching... RM10, RM10, RM10 duit masuk ke dalam akaun BigPay. Terima kasih, BigPay!

Oh ya! Kenapa BigPay nak bagi RM10 untuk setiap referral?
Itulah marketing namanya dan the best marketing method is through words of mouth.
Soooo... jangan takut nak install app BigPay ni dan reload RM20.
Kemudian jangan berat mulut pula nak share link dan referral code anda kepada orang lain.
Untung-untung, anda boleh guna duit BigPay untuk belanja kawan makan nasi arab 3-4 kali.

Ini link untuk install app sekali lagi:
http://bigpay.link/referrals

Dan ini referral code untuk anda dapat RM10 pertama: 9CWXAD6ZFN
Selamat mengutip duit RM10 dengan mudah. :)

PS. contoh kedai mamak & nasi arab yang saya berikan ni mestilah kedai yang terima debit card, yang
standard sikit tu.

Info lanjut :
https://bit.ly/2UQTVr4

Niche: Iklan Terbuka | Kad Keahlian | Voucher Dan Tiket
 
1. Mohd Nazray Bin Saood - Wed 27/Mar/2019, 10:29am
minat jadi ahli debit kad bigpay air asia.
mcm.mana cara
kedua bankrupsi boleh pohon debit kad ini. my watsap 0175005607  
2. Zarisofia Abdul Zakaria - Wed 27/Mar/2019, 12:02pm
saya dah reg..tggu veryfied  
3. Mohd Azmi 19 - Tue 9/Apr/2019, 1:54pm
Assalam..
Ada lagi berminat ?
Info lanjut, wasap saya di
https://bit.ly/2UQTVr4  
4. Mohd Azmi 19 - Thu 9/May/2019, 10:51am
Tahniah Zarisofia.
Assalam..
Ada lagi berminat ?
Info lanjut, wasap saya di
https://bit.ly/2UQTVr4  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..