Sistem Mudah Rekod & Urus Duit Bisnes (Smart)
Nazman 14 - Wed 22/Jan/2020 2:52pm
SAMPAI BILA NAK BIARKAN MASALAH DUIT BISNES TAK DIURUS DAN MERUGIKAN ?

Duit antara penyebab sesuatu bisnes itu berjaya atau terlingkup. Jika duit bisnes tidak diurus dengan baik, mungkin boleh menyusahkan anda dimasa akan datang. Dan menjadi punca berlakunya situasi seperti :

+ TAK nampak untung walaupun banyak jualan
+ TAK mampu nak kembangkan bisnes
+ TAK mampu nak upah pekerja
+ LAMBAT bayar gaji staff
+ TAK dapat nak bagi bonus tahunan / kenaikan gaji
+ Terpaksa TUTUP bisnes
+ Tambah HUTANG / MODAL supaya dapat teruskan bisnes
+ BERGADUH dengan rakan kongsi
+ Dan macam-macam lagi masalah boleh berlaku disebabkan duit.

Sistem SMART sesuai untuk pelbagai jenis bisnes sama ada bisnes barangan atau perkhidmatan. Ia direka khas untuk bisnes kecil dan sederhana. Melalui sistem SMART ini, anda hanya perlu lakukan 4 langkah mudah sahaja untuk mula mengurus duit bisnes. iaitu :-

+ Lengkapkan maklumat bisnes anda seperti pendapatan, overhead, ansuran pinjaman dan sebagainya.
+ Rancang pendapatan & perbelanjaan anda dalam belanjawan (bajet).
+ Rekod setiap transaksi duit keluar dan masuk mengikut bulan semasa.
+ Rekod jumlah / baki urusniaga pada setiap akhir bulan dan akhir tahun (jika ada).

Dari 4 langkah mudah ini, anda sudah dapat melihat beberapa laporan penting seperti aliran tunai bulanan, pendapatan, perbelanjaan, hutang, nilai aset, untung rugi dan sebagainya yang dihasilkan secara AUTOMATIK. Sekaligus akan mudahkan anda untuk urus duit bisnes dan dapat buat keputusan dengan lebih bijak untuk masa akan datang. Anda boleh :

+ Lihat POTENSI bisnes
+ PANTAU aliran tunai
+ KESAN masalah / risiko lebih awal
+ RANCANG & KAWAL perbelanjaan untuk elak kerugian (besar / berterusan)
+ KURANGKAN kos
+ AGIHKAN dividen keuntungan & simpanan perniagaan
+ TAMBAH keuntungan
+ URUS hutang & aset
+ Dan sebagainya

PERCUMA TEMPLATE KALKULATOR KIRA-KIRA BISNES (KKB)

Nak dapatkan harga PROMOSI 50%?

Dapatkan Sisitem SMART di link dibwah sekarang
(copy dan paste link dibawah)
https://urusduitbisnes.onpay.my/order/form/sistemsmart
https://urusduitbisnes.onpay.my/order/form/sistemsmart

Niche: Perisian Komputer | Diskusi Bisnes
     
  1. Hamzy - Wed 4/Mar/2020, 2:56pm
    berapa harganya  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
Makan Dan Mandi Sampai Kecut Di Anak Sungai Di Kaki Gunung
Siapa sangka di area Jeram Perak ada banyak lokasi menarik. Tak jauh pun dari Tol Gopeng Highway Plus. Keistimewaan tempat ni, kita boleh makan didalam sungai sambil rendam kaki dalam air yang sejuk. Lepas makan boleh terus terjun dalam sungai :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.