Simpanan Dengan Kadar Dividen Lebih Tinggi Dari ASB/Public Mutual
Kayfiy @ Eaw Resources - Mon 10/Feb/2014 1:57pm [Last Comment]
Assalamualaikum,En/Cik/Tuan/Puan.

Berminat untuk membuka akaun simpanan tetap?tempoh pramatang 12Bulan dan tempoh matang 24Bulan,Pramatang boleh keluarkan semua duit simpanan dan dividen yang terkumpul..kemudian setiap bulan dari bulan ke-13 sehingga bulan ke-24 (Matang) tuan/puan masih layak menerima dividen 10% > 15% dari jumlah simpanan iaitu untuk membuka akaun minima RM160/SGD64/USD50.Jika berminat boleh kita berjumpa untuk saya terangkan dengan lebih lanjut dan tunjukkan lesen serta bukti kami menjalankan urusniaga yang sah dan diiktiraf.

Contoh : Simpanan sebanyak RM1000 :
Dividen = (10%)RM100 > (15%)RM150 :
12Bulan = (10%)RM1460 > (15%)RM2190 :
24Bulan = (10%)RM2920 > (15%)RM4380.

Kadar DIVIDEN dari USD5000/RM16000 ke atas akan berubah menjadi 12% > 30%

011-2566352 ( SmS/Call ) / +65 97218693 ( Whatapp )

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust
 
1. Mus 144 - Tue 11/Feb/2014, 8:03pm
Pm pablack92@yahoo.com  
2. Zahir 39 - Wed 12/Feb/2014, 8:31pm
emel detail

zahirevan@rocketmail.com  
3. Muhd Nizam 3 - Fri 14/Feb/2014, 10:54am
Email Detail

nnizam19@gmail.com  
4. Mt Haulier - Fri 14/Feb/2014, 4:03pm
Email details please... es_d3@hotmail.com

ini utk bumi sahaja kew atau non bumi pun blh try ?  
5. Faizal 617 - Fri 14/Feb/2014, 4:35pm
email detail faizalpd82@gmail.com  
6. Hairozza Enterprise - Sun 16/Feb/2014, 3:09am
email detail
hairozza@yahoo.com  
7. Kayfiy - Mon 17/Feb/2014, 1:27pm
Maaf semua saya rupanya salah taip no telefon saya 011-26656352

utk yg dah tinggalkn email saya dah emailkan pd tuan/puan boleh check inbox.

Tuan Mt.Haulier ini terbuka utk semua tidak kira kaum atau warganegara kerana kami worlwide..

jika tuan ingin jadi agent untuk kawasan luar dari malaysia amat kami alu2 kan bcoz skrg ramai student malaysia yg skrg di luar negara juga antara agent kami..

TERIMA KASIH.  
8. Alfaizun - Mon 17/Feb/2014, 11:40pm
menarik tu boeleh info lanjut alfaizun77@gmail.com

dan nak share sikit income mingguan layari www.mikadofx.com/samjoe
murah je rm37, modal boleh keluarkan semula..............  
9. Kayfiy - Tue 18/Feb/2014, 1:26pm
ok terima kasih tuan Alfaizun saya dh melawat web yg tuan beri juga..tuan boleh tgk inbox saya dh pm details dan lg bgos tuan whatapp saya di +65 97218693..terima kasih  
10. Syaiful 28 - Tue 18/Feb/2014, 3:47pm
boleh sy tahu detail..
sbb skng sy mmg simpan kt public mutual..
mntk detail..
syaiful_jobs@yahoo.com  
11. Kayfiy - Thu 20/Feb/2014, 6:18pm
baik Tuan syaiful saya dh pm tuan boleh check inbox..jika ada sebarang keraguan boleh terus hubungi saya..

nasihat saya tuan cuba simpan dgn saya..saya jamin Tuan sendiri akan terkejut kerana dividen stiap 25hari iaitu 10%-30% mengikut jumlah simpanan tuan/puan  
12. Mohd 392 - Fri 21/Feb/2014, 3:00pm
Boleh email detail kpd saya duan_53@yahoo.com.my  
13. Ummi Thoriq - Sat 22/Feb/2014, 12:29pm
detail etostitch@yahoo.com  
14. Kayfiy - Sun 23/Feb/2014, 6:10am
Salam Tuan / Puan

jika ingin tahu lebih detail boleh pergi ke website saya:

zeroliability.weebly.com

Saya masih mencari investor untuk menjayakan program dr team ZERO LIABILITY utk membantu golongan fakir miskin , warga emas dan orang kurang upaya..

harap Tuan / Puan juga dapat beri kerjasama dgn mengisi borang survey dan tinggalkan pandangan di website saya untuk saya perbaiki diri dan juga website saya..

TERIMA KASIH semua..
Assalamualaikum..  
15. Tengku Din - Sat 8/Mar/2014, 1:44pm
detail pls! -kudin237@gmail.com  
16. Mohd Izham Bin Mat Nayan - Sat 8/Mar/2014, 2:59pm
Mayrelic_89@yahoo.com  
17. Abdul Hakim 5 - Wed 12/Mar/2014, 1:30am
Detail to boybeckstar@gmail.com  
18. Kayfiy - Tue 18/Mar/2014, 1:11pm
maaf tuan boleh terus baca lebih detail di website saya

zeroliability.weebly.com  
19. W J Resources - Tue 21/Oct/2014, 7:58am
Ad lagi ker bisnes ni  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..