Simkad Onexox Murah + Jimat + Panjang Umur
Mohd Zamri Bin Yaakub - Tue 27/Sep/2016 10:04am [Last Comment]
1. tempoh sah kredit 28 bulan
2. data berkelajuan tinggi 4G
3. Panggilan Serendah 5sen
4. SMS Serendah 2sen
5. 1800 SMS percuma
6. 6% Insentif ( User-Get-User)

Berminat memilikinya hubungi

010-3204416
(mohd zamri)

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload
 
1. Mohd Zamri Bin Yaakub - Mon 10/Oct/2016, 12:16pm
simkad yang menjimatkan penggunaan kredit anda...tidak perlu topup setiap bulan sebab kredit sah selama 2 tahun 4 bulan...cepat hubungi saya utk keterangan lanjut...

010-3204416
mohd zamri  
2. Mohd Zamri Bin Yaakub - Mon 10/Oct/2016, 12:23pm
Modal utk jadi Sub Dealer tidak perlu ribu riban RM

Berapa modal Sub Dealer???... RM90 shj
Niaga apa???... Simkad superjimat + untung + Internet berkelajuan tinggi 4G RM10 je,...

* Tak perlu keluar ribu-riban RM utk naik pgt - Pangkat x boleh beli

** Tiada maintain bulan utk layak terima insentif (Patuh Syariah)

GAJI NAIK SETIAP BULAN,..
Sy niaga simkad RM10 je pun,... Sy dealer biasa je,..

Siapa nak jadi user - RM10, & yg nak niaga macam sy - RM90
Sila pm/sms/call/wasap sy senyap2,...

010-3204416
mohd zamri  
3. Mohd Zamri Bin Yaakub - Sun 23/Oct/2016, 11:39am
assalamualaikum..

saya ingin mencari individu / NGO / kedai makan/ kedai runcit / persatuan/ koperasi yang ingin menambah income@dana..

Simkad ONEXOX Patuh Syariah
untung 10% setiap kali pengguna tambah nilai
Sertai Kami Sebagai Pengedar!

ONE XOX menawarkan insentif lumayan yang berterusan kepada pengedar yang membuat pengaktifan SIM kad ONEXOX. Dengan kos permulaan yang sangat minima, pengedar layak mendapat keuntungan runcit keatas jualan SIM Pack, 5% untung runcit daripada jualan tambah nilai DAN insentif bulanan 10% daripada jumlah tambah nilai yang dibuat oleh pelanggan ONEXOX yang didaftarkan; walau dimana sahaja tambah nilai dibuat!!

Insentif tambahan menanti apabila anda berjaya ke peringkat pengedaran seterusnya

berminat whatsapps 0103204416
berminat whatsapps 0103204416
berminat whatsapps 0103204416  
4. Mohd Zamri Bin Yaakub - Tue 15/Nov/2016, 9:07am
POTENSI INCOME?
*Pendapatan PASIF Tiap2 Bulan, Seumur Hidup, Sepanjang Hayat!
*Kerja Sekali, Income Berkali-Kali!
*Jual Simkad dapat untung.. User Topup dimana2 seluruh Malaysia, tiap2 bulan dapat untung 10%..
*Income Boleh Diwariskan..

berminat whatsapps 0103204416
berminat whatsapps 0103204416
berminat whatsapps 0103204416  
5. Mohd Zamri Bin Yaakub - Thu 25/Jan/2018, 11:55am
Anda tahu tak?

Jadi pengguna PREPAID ONEXOX ni untung sangat!..terutamanya pengguna Data sebab...

>>BAKI DATA SEASON PASS bawa ke bulan berikutnya jika anda tak habis guna!????

>>BAKI DATA boleh pindah kepada ahli keluarga atau rakan anda yang SAMA GUNA onexox prepaid!????

>>BAKI DATA boleh simpan berbulan-bulan!????

>> BAKI DATA takkan luput walaupun tidak digunakan berbulan-bulan!????

Talian prepaid anda bagaimana pula????

Semak sebelum ia merugikan anda dan keluarga anda!!!!!!?

Info lanjut 0103204416  
6. Mohd Zamri Bin Yaakub - Mon 12/Feb/2018, 5:40pm
BANGGA KUOTA DATA BESAR EH!!

????Data weekdays+Data weekend
????Data social apps+streaming+surfing
????Data High Speed + Data Basic
????Data surfing+ data waktu tertentu

Kesannya:
???? cuba sedaya upaya guna sepnuhnya data weekend sebeb rugi kalau tak guna, nanti burn walhal sebelum ni weekend kita jarang guna

???? jadi ketagih buka fb sebab kuota data banyakkk kat situ. Rugi boss kalau tak guna

???? bila data high speed habis tiba² guna data basic, rasa meluat. Terus add on data.. kan dah terkena. Data add on mahal beb

???? setiap malam tido awal alih² bila guna simkad yg bg free data waktu malam, awak dh sanggup tidor lewat. Nak jadi burung hantu eh?

Eh..eh...nak tanya la kan...
Kenapa membenarkan penyedia rangkaian yang control kita?..Bukan kah kita user yg membayar..? ???? buat pilihan bijak beb!

=====================
Memperkenalkan..
ONEXOX BLACK - Better than Postpaid????

Data, minit, sms yg tak habis boleh CARRY FORWARD ke bulan berikutnya.. Woww ????

?TIADA Pembaziran
?TIADA kontrak
?Data 4G highspeed tanpa pecahan
?Terus guna internat tak perlu melanggan
?Pengguna onexox prepaid boleh convert ke Black anytime

?6gb + 50minit + 50sms @ RM39
?12gb + 100minit + 100 sms @ RM59
?18gb + 200minit + 200sms @ RM89

JGN MALU2...JGN SEGAN...PM ABAM CEPAT UTK INFO

010-3204416  
7. Mohd Zamri Bin Yaakub - Thu 29/Mar/2018, 1:25pm
*PREPAID ONEXOX*

?Tempoh Sah 28 Bulan.

?TIDAK PERLU TOP UP Selagi KREDIT MASIH ADA''

?Kenapa Masih Memilih Menabung Di Hp? ????

*PREPAID ONEXOX panjang umur*

Berminat
www.wasap.my/60103204416  
8. Mohd Zamri Bin Yaakub - Tue 1/May/2018, 4:14pm
Cuba ONEXOX BLACK pulak...

🎾 RM10 sebulan... 1gb, 20minit call

🎾 RM39 sebulan... 6gb, 50 minit call, 50 sms

🎾 RM59 sebulan... 12gb, 100 minit call, 100 sms

🎾 RM89 sebulan... 18gb, 200 minit call, 200 sms

🎾 RM149 sebulan... 30gb, 300 minit call, 300 sms

- Semua baki data, minit dan sms *BAWA KE BULAN SETERUSNYA* kalau tak habis guna.

PM saya di wasap ini...

www.wasap.my/60103204416  
9. Mohd Zamri Bin Yaakub - Sat 26/May/2018, 12:23am
50 000 terawal daftar B10 #BLACK #ONEXOX PERCUMA!!!!!!!!!

Ape? Percuma? Ya ya ya.... FREE... FREE... FREE... TANPA BAYARAN!
bermula 24may2018 - 23june2018
GRAB NOW! NOW! NOW!

http://www.wasap.my/60103204416/BLACKB10FREE  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..