Simkad Onexox. Jimat. Murah. Kredit 28 Bulan.
Mohd Zamri Bin Yaakub - Thu 27/Oct/2016 10:42am [Last Comment]
CEPAT HUBUNGI SY,... LAMBAT TINGGAL!!!.....

Nak Jimat... Nak Murah... Nak Duit masuk walaupun ketika tidur,...
SAYA DAH PINDAH DARI YG MAHAL =>> MURAH, JIMAT, PANJANG UMUR, HARI2 DUIT MASUK,..
*****************************
Mudah jual, murah, jimat, terlajak laris,... berbanding yg sebelum ni

Kenapa Jimat ?
# Harga Simkad Rm10 saja
# Panggilan serendah RM0.05 sen
# Sms serendah RM0.02 sen
# 1800 Sms Percuma

Kenapa Panjang Umur ?
# Kad expired 28 Bulan (2 tahun 4 bulan)
# Airtime Bertambah Setiap Kali Topup Kredit
# 99% Tiada Risiko Kad Expired

Internet, Call, SMS - Season Pass
# Kongsi Data, Voice call, SMS dgn rakan/famili TANPA HAD
# Murah & internet laju
# Data, Voice call, SMS boleh kongsi/Share
# Tempoh sah ikut tempoh sah expired simkad

Nak Lagi Best?
# Boleh kekalkan nombor lama
# Komisyen UGU 6%
# Internet 4G LTE
# Coverage Celcom

Nak Berniaga ??
Peluang berniaga modal serendah RM90 dan memiliki pendapatan pasif selama2nya

Siapa nak jadi user - RM10, & yg nak niaga macam sy - RM90 Subdealer
Sila hubungi pm/sms/call/wasap:

0103204416
Zamri Onexox

http://www.xoxsim.com/zackonexox.0103204416

Niche: Ejen Topup | Bisnes Prepaid Dan Reload
 
1. Mohd Zamri Bin Yaakub - Thu 27/Oct/2016, 10:43am
Modal Sub Dealer je pun,...bukan ribu riban RM
Berapa modal Sub Dealer???... RM90 shj
Niaga apa???... Simkad superjimat + untung + Internet berkelajuan tinggi 4G RM10 je,...

* Tak perlu keluar ribu-riban RM utk naik pgt - Pangkat x boleh beli

** Tiada maintain bulan utk layak terima insentif (Patuh Syariah)

GAJI NAIK SETIAP BULAN,..
Sy niaga simkad RM10 je pun,... Sy dealer biasa je,..

Siapa nak jadi user - RM10, & yg nak niaga macam sy - RM90
Sila pm/sms/call/wasap sy senyap2,...
010-3204416
Zack Onexox  
2. Mohd Zamri Bin Yaakub - Thu 27/Oct/2016, 11:51am
assalamualaikum dan selamat sejahtera....

saya ingin mencari individu / NGO / kedai makan/ kedai runcit / persatuan/ koperasi yang ingin menambah income@dana..

Simkad ONEXOX Patuh Syariah
untung 10% setiap kali pengguna tambah nilai
Sertai Kami Sebagai Pengedar!

ONE XOX menawarkan insentif lumayan yang berterusan kepada pengedar yang membuat pengaktifan SIM kad ONEXOX. Dengan kos permulaan yang sangat minima, pengedar layak mendapat keuntungan runcit keatas jualan SIM Pack, 5% untung runcit daripada jualan tambah nilai DAN insentif bulanan 10% daripada jumlah tambah nilai yang dibuat oleh pelanggan ONEXOX yang didaftarkan; walau dimana sahaja tambah nilai dibuat!!

Insentif tambahan menanti apabila anda berjaya ke peringkat pengedaran seterusnya

berminat whatsapps 0103204416
berminat whatsapps 0103204416
berminat whatsapps 0103204416

http://www.xoxsim.com/zackonexox.0103204416  
3. Mohd Zamri Bin Yaakub - Wed 2/Nov/2016, 11:12pm
simkad yang menjimatkan penggunaan kredit anda...tidak perlu topup setiap bulan sebab kredit sah selama 2 tahun 4 bulan...cepat hubungi saya utk keterangan lanjut...

010-3204416
mohd zamri

boleh layari web dilink ini...

http://www.xoxsim.com/zackonexox.0103204416  
4. Mohd Zamri Bin Yaakub - Wed 2/Nov/2016, 11:16pm
Program UGU - *User Get User... kalau anda memperkenalkan kepada sesiapapun untuk turut menggunakan simkad ini, anda dapat 6% keuntungan setiap bulan.

010-3204416
mohd zamri

keterangan lanjut boleh lihat disini....

http://www.xoxsim.com/zackonexox.0103204416  
5. Mohd Zamri Bin Yaakub - Mon 7/Nov/2016, 11:29am
10 Kelebihan ONEXOX

Kita semua sudah sedia maklum bahawa simkad ONEXOX sudah semakin dikenali ramai. Ramai yang dah mula bertukar dari telco X ke telco ONEXOX. Bukan setakat terkenal dengan ''Super Jimat'' tetapi ada banyak kelebihannya yang ramai masih tidak mengetahuinya.

1. Simkad Yang Murah

Hanya RM10 untuk memiliki simkad ONEXOX dan tersedia baki kredit RM5. Ia murah untuk dibeli oleh sesiapa saja.

2. Panggilan Serendah 5 Sen

Short-Call untuk 10 saat pertama cuma dan hanya 5 sen ke semua rangkaian. Panggilan yang teramat murah, kelebihan yang tiada tandingannya.

3. Pelan Flexi 2 Dalam 1

Setiap kali topup, baki kredit akan dibahagikan ke dalam 2 akaun berbeza iaitu DA dan MA. Untuk kelebihan penjimatan call/sms dan juga data internet.

4. Family & Rakan Ke Semua Telco

Sebanyak 10 nombor pilihan anda apa jua rangkaian telco termasuk talian tetap boleh didaftarkan dalam family dan friends untuk kadar penjimatan.

5. Internet Berkelajuan Tinggi

Tiada catuan dalam kelajuan internet data dan langganan sebulan hanya RM28 sahaja untuk 1.5 GB.

6. Percuma 1800 SMS

Setelah anda aktifkan talian ONEXOX, anda akan diberikan sms sebanyak 1800, yakni 150 sms selama 12 bulan secara percuma untuk dalam talian.

7. Tempoh Sah Selama 28 Bulan (MNP)

Khas buat mereka yang kekalkan nombor lama dengan dibekalkan simkad MNP. Anda diberi tempoh sebulan untuk top-up RM50 dalam masa sebulan supaya nombor telefon lama anda dapat didaftarkan

8. Tempoh Sah Dikira Terkumpul

Walaupun anda dalam tempoh sah dan jika buat pembelian topup, maka tempoh sah akan ditambah dari tarikh akhir tempoh sah.

9. Kenalkan Kepada Rakan Dapat 6% Pasif

Walaupun anda sebagai pengguna, jika anda perkenalkan kepada family & rakan, anda akan dapat dapat 6% dari jumlah topup mereka setiap bulan.

10. Peluang Kerjaya Sebagai Dealer

Anda boleh memohon untuk menjadi dealer dan mula menjana pendapatan tanpa had. Pelbagai inisiatif dan dengan keuntungan dengan margin yang besar tanpa perlu keluar modal yang besar.  
6. Mohd Zamri Bin Yaakub - Mon 14/Nov/2016, 10:13am
Komisyen 10% Tiap2 Bulan Daripada Jumlah Topup User.. Seumur Hidup, Sepanjang Hayat 10%!

SIMKAD SENANG JUAL!

KELEBIHAN SEBAGAI PENGEDAR / DEALER
*Jual Simkad Untung Runcit 22%
*Jual E-Recharge Topup, Untung 5%
(Boleh Berniaga Topup Dimana2).
*Komisen User Topup 10% Dari Jumlah Topup User Anda.
*Selagi Mereka Topup, Selagi itu anda DIBAYAR!
*Peluang Menjana PENDAPATAN PASIF!
(Jual Simcard Sekali, Income Berkali-Kali)
*Daftarkan SubDealer (Downline) Komisen Rm20 Seorang!
*Pendapatan Tanpa Batasan Daripada Jumlah Topup User Dealer dibawah Rangkaian anda (Downline)
*Mendapat Access Penuh Sebagai Pengedar
(Boleh Buat sendiri penukaran telco lama)
*Bonus Sasaran Jualan dan Banyak Lagi.
*Web AutoDownline di XOXSuperSim.Com Percuma!  
7. Mohd Zamri Bin Yaakub - Thu 24/May/2018, 9:54am
SIMKAD ONEXOX SECARA PERCUMA

Oleh kerana simkad ONEXOX terbaik di malaysia
Dgn berbesar hati syarikat mengeluarkan simkad PERCUMA kepada pelanggan ONEXOX BLACK untuk plan B10

Rm10 sebulan
1gb data
20minit panggilan kesemua rangkaian
Tak habis guna boleh simpan
Tak cukup boleh tambah

JOM REBUT PELUANG YG DIBERIKAN....

Hubungi saya:- 0103204416
http://www.wasap.my/60103204416-SIMKAD_ONEXOX  
8. Mohd Zamri Bin Yaakub - Thu 24/May/2018, 2:24pm
50 000 terawal daftar B10 #BLACK #ONEXOX PERCUMA!!!!!!!!!

Ape? Percuma? Ya ya ya.... FREE... FREE... FREE... TANPA BAYARAN!
bermula 24may2018 - 23june2018
GRAB NOW! NOW! NOW!

http://www.wasap.my/60103204416/BLACKB10FREE  
9. Mohd Zamri Bin Yaakub - Thu 12/Jul/2018, 8:37pm
Siapa pakai simkad yg slalu kena telan kredit..??

kena telan sbb ada buat sesuatu langganan itu biasa..
Kena telan sbb ada 'advance' kredit itu pun biasa..

Kena telah sbb entah apa apa,uihh itu pun BIASA!!!
Tapi,kenapa biarkan ianya berlaku..

Kesian saya tengok..

Baru je topup rm10,trus kena telan sampai 9 ringgit.pas tu,lenyap hbs..

kredit xsempat nk pakai pun.

Nk g centre malas.jaoh.payah.

Nk buang nombor,sayang sbb dah pakai berpuloh puloh tahun.

Jum bertukar ke Onexox

Kami di mana mana ada.dealer kami akan jumpa anda utk settlekan semuanya

wasap segera

www.wasap.my/60103204416  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..