Siapa nak Promote Barang Anda ke Singapore Boleh Update Saya.
Divastyle - Mon 7/Oct/2019 1:08pm [Last Comment]
Saya boleh borong/ beli / promote barang anda/ jadi agent atau dropship ke singapore.

Saya sekadar menjual online di singapore.
Ada siapa siapa berminat promote barang anda, boleh update saya.
Ps (Penghantaran/Meetup hanya pada Johor atau Singapore (C.O.D) Boleh update kalau di kL atau dekat2)
Saya lebih memilih pada

- barang bayi (shampoo, pakaian, acc, botol, susu, pempers, toys)
- sabun mandi /sabun cuci baju / handwash
- perfume
- makanan
- Beg Gred A
- Pakaian Muslimah, Women's, Men's
- Kasut
- Cadar, Tuala,
- Makeup and acc
- And etc

Boleh leave a comment dengan number telephone untuk siapa yang ada ws lebih sesuai.

Whatsap:
65+83497010

Niche: Diskusi Bisnes | Ingin Berniaga
 
1. Azura 307 - Mon 7/Oct/2019, 1:11pm
hi..Lip Butter- 011 2854 2365  
2. Fadzli 79 - Mon 7/Oct/2019, 1:22pm
hi. Kalau nk borong murah barangan viral boleh ws sya ye 0173103210. Ada perfume inspired high quality, lens, pomade dan barangan dewasa. Thanks  
3. Mohd Firdaus 180 - Mon 7/Oct/2019, 1:41pm
firdaus 013-5936504  
4. Dique - Mon 7/Oct/2019, 8:33pm
Baju bayi & kanak2 seperti baju melayu,seluar jeans dan pakaian sukan boleh hubungi sy 0108850295  
5. Ady 179 - Tue 8/Oct/2019, 11:57am
Produk Makanan..WS No. 013-9234599 ady  
6. Asniza 7 - Wed 9/Oct/2019, 10:06pm
Hai...mainan brick n block ala2 lego brand Agola
Buatan malaysia....wasap saya Nor-0122586697  
7. Zura 23 - Fri 11/Oct/2019, 10:42am
Hi...chopstick cookies...wassap saya 01111480089...sy pun duduk jb  
8. Khairulj - Thu 24/Oct/2019, 1:50pm
produk makanan ...kerol 0139080108  
9. Ptnuriman - Fri 25/Oct/2019, 9:36pm
Jualan ttup kdai tudung harga rm5 selai.. Bole jual rm15 selai. Wasp saya 0123200451 k.atie  
10. Wani 298 - Sat 26/Oct/2019, 4:08pm
Pakaian plussize wanita.. 0124504846  
11. Hani 344 - Sat 2/Nov/2019, 10:28am
Hi..produk makanan kerepek sedap boleh ke? WS- 017-4991479  
12. Leia 2 - Mon 4/Nov/2019, 9:03pm
Hello/hai,

Kami nak letgo baju kurung dan blouse, kuantiti balance 293pcs kalau berminat boleh wasup kami di 0126043849, harga borong boleh bincang, nak letgo coz daa keja fulltime. Tq  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..