Share Partner untuk Wedding Planner
Hashimah @ Yas Bridal Gallery And Tours
Tue 2/Jan/2018 11:14am [Last Comment]
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada warga Majalah.

Walaupun dalam keadaan ekonomi merundum tetapi majlis perkahwinan tetap di jalankan seperti biasa mengikut budget masing2. Di sini saya ingin menjemput kepada pengusaha ''wedding planner'' yang ingin membuka cawangan di sekitar Muar untuk bersama2 dengan saya membina empayar.

Saya mencari share partner untuk baju pengantin dan pelamin. Untuk pengetahuan sekelian saya berpengalaman lebih 10 tahun di dalam perniagaan ''wedding planner'' di kuala lumpur dan pernah menjadi mekap artis untuk karangkraf.

Apa yang ingin saya tonjolkan selain dari baju pengantin dan pelamin mengikut budget pelanggan ialah teknik mekap yang berbeza berbanding teknik yang ada sekarang ini terutama di luar kuala lumpur. Pengunaan barangan mekap mahal bukan penentu kualiti mekap.

Jika ada yang berminat sila hubungi 0123367800 (call/sms/whatsapp)

Niche: Mencari Pelabur | Bisnes Pengantin
 
1. Norhazila Bt Ismail - Tue 17/Jul/2018, 1:46pm
D p. Gudang x de ke..  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..