Sewa Lori
Anuar 35 - Wed 16/Feb/2011 12:29pm [Last Comment]
murah2x jika memerlukan perkhidmatan sewa lori boleh hubungi saya mana2x destinasi boleh pegi,, anuar 0176932685 ,0172763385 bumiputra,,,

Niche: Sewa Lori
 
1. Nazram Sham - Wed 16/Feb/2011, 1:05pm
nak tahu awak base kawasan mane ye? Syarikat saya memerlukan lori transport untuk menghantar barang sila hubungi saya email. bumisaujan@gmail.com  
2. Razlan Rebi - Wed 16/Feb/2011, 3:50pm
Salam..
Sewa dari Puchong ke Bandar Pusat Jengka berapa yer...  
3. Khair - Wed 16/Feb/2011, 4:13pm
boleh saya tau nak lori berapa tan eh..saya boleh tlg...bukan pe nak tlg member je..dia ada lorry...tel 019-3983394  
4. Nami - Thu 17/Feb/2011, 12:03am
dr kl ke kulim kedah bape ek..  
5. Razlan Rebi - Thu 17/Feb/2011, 9:44am
1 tan sudah...  
6. Anuar 35 - Thu 17/Feb/2011, 12:30pm
razlan : boleh hubungi saya 0176932685 lori 1 tan , 2 tan , 3 tan pun ade ,,

nazram sham : saya akan email kan

nami:dari kl ke kulim kedah ...rm650 pekerja nak ke ??  
7. Zaifulazhan - Thu 17/Feb/2011, 4:40pm
kalau sewa lori 3 tan pindah rumah dari pj ke semenyih nak sorang pekerja berapa? Urgent ni...  
8. Anuar 35 - Thu 17/Feb/2011, 4:50pm
zaifulazhan bolehh call saya tak ?? 0176932685 atau 0361895112  
9. Suraya 21 - Thu 17/Feb/2011, 10:07pm
kalu dari temerloh ke tanjung malim berapa?  
10. Anuar 35 - Thu 17/Feb/2011, 10:20pm
sila call saya ditalian untuk mengetahui harga destinasi ke destinasi,,,, yang tuan puan ingini....0176932685 (anuar) 0172763385  
11. Feesya - Sun 27/Feb/2011, 3:10pm
saya perlukan lori sewa 3 tan dari putrajaya ke JB.. boleh emailkan berapa harganya?

arked.luna@yahoo.com  
12. Anuar 35 - Fri 4/Mar/2011, 11:32am
feesya ... ermm boleh tinggal kan no tell saya akan call feesya??  
13. Noorita 2 - Tue 22/Mar/2011, 3:49pm
Salam.. Utk lori 1 tan, brape kos pngangkutannye dr KL ke JB?  
14. Azmi 52 - Tue 22/Mar/2011, 9:57pm
salam, anuar...boleh x bg harga trip;;;
kl to melaka
kl to jb
kl to perak
kl to ipoh
kl to pineng
kl to kedah
kl to b.kayu hitam
kl to pahang
kl to n.smbilan
kl to area selangorr
anjeabie@gmail.com  
15. Ahmad Zulkifli Bin Mukri 2 - Wed 23/Mar/2011, 11:17am
Salam..Noorita 2 ..Saya ada lori 1 tan bonded..harga hantar kl ke jb dlm Rm600  
16. Anuar 35 - Wed 23/Mar/2011, 5:58pm
salam encik ahmad harga yang encik ahamd berikan tu mahal la,,,

noorita: saya cas dari kl ke jb rm 550 sahaja ... barang dihantar tepat pada masenya dan keselamatan barg2x tanggungjawab saya ,, berminat boleh call saya ditalian 0176932685 anuar )  
17. Angah 22 - Thu 21/Apr/2011, 1:07am
saya nk lori 10 or 12 tayar untuk projek dipekan pahang!!! klu ada kol sya!! 0127045604  
18. Tapir Ganaz - Mon 25/Jul/2011, 12:34pm
klu sewa untuk buat angkot sawit bole ke encik anuar?bole bgth harga klu ada, nak sewa bulanan terus

shahrul_skaters@yahoo.com  
19. Iswandy - Fri 30/Mar/2012, 1:10pm
salam..
syarikat kami ada menyediakan khidmat sewa van & lori untuk penghantaran / pindah barang rumah, pejabat, kilang & hasil pertanian ke seluruh semenanjung Malaysia. Beroperasi 24 jam termasuk hari cuti umum. Sekiranya memerlukan khidmat kami, sila hubungi ( 017-3933109 / Eddy ) atau email ke sirpower_enterprise@yahoo.com  
20. Muhd Nazri Mohamed - Fri 30/Mar/2012, 4:06pm
salam..tumpang lalu...
Disini saya menawarkan perkhidmatan pindah barang secara kecil-kecilan bagi area putrajaya.....berminat bolehlah menghubungi sya....  
21. Mohd Sarif Jafar - Mon 16/Apr/2012, 9:36pm
salam satu malaysia...lori baru berkanvas boleh muat 2500kg.berminat tel;0148092889-arif  
22. Nora 222 - Wed 2/May/2012, 10:26pm
salam saya ada lori 5 ton boleh angkat barang dan pindah rumah berminat call 0163927474 nora atau email abdulaziz.nora@yahoo.com  
23. Maria 32 - Wed 16/May/2012, 4:12pm
salam...
bleh bg harga utk lori 1 tan dr kulim ke bkt beruntung, rawang...  
24. Abd Majid Bin Md Saad - Thu 14/Jun/2012, 12:24pm
tumpang iklan sape2 nak bawa brg dari sp ke semua lokasi di semenanjung col saya k 0124774388  
25. A Shaufiq - Sun 9/Sep/2012, 5:33pm
as'salamualaikum....sy nak sewa bulanan lori 3tan untuk nagkut buah sawit... pemandu sy sendiri.. lori akan dijaga baik bagaimana di ambil... kalau ok,nak sewa terus..  
26. Kamaru - Fri 2/Nov/2012, 12:49pm
saya nak lori 3 tan 3 biji guna bln ni angkot brg..urgent..tlg call sy segera di kamaru_maru@yahoo.com  
27. Nihon3ll3 - Mon 5/Nov/2012, 9:31pm
Assalamualaikum.....saya mencari lori 3 ton (17 kaki atau lebih) untuk pindah rumah dari Kuala terengganu ke berdekatan Putrajaya dalam masa cuti sekolah ni segera.....Hubungi saya/sms Iman:0198280732  
28. Mhazmilk - Tue 6/Nov/2012, 11:35am
salam.. sy mencari lori sewa bonded 1tan bg brg2 pelamin rumah dr meru, klang ke jln kebun klang... (hantar & ambil) sila SMS harga sewa: 019 2412988  
29. Hanif 45 - Mon 19/Nov/2012, 7:40pm
Sewa lori 1Malaysia boleh klik dalam blog saya http://amatchatrading.blogspot.com/  
30. Az 17 - Wed 21/Nov/2012, 10:41pm
AZ TRANSPORT SEWA LORI DAN TUMPANG BARANG DARI PINTU KE PINTU UNTUK KE MANA MANA SAJA 24 JAM CALL 0122240951.  
31. Eja 63 - Thu 10/Jan/2013, 9:30am
Dari Bandar Baru sentul ke Damansara Damai utk lori 1 tan brp charge?  
32. Nurmuna84 - Wed 20/Mar/2013, 9:33am
saya memerlukan lori sewa utk mengangkut 3 brg rumah shj.dari pandan perdana ke kg cheras baru.dekat je.takmau mahal2 sgt.terima kasih.  
33. Mohd Arifey 2 - Tue 4/Jun/2013, 3:29pm
sewa lori/TUMPANG BARANG
jb-KLIA
KLIA-JB
KL-JB

0177532398  
34. Zaidi 136 - Wed 5/Jun/2013, 3:46pm
Salam tuan tanah..tumpang iklan,
Sewa Lori/Tumpang barang (bergantung kpd kekosongan lori untuk tumpang barang)
Jenis Lori 3tan berkanvas, 17kaki
Dari Utara - Seluruh Semenanjung
JB/Melaka - Utara
KL/N.9 - Utara
Pantai Timur - Utara
Base Alor Setar,Harga boleh dirunding
call/sms - zaidi 012-4649005 tq  
35. Roziana 8 - Sun 11/May/2014, 12:43pm
Kami ada menyediakan perkhidmatan pengangkutan lori 3 tan ke mane2 destinasi.. sesiapa yang berminat boleh telefon kami di no 01117503673... Safri Ibrahim dan 01128720330 Azie...  
36. Afiqah 48 - Tue 8/Jul/2014, 1:28pm
Salam,
Saya mencari lori untuk pindah rumah dari Kulim ke area Kajang.
Boleh berikan hrga x? TQ  
37. Zaidi 136 - Thu 10/Jul/2014, 8:51am
Salam Afiqah48,
Malam ni lori sy dari Alor Setar to bangi.Kalau nak tumpang call/sms sy 012-4649005  

Page 1   (Total 37 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..