Sewa Lori Hantu
Ck Sham @ Agensi Pekerjaan Veng Heng
Sat 17/Nov/2012 9:41am [Last Comment]
Saya Nak Sewa Lori Hantu Untuk 3 Projek 1.di pahang,2.johor,3.petronas projek...harga boleh bincang sila hubungi saya..no h/p= ck {0176420015} Sham{0166640219}
Notes (Tiada Lori Hantu Jangan Call) Tq

Niche: Sewa Lori
 
1. Iwan 54 - Sat 17/Nov/2012, 10:22am
boleh bagi detail berapa unit nak guna?

dan anggaran project berapa lama?
lori sahaja atau dengan pekerja?

emailkan ,syazwan.niaga@gmail.com  
2. Ck Sham - Sat 17/Nov/2012, 11:02am
semua Projek lima tahun Lori dengan driver shj, minyak dengan duduk ialah shayikat tanggung ...lain semua sendiri tanggung..kalau ada ape alasan email kita atau call kita...ck 0176420015 / sham 0166640219  
3. Azman 83 - Sun 18/Nov/2012, 10:16am
pada cik syam..harga lori dan driver berapa sebulan.deposit u bayar berapa...tuah_man2002@yahoo.com  
4. Ck Sham - Sun 18/Nov/2012, 2:29pm
ya Tuan AZman lori anda ialah 9 ribu...deposit 4 ribu..harga boleh bincang ..kalau cepat nak tau call saya.

cksham (0176420015)
sham(0166640219)  
5. Ck Sham - Sun 18/Nov/2012, 4:03pm
iwan54 dan azman83 saya ada satu porjek hari isnan atau selasa...nak jalan..tolong email saya cepat atau call saya cepat..harga kita bleh bincang cepat sikt...tq  
6. Mr Syed - Mon 19/Nov/2012, 12:54am
Ada lagi ke lori harga 9k puan?? For quotation please sent me the loi to wamora63@gmail.com tq  
7. Ck Sham - Wed 12/Dec/2012, 11:47am
email saya full detail ...untuk ape macam
cksham1983@gmail.com..tq  
8. Samsul St - Sat 9/Feb/2013, 12:26pm
salam pihak kami ada menyediakan lori hantu klu berminat call or email 01112387066 shah  
9. Rajkumar 3 - Thu 18/Apr/2013, 3:26pm
Tolong email I quotation bagi seunit lorry
dan I perlu kan 15 unit lorry hantu dan ex300...
raj_kumar0004@yahoo.com  
10. Nizam 465 - Thu 25/Apr/2013, 8:03am
Salam saya memerlukan 90 unit lorry 10 tayar, untuk kegunaan angkat tanah di Johor perlukan drive sekali, contract 2 tahun sila email sebutharga Dan detail lorry ke fakhruzn@yahoo.com  
11. Alphatheemor - Thu 9/May/2013, 8:59pm
pihak kami ada menawarkan sewaan untuk lori hantu 10 tayar, jika berminat call 01129353255 (ayie) or email terus kpd kami.alphatheemor@gmail.com  
12. Kamarul 178 - Mon 24/Jun/2013, 5:34pm
saya perlukan 40 buah lori hantu untuk menganggkut bijih besi:

Kawasan 1)maran pahang 20 buah lori

kawasan 2)bukit besi terengganu 20 lori buah

jika ada sila hubungi saya
di no:017-9410783
atau emailkan harga bagi sebuah lori,terma dan syarat ke kamarulmuhammad192@yahoo.com  
13. Kamarul 178 - Tue 25/Jun/2013, 10:41pm
Alphatheemor saya dah email  
14. E1xtrim - Wed 26/Jun/2013, 10:06am
Alphatheemor? Macam kenal je...hehe  
15. Andika 7 - Sat 13/Jul/2013, 1:33pm
Urgent.. Memerlukan lori hantu 6-10 biji.lipis.. Rm12,000..deposit rm3,000.
Pembayaran setiap minggu.. 2 tahun.

017-3217004

Term and condition  
16. Syukri 44 - Wed 21/Aug/2013, 3:10pm
Ada sape2 nk sewa lori hantu tnggal 6bijik je lg blh call 0175674526  
17. Roslan 127 - Thu 29/Aug/2013, 3:42am
pls send quote at ibnigroupholding@outlook.my segera!!  
18. Wandy 9 - Fri 30/Aug/2013, 2:42pm
Lori Hantu dan Tipper diperlukan SEGERA..

Site: Pengerang, Johor
Kontrak: 2 tahun
Sewa dibayar setiap bulan: Lori Hantu RM11,000; Lori Tipper RM14,000

email detail ke izuandi07@yahoo.com  
19. Syah 257 - Wed 30/Apr/2014, 5:11pm
LORI HANTU DIPERLUKAN SEGERA

Lokasi : Sri Jaya
Angkut bijih besi
Sesape berminat boleh whatapps nombor kat bwh
whatapps : 01111411120  
20. Yasser 6 - Wed 16/Jul/2014, 4:59am
Assalam... Saya perlukan 6 buah lori hantu dgn driver untuk projek di Kuantan. Tolong emel saya harga terbaik, berserta terma dan syarat.
mdyasser.abdullah@gmail.com
Terima kasih  
21. Zakri Nordin - Sat 2/Aug/2014, 11:57am
kepada pemilik lori hantu.
saya memerlukan lori hantu untuk disewa.
bayaran mengikut permintaan anda.
call zakri : 011 15731801  
22. Zack 485 - Sun 3/Aug/2014, 10:27pm
saya memerlukan lori hantu sebanyak 50 buah. sial call 0193633230 jack. tq  
23. Razif 100 - Wed 15/Oct/2014, 10:38am
saya memerlukan lori hantu 5 unit.sila hubungi saya 017-2751016 razif.email razif_bidin@yahoo.com,aw.gemilang.ent@gmail.com  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..