Setup Cybercafe Ikut Bajet (Pc Baru)
Nazriq - Thu 3/Jan/2013 2:39pm [Last Comment]
Salam,

Saya menyediakan perkhidmatan setup cybercafe, hanya Komputer baru saja digunakan dan spec ikut budget masing2, seperti diskless boleh di buat sekali dan juga mengikut budget anda.

Lagi prefer area lembah klang atau selangor dan juga KL,
Komputer spec yg baru mengikut kehendak anda dan juga games dalam 1tb++ semuanya spec gaming.

Sudah setup beberapa CC di semenanjung..

Promosi tahun baru 2013 ! setup cc dan saya beri percuma...
PERCUMA :

- 500GB HARD DISK MOVIE

Niche: Bisnes Cyber Cafe
 
1. A R Multibiznes - Sun 6/Jan/2013, 12:24am
0132824789 berminat  
2. Airmata Sesalan - Wed 9/Jan/2013, 2:10pm
send pakej ke sinarinkisaf@yahoo.com  
3. Nazriq - Wed 9/Jan/2013, 3:44pm
maaf sebab tak habis info diatas :

Promosi ujung tahun ! setup cc dan saya beri percuma...
PERCUMA :

- 500GB Movie HDD
- PRINTER CANON 3in1
- USB Extension X1
- A4 Paper 1 Pack
- Sonic Gear Speaker X 1
- Power Extension X 1
- Webcam X 2
- Card Reader X 1
- Pendrive 16GB (Mengandungi Semua Software Backup)

sila hubungi / sms-call 017 8839813 / 018 2913171 - naz
(Scarlet Duo Creative)

boleh juga minta sebut harga di email saya naz@utopianz.net  
4. Nazriq - Thu 10/Jan/2013, 11:29am
airmata sesalan saya sudah send pada email, terima kasih  
5. Nazriq - Thu 10/Jan/2013, 11:31am
airmatasesalan .. email encik mcm ada masalah nak send , adakah betul email encik itu ?  
6. A R Multibiznes - Sat 12/Jan/2013, 6:09pm
sent detail armultibiznes@yahoo.com  
7. Nazriq - Mon 21/Jan/2013, 6:09pm
multibiz saya sudah send boleh check email, terima kasih, maaf lambat  
8. Anuar 15 - Fri 25/Jan/2013, 12:33pm
boleh send sebutharga untuk 20 pc client termasuk 1 pc server ke: terracottaz83@yahoo.com  
9. Nazriq - Sun 27/Jan/2013, 5:43pm
en anuar saya sudah send di email, terima kasih.. harga masih boleh dibincang lagi ''  
10. Maxrobo - Sun 27/Jan/2013, 5:58pm
Servis setup cybercafe.
Promosikan servis anda di
www.maxrobo.net utk lebih hebahan.
- Max Range Of Best Offer  
11. Zizan 9 - Fri 1/Feb/2013, 9:35pm
boleh saudara send sebutharga utk 10 pc client termasuk 1 pc server ke azizankadir4444@gmail.com  
12. Nazriq - Wed 6/Feb/2013, 5:44pm
Zizan saya sudah hantar, maaf lambat baru saja selesai setup cybercafe di Kedah, Terima kasih  
13. Nabeel 6 - Thu 7/Feb/2013, 4:46pm
hello kalo setup di melaka boleh?  
14. Juemayuqie - Thu 7/Feb/2013, 8:35pm
tlg email detail ... pendamai_80@yahoo.com  
15. Nazriq - Fri 8/Feb/2013, 1:09pm
boleh nabeel , saya baru lepas setup di kedah, berikan saya email dan berapa pc yang encik nak setup  
16. Nazriq - Fri 8/Feb/2013, 1:27pm
encik juemayuqie saya sudah send boleh check email, terima kasih  
17. Kiranagemilang - Fri 8/Feb/2013, 4:37pm
tlg email detail ... Anggaran dlm 20 unit PC. kirana_gemilang_ent@yahoo.com  
18. Nazriq - Sat 9/Feb/2013, 7:40am
kiranagemilang saya sudah send, boleh check email. Terima kasih  
19. Aznoor - Wed 13/Feb/2013, 8:00pm
Sy berminat.
Setup dlm 15pc
Sile email ke one_2paio@yahoo.com  
20. Nazriq - Sun 17/Feb/2013, 6:48pm
en aznoor saya sudah send pada email, terima kasih.  
21. Helmi Alizan - Wed 20/Feb/2013, 1:03pm
Salam minta tlg sent utk 20 pc ke helmi_dazone@yahoo.com.my tq...  
22. Mrgrab - Thu 21/Feb/2013, 12:26pm
utk 10pc email sebut harga ke 12grab@gmail.com ... tq  
23. Nazriq - Thu 21/Feb/2013, 3:06pm
en helmi alizan dan mrgrab saya sudah send ke email, boleh check, terima kasih. Harga masih boleh nego2 lg... sampai boleh  
24. Saifudin 2 - Fri 22/Mar/2013, 5:03pm
salam..minta tolong send qoutation untuk 10pc termasuk server,wiring network dan upah pasang ke tpdinfx@gmail.com..terima kasih  
25. Nazriq - Sat 23/Mar/2013, 4:28pm
en saifudin saya sudah send email, terima kasih  
26. Mastura 84 - Thu 4/Apr/2013, 11:35am
salam,sy nk buka cc.tp kedai kecik 8x8 je..klu nk guna 4pc client n 1 server pls email ke ad_girl00@yahoo.com  
27. Mohd Wildan Bahri - Wed 22/May/2013, 10:26am
en nazriq boleh hantar quote untuk 20pc spec game. tak.
wildanbahri@gmail.com  

Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..