Sesiapa Tahu Tempat untuk Borong Pakaian Wanita Murah - Mohon Bantuan Ikhlas
Ammar Jb - Mon 4/Nov/2019 12:09pm
Assalamualaikum warga majalah.com,

Saya Ammar dari Johor Bahru, Johor. Saya ingin mohon bantuan ikhlas dari sesiapa yang tahu tentang tempat untuk beli atau borong pakaian wanita muslimah seperti blouse dan dress casual. Dari negara2 seperti Thailand, Vietnam, Kemboja atau China. Saya betul-betul perlukan bantuan.

Saya bercadang nak bantu dan bersama-sama dengan isteri untuk mulakan perniagaan jual pakaian wanita. Kami bercadang nak jual dengan harga murah rm20 sehelai seperti yang ada satu kedai di kedah buat. Dah berbulan-bulan saya habiskan masa cari maklumat dari web, tanya kenalan tapi sampai sekarang tak dapat maklumat yang kukuh. Oleh itu, kalau ada sesiapa yang jujur ikhlas boleh bantu berkongsi maklumat tolong hubungi saya. Dapat tahu nama kedai atau nama tempatnya pun jadilah. Selebihnya saya dan isteri akan usahakan pergi cari dan uruskan perihal yang lain-lain. Saya mohon pertolongan sangat-sangat.

0134509549 number saya.

Kepada yang sudi berkongsi dan membantu, saya doakan mudah-mudahan Allah swt melipat gandakan rezeki anda dari setiap arah dan bentuk. Saya betul-betul ikhlas nak berniaga bersama isteri untuk cari rezeki halal. Sekian.

Niche: Diskusi Bisnes | Pemborong Pakaian Wanita | Produk Dari Thailand | Produk Dari Vietnam | Produk Dari China
     
  1. Silentzkillerz 2 - Wed 6/Nov/2019, 11:48am
    Boleh cari di Kenanga Wholesale City KWC di KL
    Atau Boleh Direct Beli Di China guna shopping mall China  
  2. Tn Merapi - Thu 7/Nov/2019, 7:08pm
    Jangan terlalh ghairah sgt nk dptkan bantuan spt ini.....hati hati bro sbb cara anda ini amat di sukai oleh scammer scammer..
    Bukan anda yg nk dptkan peluang besar tapi para scammer ni yg akn ketawa kerna peluang besar terhidang sudahhhh.
    Semoga berjaya....
    Hati hati......  
  3. The E Online - Thu 28/Nov/2019, 4:34pm
    Sy ada supply Jeans Branded Wanita dgn harga lelong murah2
    wasap sy 010-8341616  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)