Sesiapa Tahu Tempat untuk Borong Pakaian Wanita Murah - Mohon Bantuan Ikhlas
Ammar Jb - Mon 4/Nov/2019 12:09pm [Last Comment]
Assalamualaikum warga majalah.com,

Saya Ammar dari Johor Bahru, Johor. Saya ingin mohon bantuan ikhlas dari sesiapa yang tahu tentang tempat untuk beli atau borong pakaian wanita muslimah seperti blouse dan dress casual. Dari negara2 seperti Thailand, Vietnam, Kemboja atau China. Saya betul-betul perlukan bantuan.

Saya bercadang nak bantu dan bersama-sama dengan isteri untuk mulakan perniagaan jual pakaian wanita. Kami bercadang nak jual dengan harga murah rm20 sehelai seperti yang ada satu kedai di kedah buat. Dah berbulan-bulan saya habiskan masa cari maklumat dari web, tanya kenalan tapi sampai sekarang tak dapat maklumat yang kukuh. Oleh itu, kalau ada sesiapa yang jujur ikhlas boleh bantu berkongsi maklumat tolong hubungi saya. Dapat tahu nama kedai atau nama tempatnya pun jadilah. Selebihnya saya dan isteri akan usahakan pergi cari dan uruskan perihal yang lain-lain. Saya mohon pertolongan sangat-sangat.

0134509549 number saya.

Kepada yang sudi berkongsi dan membantu, saya doakan mudah-mudahan Allah swt melipat gandakan rezeki anda dari setiap arah dan bentuk. Saya betul-betul ikhlas nak berniaga bersama isteri untuk cari rezeki halal. Sekian.

Niche: Diskusi Bisnes | Pemborong Pakaian Wanita | Produk Dari Thailand | Produk Dari Vietnam | Produk Dari China
 
1. Silentzkillerz 2 - Wed 6/Nov/2019, 11:48am
Boleh cari di Kenanga Wholesale City KWC di KL
Atau Boleh Direct Beli Di China guna shopping mall China  
2. Tn Merapi - Thu 7/Nov/2019, 7:08pm
Jangan terlalh ghairah sgt nk dptkan bantuan spt ini.....hati hati bro sbb cara anda ini amat di sukai oleh scammer scammer..
Bukan anda yg nk dptkan peluang besar tapi para scammer ni yg akn ketawa kerna peluang besar terhidang sudahhhh.
Semoga berjaya....
Hati hati......  
3. The E Online - Thu 28/Nov/2019, 4:34pm
Sy ada supply Jeans Branded Wanita dgn harga lelong murah2
wasap sy 010-8341616  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..