Sesi Table Talk Hartanah & Emas Tanpa Modal - Johor
A D Prima Service Centre @ A&D Prima Service Centre - Mon 13/Oct/2014 10:45am
Saya Ariff dari A&D Psc ingin membuat sesi penerangan dan pencerahan berkenaan hartanah tanpa modal (khas bagi bumiputera melayu sahaja)

kami akan tunjukkan cara dan bagaimana anda akan dapat secara percuma iaitu 1-rumah, 1-tanah 1-jongkong emas dan 1 akaun simpanan ASB RM200k dalam tempoh 6 bulan - 2tahun dengan tanpa modal sesen pun dan akan mendapat 5 jenis pendapatan tetap dan berterusan tanpa perlu masuk atau join mana-mana syarikat sekalipun. Anda buat sendiri anda akan berpuashati.

Sesi Table talk ini akan di adakan pada tarikh 16/10/14 - 01/11/14 jam 9.00 malam . Bertempat di KFC/pizza Tmn Perling tepi highway.

Sesi Penerangan dan pencerahan secara PERCUMA!!!

sesi taklimat adalah terhad.

''Ilmu dan kejayaan tidak akan datang bergolek jikalau anda asyik bergolek sahaja''

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan ilmu dan kejayan ini bagi mengubah hidup anda.

Hubungi saya untuk book tarikh.

CALL:
M.Ariff
013-7455398
bocahpetir86@yahoo.com.my
andpsc1@gmail.com

Niche: Agen Hartanah | Kursus Dan Seminar
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..