Servis Mengimport Barangan Dari China.
Moneyzone - Mon 7/May/2012 1:20pm [Last Comment]
Sekarang anda mempunyai cara yang mudah untuk memulakan perniagaan anda atau menambahkan stok di kedai anda. Mulakan dengan produk dari China dan Indonesia yang mempunyai kos yang amat rendah dan peluang untuk anda memaksimakan keuntungan anda.

Kami menyediakan perkhidmatan sourcing, forwarding, shipping, transport dari kilang terus kerumah atau ke premis perniagaan anda... Jadi anda tidak perlu bersusah payah untuk ke China dan Indonesia, membeli tiket penerbangan, menempah hotel, diperiksa kastam dan sebagainya yang menyusahkan anda. Yang paling penting anda dapat membeli barangan pada harga borong di China atau harga terus dari kilang.

ANDA BOLEH BERMULA DENGAN MODAL YANG RENDAH!!!

Caj kami amat minimal
- 7% service fee dari nilai belian anda
- Transport Fee China Factory to Warehouse ( Sekitar RM50-RM100)
- RM400 per cubic metre (sewa kontainer dan shipping)
- Delivery Fee Malaysia (Bergantung kepada jarak dari warehouse kami di Kuala Lumpur)

Ianya lebih murah, mudah dan tidak memeningkan kepada anda. Barang yang anda tempah tiba di tempat anda 20-40 hari sahaja!!

Di antara barangan :
? Mainan
? Pakaian Berfesyen
? Tudung
? Peralatan Kesihatan Dan Senaman
? Peralatan Ibadat dan Pakain Ibadat Muslim
? Pakaian Bayi dan Kanak Kanak
? Peralatan Hardware
? Barangan Elektronik
? Dan lain lain lagi!! lebih dari 1001 barangan yang anda boleh pesan!

Untuk mendapatkan sebutharga dan servis kami terkini, sila hubungi.

SILA BERIKAN BUTIRAN LENGKAP SEPERTI BERIKUT!!

1.Jenis Produk dan deskripsi
2.Jenama (Jika Ada)
3.Warna
4.Saiz/Berat/Ukuran
5.Kuantiti Diperlukan
6.Target Harga
7.Tarikh Diperlukan
8.Gambar (Jika ada)


Contact Info :
Puan Nor Baiduri
Sourcing And Marketing Department,
MONIZONE EMPIRE TRADE (KT 293328-T)
Suite 2.42-2.43 KB Cyber Plaza (KB Bazaar)
15150 Kota Bharu, Kelantan.
Hotline : 010-8012151
Email : monizonemp@yahoo.com / monizonent@yahoo.com

Facebook : Monizone Empire Trade

Niche: Import Dan Eksport | Produk Dari China | Perkakas Rm2 Dan Gajet
 
1. Zaidi 17 - Wed 9/May/2012, 1:38pm
saya berminat utk buka kedai rm2 di kuala terengganu..nk tanya ada katalog brg rm2 x..barang mesti bawah rm1 klu ada bleh email ke zoro74bsb@gmail.com tq  
2. Din 169 - Fri 11/May/2012, 3:33pm
salam...sy berminat nk berniaga barangan dr china. tp xpsti nk jual apa. bleh bg contoh barangan, atau sy nk dptkan cntoh2 barangan kat mana. emailkan pd sy saha_zamrud313@yaho.com tq2  
3. Stupidthing89 - Sat 12/May/2012, 6:36pm
Saya berminat untuk mendapatkan barang dari china dengan harga terendah. Saya ingin berniaga kasut TOMS. Moneyzone boleh dapatkan saya harga yang terendah bagi kasut TOMS. Email saya fDin89@yahoo.co.uk  
4. Joe 139 - Sat 12/May/2012, 11:42pm
sy dr sabah nak sebut harga jg.. (mawar_nang@yahoo.com.my)  
5. Azram - Wed 16/May/2012, 3:41pm
salam.. sy dari Pulau Perhentian, Besut, TRG. sy berminat nak menjual brg2 pantai dari china. (Seluar Pantai Quicksilver, billabong),(waterproof bag 5L, 10L, 15L), (swimwear), dan mcm2 brg yg berkaitan dengan pantai dan laut.. So, nk tau gak total harga tuk barg2 cmtu. Email: azram_02@yahoo.com  
6. Ieta 10 - Wed 16/May/2012, 4:56pm
salam sy dari batu pahat berminat untuk mencari barang2 hantaran perkahwinan spt reben, bunga, dsb utk hantarn /gubahan hantaran. harga rm2 kebawah, email sy ieta7379@gmail.com  
7. Yans 2 - Sun 27/May/2012, 11:11am
SALAM..saya berminat dengan barang2 memancing.seperti tali pancing...bole email saya kalau ada..
yans5151@yahoo.com  
8. Guntai - Sun 10/Jun/2012, 6:59pm
saya bercadang ingin membuka kedai sukan, so boleh minta katalog atau details mengenai bju2 sukan, jersey2, kasut, etc tapi brand adidas, nike, puma, asalkan standard AAA. offer me best price, thnx  
9. Faizal 316 - Mon 25/Jun/2012, 11:41pm
Salam. Sy berminat utk memperbesarkan perniagaan dgn mengimport dari china spt dress wanita ala korean, baju berjenama spt burbery, polo, tommy. Jika pihak tuan ada quotation beserta gambar dr supplier cine boleh emailkan kpd sy. faizal_masnia@yahoo.com
tq  
10. Edy 45 - Wed 15/Aug/2012, 4:23pm
saya sdg mncari brg2 untuk buka kdai rm2..kalau ada brg2 dari cina yg sesuai spt mainan,pralatan dapur,hardware dll bole la email ke saya k_raudah@yahoo.com.my  
11. Zoulkiff - Mon 3/Dec/2012, 4:21pm
saya berminat utk buka kedai rm2 di n9..nk tanya ada katalog brg rm2 x..barang mesti bawah rm1 klu ada bleh email ke sgudangrgk@yahoo.com tq  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..