Servis Bina Website Perniagaan Percuma
Asri 86 @ Klinik Grafik - Mon 23/Mar/2015 12:15pm [Last Comment]
Saya nak berikan kepada sesiapa yang bertuah untuk Pembinaan website perniagaan anda secara percuma.

Ye betul ini percuma. Anda cuma perlu beli domain dan juga hosting Sahaja. Kos design dan membangunkan website adalah percuma.

Domain dan hosting anda boleh beli sendiri atau beli dari saya.

Sila komen ''saya nak'' berserta alamat email
Jika anda terpilih saya akan hubungi melalui email.

boleh lihat portfolio saya
www.klinikgrafik.my

Niche: Web Design Malaysia
 
1. Asri 86 - Mon 23/Mar/2015, 9:42pm
tawaran masih dibuka untuk website percuma.. saya buat website anda hanya untuk portfolio saya.. saya tidak mengambil sebarang upah  
2. Asri 86 - Mon 23/Mar/2015, 9:44pm
anda boleh beli domain dan hosting sahaja.. banyak syarikat server yang anda boleh beli domain dan hosting  
3. Encheckam - Wed 25/Mar/2015, 12:57pm
brape kos utk beli domain & hosting 2..
tolong email details..
pirate.vc4001@gmail.com  
4. Asri 86 - Wed 25/Mar/2015, 3:20pm
kos tuan boleh tgk kat website
godaddy, Internet webhosting, hostgator dan banyak yang sediakan pakej domain dan hosting, Biasanya boleh dapat dalam harga Rm150 bergantung pada pakej untuk setahun.  
5. Asri 86 - Wed 25/Mar/2015, 11:34pm
saya iklas nak membantu kepada peniaga yang belum ada website untuk perniagaan. Selain itu untuk portfolio hasil kerja saya. terutama pengusaha bumiputera. jika masih tiada yang berminat. Saya tutup pada pukul 12 tengah hari esok.  
6. Asri 86 - Wed 25/Mar/2015, 11:52pm
nama domain dan hosting anda beli sendiri dengan mana2 syarikat hosting provider.  
7. Adan 3 - Fri 27/Mar/2015, 8:08am
saya nak, boleh whatsapp saya atau email adan83_mhi@yahoo.com  
8. Adan 3 - Fri 27/Mar/2015, 8:12am
wassap 019-2439530  
9. Zanazza - Wed 1/Apr/2015, 5:28pm
saya nak,saya baru 18thun dan bmint dlm perniagaan dr tingkatan 3 sudah buat jualan di fb kecil2an dan skrg sudah mpunyai fb pages,
bolwh whatsapp sy 0122619002
atau email hotprices@yahoo.com  
10. Juruaudit - Sun 5/Apr/2015, 5:29pm
Saya nak

juruauditpro@gmail.com
011-21407550 (Whatsapp)  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..