Senarai Tanah untuk Dijual (Selangor) dan Mencari Tanah 20 Ekar
Luszia9 - Fri 17/Feb/2012 10:49am [Last Comment]
1) Tanah kelapa sawit 2.5 ekar untuk di jual
Lokasi di kampung Pasir panjang, Sungai Besar
Ada tanaman kelapa sawit 6 tahun. Beli terus dapat hasil. geran 1 nama
RM320k (nego sampai jadi)

2) Rumah sewa 6 pintu beserta tanah untuk dijual
lokasi: Kampung Sg Delek Klang
harga 210k (nego)

3) Tanah kelapa sawit 1 ekar
Lokasi: Kampung Sungai Gulang-Gulang tanjung Karang
harga RM 100k

4)Tanah kelapa sawit 1 ekar
Lokas: berdekatan dengan JPJ Sabak Bernam
harga RM110k

5)Tanah kelapa sawit 1 ekar
Lokasi: berdekatan dengan Tesco Kuala Selangor
harga RM300k

6) Rumah Apartment Untuk dijual/Sewa
Lokasi: Kajang
harga jual RM135k/ harga sewa RM400 sebulan



berminat sila hubungi luszia: 0169974866

Niche: Tanah Untuk Dijual | Agen Hartanah
 
1. Luszia9 - Fri 17/Feb/2012, 10:53am
Mencari tanah 20 ekar di area Perak sila hubungi 016 9974866  
2. Muazomar - Tue 21/Feb/2012, 8:49am
pernah tngok ni http://bit.ly/yzWo0P , lepak kat rumah je boleh dpt duit, jeles aku...  
3. Mohdsubuki - Tue 21/Feb/2012, 3:20pm
mahu cari tanah untuk usaha-sama pembangunan (development). luas tanah 3 hingga 10 ekar. kalau ada sila hubungi mohdsubuki@yahoo.com  
4. Luszia9 - Tue 21/Feb/2012, 4:20pm
Tanah sawah di Parit 9 Sekinchan Selangor untuk dijual harga RM240,000.00 keluasan 3 ekar  
5. Faith - Tue 21/Feb/2012, 6:22pm
Salam, tumpang jap.mencari tanah berkeluasan 10 ekar keatas untuk disewa.owner perseorangan atau company.sila email ke faithajar@gmail.com.
Terima kasih  
6. Zaidani Zainy - Wed 22/Feb/2012, 11:27pm
Salam saya zaidani zainy dari affin bank raja chulan.sekiranya ingin membuat pinjaman hartanah boleh menghubungi saya di 0194953517 dan 0320559125 atau zaidanizainy@yahoo.com.saya akan beri detail selanjutnya  
7. Luszia9 - Thu 23/Feb/2012, 11:52pm
Tanah sawah di pasir panjang, parit 12 luas 3 ekar, geran 1 nama ada org yg bole usahakan rm240 nego sampai jadi
sila hubungi luszia 0169974866  
8. Azhar 175 - Sat 25/Feb/2012, 8:58am
Kalau ada tnh kebun/agri area jenderam dan dengkil, tlg emel saya xplordriller@yahoo.com  
9. Arrdean82 - Sat 25/Feb/2012, 6:03pm
tanah di kuang.sungai buloh..
kawasan kampung
1 lot 40/60 50k
ada 5 lot
kawasan cantik
berminat hubungi 0148443433  
10. Zany87 - Mon 27/Feb/2012, 1:28am
tanah di putrajaya untuk dijual..5 ekar untuk pembangunan dan rezab melayu.. 5 minit dari alamanda..tepi jalan besar..
harga rm3.6m..bank value rm3.8m-rm4m..
contact me at 0173551898 or zany87@yahoo.com  
11. One Muslym - Tue 28/Feb/2012, 11:46pm
Maaf, Tumpang iklan,
Tanah untuk dijual,
Kg Sg Pelong, 2.156 ekar, Freehold, Bumi Lot, Pertanian, RM880k.
En. Wan 011-1511 6052  
12. Fara 11 - Wed 29/Feb/2012, 2:39pm
mukim : Dengkil (jenderam)
luas : 5 ekar
status : rezab melayu
kategori tanah : tiada
harga : lump sum rm2 juta utk 5 ekar

kpd pembeli yg berminat, boleh call 019-3180502  
13. Jemal - Thu 1/Mar/2012, 11:07pm
tumpang post..

Tanah pembangunan untuk dijual..
RM 350,000
Tanah berada di tepi Jalan besar sabak benam ke klang..
Bekas tapak petrol pam..

ugent buyer..

0132477716  
14. Hana 117 - Fri 30/Mar/2012, 5:42pm
tumpang lalu...

ada tanah sawah nak jual...lokasi di parit 3 barat ...sungai besar....
1.5 ekar...harga pon menarik 110k
jika berminat email napi1402@gmail.com ...013-3287303 napi  
15. Hana 117 - Mon 23/Apr/2012, 8:42pm
salam.tumpang lalu.

ada tanah nak jual
44 ekar , free hold
harga 115k / ekar
boleh runding lagi
kawasan di perak.
jika minat email napi1402@gmail.com
atau hubungi 013-3287303  
16. Amin 202 - Sat 1/Dec/2012, 11:18am
ada tanah 20ekar di kawasan sabak bernam..
1ekar rm184k.. 20ekar rm3.68j..
*sekeliling tanah dah sedia ada jalan
*ada kelapa sawit berumur 5thn.
*lot da di tukar industri. Berminat hubungi en amin. (0107060762)  
17. Mohamadisa 3 - Mon 24/Dec/2012, 6:53pm
Salam, ada tanah ingin dijual
Geran merah,
1.5 ekar,
Jalan jabar, Klang, Selangor
(5min dari Klang central, setia alam & setia city mall)
Rm900k (nego dengan owner sendiri)
Kebun kelapa sawit
Email saya greenlontong@yahoo.com  
18. Asry 4 - Mon 18/Feb/2013, 9:46pm
Assalamu Alaikum,
Kalau nak buat projek pertanian di Ulu Yam Selangor, bolehlah contact saya. CUMA RM29RIBU SEEKAR (Tanah Lot 2 ekar 1 geran). Ada VIDEO ....
http://tinyurl.com/TanahUntukDijualSelangorUluYam  
19. Ibnu Amir Albanjari - Tue 19/Feb/2013, 4:31pm
Salam.. Maaf Tumpang Iklan,
Tanah Sawah utk DiJual 3 Ekar.. Urgent.. Sbb nak tunai ibadah Haji
Tarikh: 19/02/2013
Lokasi: Parit 3 Sg Burong Sekinchan
Harga: RM245ribu (blh nego sampai jadi) Hubungi: Ibnu Amir AlBanjari 010-531 0455  
20. Asry 4 - Fri 22/Feb/2013, 11:35pm
Tanah Untuk Dijual Selangor. 25km dari Sri Gombak. Dekat Dengan Kompleks Pusat Latihan ASNAF (MAIS). RM58,000 Untuk 1 Geran Dengan Luas Tanah 2 ekar
http://tiny.cc/2ekarGeran1namaRM58000  
21. Manja 53 - Thu 17/Apr/2014, 9:56am
Saya mencari tanah seluas 30 ekar ke bawah dikawasan kapar meru Klang, jika ada sila hubungi saya .mj h/p 019 2919735 atau email saya : syurga_42@yahoo.com.my  
22. Saufisulhi - Tue 5/Aug/2014, 4:10pm
Saya mencari tanah sawah di kawasan tg karang hingga sungai besar seluas 3ekar dengan harga berpatutan...jika ada...email saya atau whatsapp 0199183134  
23. Latiff 4 - Wed 10/Dec/2014, 12:13am
As salam ... sy mncari tanah bendanh kwsn tg karang/sekinchan. Sila maklum kalau ada. t ksh  
24. Wan Najib Wan Mohd Nasir - Wed 7/Jan/2015, 9:14pm
akm tanah sawah padi 3ekar untuk di jual,di tanjong karang,sms di 01115671854  
25. Aneez 2 - Tue 23/May/2017, 10:46am
Tanah sawit 3 ekar Sg Besar Sabak Bernam untuk di jual/ sewa ada kemudahan jalan air dan elektrik ke Kebun. Boleh hubungi / whatapps 0192667897  
26. Rahitse - Tue 2/Jul/2019, 1:10pm
Saya cari tanah 1 ekar ada geran sekitar pekan tg karang.. whatsapp sahaja 0193516637  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..