Senarai Rumah Hot Area di Puncak Alam
Hakim Nassir - Tue 13/Oct/2015 9:53am [Last Comment]
A) Rumah untuk dijual

1) Bandar Puncak Alam Fasa 2
Dua tingkat 20X70 - 4 bilik
RM 320,000

2) Bandar Puncak Alam Fasa 3
Dua tingkat 18X60 - 3 bilik
sudah renovate tambah dapur sampai belakang.
car porch simen dan awning penuh.
RM 310,000

3) Bandar Puncak Alam Fasa 3
Dua tingkat 18X60 - 3 bilik
Basic unit
RM 290,000

harga semua boleh runding lagi . urusan guaman dan
loan boleh diurus..buat temujanji awal utk tengok
rumah..

**kawasan Hot Market utk sewa kepada student UITM**

B) Apartment Utk Disewa

1) Bandar Puncak Alam
Apartment blok Melur - 3 bilik 2 bilik air
katil ,tilam , washing machine , peti sejuk ,
dapur + tong gas ..

Sewa : RM650 + Deposit RM650 +
Deposit api air RM200 = Total RM1500

Kemasukan segera bila2 masa..

Call : 010-4399934 ( hakim )

Niche: Rumah Untuk Dijual
 
1. Azrin Ahmad 2 - Tue 13/Oct/2015, 10:05am
Apartment Baru di Alam Perdana, Puncak Alam utk di jual RM85K NET

- Unit di tingkat 4
-. Dekat UiTM Puncak Alam: 4km
- Exit Guthrie Bukit Jelutong Highway: 15km
- Subang Airport/Shah Alam/Klang (+-30min)

Kelebihan kepada pembeli unit ini untuk diduduki or pelaburan.

-Unit Baru
-Meter air dan api sudah pasang
-kepada pembeli yang bercadang untuk menduduki or membuat pelaburan, anda boleh terus menduduki rumah ini setelah pembayara deposit 10% dan sementara process penukaran nama sedang dijalankan anda bolehlah menyewa dengan kami dengan kadar RM200 sahaja.

Note:
- Pastikan pendapatan anda suami isteri tidak melebihi rm5k
- DAN ini adalah pembelian hartanah pertama anda.


Kemudahan yang disediakan adalah seperti berikut ::-

i. Sekuriti 24jam
ii. Suasana Aman
iii.Angin sepoi-sepoi bahasa
iv. Kurang gangguan kenderaan
v . Persekitaran Bersih (Pihak Apartment)
vii.Dekat dengan Food Court/ Tempat makan
viiiRuang meletak kenderaan
x Surau, kedai makan, keperluan harian &
pasar malam , Econsafe, Tesco, kfc, Mc Donalds,
Petronas etc


BERMINAT HUBUNGI:-
cal or wasap : azrin bin ahmad - 0193361530  
2. Zarif Kamil - Fri 16/Oct/2015, 9:51am
memerlukan khidmat peguam hubungi kami di 017-3867594/06-6015361 (zarif)

kami menguruskan hal berkaitan perjanjian,sewa,jual beli,hartanah dan perjanjian pinjaman perumahan (termasuk loan kerajaan) panel bank (cimb dan bsn) cover area seremban , kuala lumpur ,selangor dan melaka .

''komisyen lumayan kepada agen''  
3. Pakar Pinjaman Rumah - Mon 19/Oct/2015, 9:22pm
Hi ejen - ejen majalah.com, saya ialah mortgage banker, klu anda ade loan kecil tapi x dpt banker sudi tlg submission, call / whatsapp Mei Hew 016 776 1623.

Loan kecil 50k hingga loan besar 1 mil pun boleh buat submission.  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..