Senarai Rumah Dengan Harga Lelong
Saudagar Muslim - Wed 28/Mar/2012 11:58am [Last Comment]
Assalamualaikum Kepada Pelabur-pelabur hartanah dan juga kepada semua warga Majalah.

Saya mempunyai senarai rumah yang hendak di jual dengan harga lelong. kepada sesiapa yang berminat untuk membeli rumah dengan harga lelong boleh terus melihat senarai hartanah tersebut di Blog : kelhartanah.blogspot.com

Ada rumah yang berharga tidak sampai 10k pun.Jika anda berminat dengan mana-mana hartanah boleh terus menghubungi saya. Saya akan uruskan urusan pembelian rumah tersebut.

boleh hubungi saya di talian 01115401816(mie)

Niche: Agen Hartanah
 
1. Azila 21 - Wed 28/Mar/2012, 12:39pm
ada x senarai shoplot yg dilelong.. area Melaka?  
2. Zulelong - Mon 2/Apr/2012, 4:49pm
Location: No. 102, 102-1 & 102-2, Jalan Pegaga, Taman Merdeka, Batu Berendam, 75350, Melaka
Auction Price: RM 265,000.00
Auction Date: 2012-04-09
Land Area: 1765 sq.ft
Deposit: 10%
Tenure: Leasehold Expiring on 15 June 2082
azila sila 0196369788 joe  
3. Shamsuri68 - Wed 11/Apr/2012, 10:48pm
Ada tak area melaka rumah lelong bawah 50k,tolong emailkan kat saya ,Shamsurisamad68@gmail.com  
4. Siti Noraishah Binti Samni - Thu 12/Apr/2012, 4:48pm
salam
ade rumah lelong di melaka x?  
5. Khairun 6 - Fri 15/Jun/2012, 4:33pm
email sy senarai rumah area melaka yang hendak dijual / lelong  
6. Syarifah 3 - Wed 26/Sep/2012, 10:06pm
saya berminat mencari rumah samada di melaka / kl. boleh email saya symas80@yahoo.com  
7. Iezara Alisya - Wed 19/Dec/2012, 2:43pm
Ada x apartmen medium cost lelong area mlaka/nilai/batu pahat Ada emil kt sy tq baget bwh 50k  
8. Sukaniaga 4 - Tue 6/May/2014, 7:37pm
saya juga mencari rumah /apaerment/kedai lelong diarea bukit beruang or kaw air keroh,email ke sukaniaga58@yahoo.com  
9. Sukaniaga 4 - Tue 6/May/2014, 7:39pm
saya juga mencari rumah /apartmen/kedai lelong diarea bukit beruang or kawasan air kero (MITC),email ke sukaniaga58@yahoo.com  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..